Cu doar câteva ore înaintea atacurilor de la Paris, în oraș au avut loc «exerciții de simulare a unui atac terorist cu împușcături în masă»

 

De-a lungul timpului, autorii din media alternativă au găsit dovezi care susțin un fapt esențial: atunci când au avut loc cele mai de amploare atacuri teroriste, inclusiv pe 11 septembrie 2001 (WTC) și pe 7 iulie 2015 (atentatele de la Londra), autoritățile însele desfășurau operațiuni de simulare a unor atacuri. Acest fapt a devenit un fel de test cu turnesol pentru jurnaliștii independenți, când urmăreau să descopere dacă un act de care fuseseră învinuiți teroriști din afara granițelor fusese în realitate un atac de tip steag fals (false flag), desfășurat chiar de aceia care erau responsabili să asigure securitatea cetățenilor.

Un reportaj publicat de Bloomberg, împreună cu o declarație audio a unui membru al unui echipaj de primă intervenție (și personaj secundar interesant atât în atacurile din noiembrie de la Paris, cât și în cele de la Charlie Hebdo) au confirmat că, doar cu câteva ore înaintea atacurilor, a avut loc un exercițiu de amploare în care, „dintr-o coincidență”, s-a simulat un scenariu cu împușcături în masă. „De la atacurile de la Charlie Hebdo din ianuarie 2015, când au murit 16 oameni, echipajele de intervenție de urgență care deservesc zona Parisului au participat în mod regulat la exerciții destinate să le testeze pregătirea pentru posibile atacuri.”

Reporterul Carol Matlack de la Bloomberg relatează: „Un astfel de exercițiu a avut loc vineri dimineața, adică în chiar ziua ultimelor atacuri teroriste. Printr-o ironie a sorții, urgența simulată a fost legată chiar de împușcături în masă, potrivit dr. Mathieu Raux, șef al camerei de gardă de la spitalul Pitié-Salpetrière din Paris”.

După cum se arată în reportaj, în timpul exercițiului, specialiștii în traumatologie au folosit un sistem de coordonare pentru a stabili prioritățile cheie și pentru a trimite „victimele” din simulare la spitalele cel mai bine dotate pentru a le trata. Spitalele și serviciile de ambulanță erau de asemenea pregătite să intervină rapid. „Am testat toate verigile din lanț”, notează dr. Raux.

Potrivit aceluiași reportaj, exercițiul de simulare a unor împușcături în masă „a meritat efortul”, întrucât la centrul medical Pitié-Salpetrière au ajuns cel puțin 52 de victime ale atacurilor teroriste din acea noapte, iar personalul medical era pregătit pentru venirea lor.

Această confirmare a unui exercițiu de simulare care are loc aproximativ în același timp cu atacurile reale a apărut curând după propagarea pe internet a unui clip audio ce a devenit „viral”, în care dr. Patrick Pelloux, posibil agent al serviciilor secrete, a afirmat că un exercițiu de amploare a avut loc chiar în ziua atacurilor și aceasta a făcut ca cei implicați să fie „pregătiți”.

Interesant este faptul că Pelloux nu numai că a fost o figură cheie în masacrul de la Charlie Hebdo de anul trecut, ci a fost și unul dintre primii care au intervenit în cele mai recente atacuri din Paris. Unii au observat cât de ciudat a fost ca Pelloux, aparent liberal, să apară în înregistrarea audio mai mult ca un neoconservator avid de război.

După cum a relatat  jurnalistul Shepard Ambellas, „dr. Pelloux a mai afirmat într-un scurt interviu că tocmai pentru că toată lumea era «pregătită», fiindcă avusese loc o rapidă «mobilizare» în masă a echipelor de intervenție, acestea au fost capabile să facă față carnagiului pe cât de bine a fost cu putință”.

În timp ce Bloomberg merge pe ideea că exercițiul de simulare a împușcăturilor în masă a fost doar o simplă coincidență norocoasă, istoria atacurilor teroriste de tip steag fals orchestrate de serviciile secrete din Vest ar trebui să ridice semne de întrebare oricărui jurnalist care gândește logic. Asociați aceasta cu dovezile certe că cel puțin unele dintre autoritățile statului au știut dinainte de atacuri, și veți începe să descoperiți urmele unei operațiuni teroriste de tip steag fals. Una peste alta, chiar și dacă aceasta ar fi o operațiune a ISIS, tot rămâne o acțiune orchestrată din interior într-o mare măsură, luând în considerare faptul că Vestul a creat și a finanțat gruparea teroristă ce are un cult pentru moarte.

Ce părere aveți? Confirmarea faptului că un exercițiu de simulare a unor împușcături în masă a avut loc în aceeași zi cu atacurile indică o operațiune clasică de tip steag fals, sau atacurile de la Paris au fost în întregime opera membrilor ISIS?

Notă: Posibilitatea ca atacurile de la Paris să fi fost o operațiune steag fals nu înseamnă că acolo nu a murit nimeni. Niciun material legitim din presa alternativă nu a relatat despre „teoria farsei”, cu toate acestea mainstream media s-a concentrat cu strictețe asupra acestor afirmații nebunești atunci când a difuzat știri despre „cunoscătorii adevărului”. Ne întrebăm oare de ce?


Citiți și:

Serviciile secrete francez şi german ştiau de atacul de la Paris cu o lună înainte să se producă dar nu au făcut nimic

Dat de gol şi dovedit fără urmă de îndoială: guvernul francez a înscenat atacurile din Paris

Este posibil ca paşaportul sirian găsit lângă unul dintre teroriştii sinucigaşi din Paris să fi fost «plantat», susține ministrul german de Interne

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More