Cu toate că s-a declanșat cea mai mare ofensivă împotriva românilor, aceștia rămân nepăsători în case

 

Cu toate că s-a declanșat cea mai mare ofensivă împotriva românilor, aceștia rămân nepăsători în case. Dacă ar fi vorba de vreo acțiune abstractă, greu de înțeles, am putea găsi circumstanțe atenuante. Dar, nu, teroarea se exercită direct.

USR a reușit cea mai rapidă întoarcere la comunism a zonelor pe care le controlează. În București se tremură de frig. Nici în spitale nu e căldură. Asta în condițiile în care ciumeții de la PNL&USR promiteau că imediat după ce vor prelua puterea se va rezolva problema. Iată-i acum, după preluarea puterii, aruncând Bucureștiul în urmă cu peste patruzeci de ani. La Sectorul 1, cea mai incompetentă ființă care a putut ajunge într-un post de conducere, primărița Clotilde, a reușit să umple străzile cu munți de gunoaie. Noroc că e iarnă și frig, astfel încât festivalul mirosurilor se amână pentru primăvară!

Timișoara, alt fief al USR, trăiește un sevraj continuu. În timp ce „vedetul” Fritz face strict campanii de imagine – după modelul Cluj – la bază se întețesc dezastrele. În plină pandemie bătrânii care beneficiază de reduceri pe mijloacele de transport au fost trimiși să-și încarce cartelele la chioșcurile de bilete pentru a putea beneficia în continuare de gratuitate. Mai mult, polițaii locali au fost puși să stea la pândă pentru a vâna „nemascații” sau pe cei care n-au voie pe străzi.

Și nu numai bătrânii sunt ținta noului jupân al Timișoarei. Pentru a-și salva afacerile, proprietarii de restaurante au investit în montarea de igluuri transparente pe terase. O măsură disperată pentru a mai putea agăța ceva clienți. Aiurea. S-au trezit că au dat bani de pomană întrucât o HCL veche de zece ani le interzicea asta. În loc să amendeze respectiva Hotărâre, primarele Timișoarei a mai găsit încă un argument pentru care igluurile sunt ilegale și și-a pus polițaii să dea amenzi celor care continuă să folosească soluția respectivă.

Și, pentru că a venit vorba de covid, de menționat faptul că, în ciuda restricțiilor aberante, Timișul este în continuare campionul infectărilor. Deh, tot Banatu-i fruncea!

Reîntorcându-ne la imaginea de ansamblu, nu putem să nu remarcăm faptul că, în doar un an de la preluarea puterii absolute de către Plăvan, absolut totul se prăbușește. Învățământul a devenit o glumă după încetățenirea aberației de școală online. În realitate toată lumea „se face că muncește pentru a se acoperi”, iar elevul autohton din analfabet funcțional s-a transformat în analfabet total. Iată rezultatul programului „România educată”!

În ceea ce privește sănătatea, aici dezastrul este absolut. Spitalele au fost forțate de către Plăvan să-și suplimenteze aberant paturile de la ATI și, întrucât extinderile s-au făcut „pe genunchi”, instalațiile bubuie ca petardele de Anul Nou, iar spitalele ard ca torțele. Asta în sfidarea supremă a autorităților care dacă nu se fac că muncesc, își văd de „binecuvântata relaxare”. Totul, patronat fiind de „Vlăduț – copilul minune” despre care, iată, se vorbește că nici măcar n-ar avea o diplomă de licență. Pe mine nu mă mai miră nimic când vine vorba de USR.

Ca orice găselniță securistă USR-Plus nu face nimic altceva decât un joc stupid de imagine. Membrii săi pozează în „vârful vârfurilor”, aruncând la înaintare câte o diplomă de absolvire a unui curs de câteva luni pe post de „studii înalte”. La ce te poți aștepta de la o adunătură de neica nimeni, formată sub pulpana securiștilor și botezată de comunistul mondialist Soros?

Iată fața adevărată a României, târâtă aberant în cel mai mare dezastru al istoriei sale. Se fură bani de peste tot clamându-se anticorupția. De mult timp ne puneam întrebarea dacă statul român mai e relevant. Acum iată-l în adevărata sa măreție: un stat care-și prăduiește cetățenii pentru a-i îmbogății pe șmecherii corupți ai planetei. Statul român cumpără armament învechit pentru a-i mulțumi pe americani, cumpără ventilatoare la suprapreț, cu toate că e conștient că nu vor ajunge niciodată în țară, statul român își pune cetățenii să plătească construcția unei conducte care să scoată gazul nostru din țară pentru a-l face cadou ungurilor și austriecilor și tot statul român se gândește să vândă acum, când totul se vinde la prețuri derizorii, ultimele perle aflate în gestiunea sa: Hidroelectrica, Electrica, Transgaz, Romgaz etc.

Oare românii sunt conștienți de dezastrul care se construiește sub ochii lor? Și dacă da, de ce sunt atât de pasivi? Să fie prostia răspunsul acestor întrebări?

Autor: Dan Diaconu


Citiţi şi:
Cătălin Stochiță, candidat independent: «Liderii USR, agenți de influență / agenți secreți / spioni ai unor servicii secrete»
«Sistemul» vrea în 2024 un președinte venit pe filiera franceză sau germană

 

yogaesoteric
21 februarie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More