Cu ani de experienţă în SRI, un specialist în depistarea comportamentului disimulat, angajat la TVR

 

Un fost ofiţer cu ani de experienţă în Serviciul Român de Informaţii a fost angajat de TVR pe poziţia de ombudsman (specialist care asigură asistență juridică, economică unei instituții, unei societăți). Este vorba de Septimiu Marica, lector universitar doctor, expert ştiinţific la nivel naţional, ofiţer de execuţie şi analist în Serviciul Român de Informaţii (2000-2008).

În plus Marica este trainer certificat în detectarea comportamentului simulat, arată paginademedia.ro. Caracterizarea apare pe site-ul iceu.ro, o companie de consultanţă, training şi business intelligence, la care Septimiu Marica este cofondator.

Iceu oferă produse şi servicii în următoarele domenii de activitate: retail, vânzări, banking, companii de asigurări, consultanţi financiari, call center, F.M.C.G., armată, poliţie, procuratură şi unităţile speciale de recrutare, consultanţi politici, mediatori, echipe de negociatori, case de avocatură, gărzi şi firme private de securitate, agenţiile de recrutare.

Venirea lui Marica s-a produs într-o perioadă de noi numiri în TVR.


Citiți și:

Manipularea conştiinţelor prin bombardamentul psihologic informaţional 
Televiziunea, factor determinant al gândirii umane 

 

yogaesoteric
31 mai 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More