Cum a prevestit Petrache Lupu pandemia de covid: „Doi ani, România, Europa, cât și mai toată lumea, o să fie cuprinsă de o nouă boală, ca o nouă ciumă”

Mulți ignoranți continuă să-l batjocorească pe ciobanul Petrache Lupu din Maglavit, dar din păcate profețiile lui se adeveresc punct cu punct.

Petrache Lupu a fost un oier și țăran simplu din Maglavit, căruia de mai multe ori i s-a arătat Moșu (adică Dumnezeu), pe pajiștea satului unde păzea oile. După aceste întâlniri, Petrache a căpătat darul clarviziunii, fiind inspirat de Dumnezeu să vadă evenimente din viitor.

Acest om fără de școală, cu o gravă deficiență de vorbire dar care i-a trecut din senin după prima întâlnire cu Moșu, spunea public, cu mult timp în urmă, adică la data de 1 octombrie 1936, că este necesar să ducă la împlinire, conform îndemnului dumnezeiesc, și să transmită poporului român următoarele:

„Un mare imperiu va cuprinde Europa și România noastră sfântă, care va fi cucerită dar fără să se tragă cu tunul (este vorba de Imperiul neomarxist, progresist, ateu, numit UE, n.red.).

Mai mult, poporul mințit și ademenit va dori chiar el să fie cucerită țara lui Decebal și a lui Traian, pentru care mari nenorociri se vor abate asupra țării și a românilor (este vorba de propaganda imperiului neomarxist, UE, căci românii nu au dorit să fie incluși în URSS, iar alt imperiu care să ocupe România nu a mai fost în Europa din 1930, n.red.).

Se vor băjeni apoi românii cu milioanele (emigrarea masivă a milioane de români în UE și depopularea dramatică a țării, n.red.), după care vor fi inundații și cutremure mari, va fi secetă mare, foamete și multe furtuni pornite așa din senin se vor abate peste toată țara.

Doi ani, România, Europa, cât și mai toată lumea, o să fie cuprinsă de o nouă boală, ca o nouă ciumă. Bogatul o să ajungă să ceară săracului adăpost și mămăligă.

Țara noastră o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoții și vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultați, ba mai mult, lumea o să și râdă de ei (trădată de rețeaua progresistă, filiala locală și slugile ei, care fac de 31 de ani jocul progresiștilor neomarxiști atei de la Bruxelles și legiferează interesele multinaționalelor străine, n.red.).

Hoții or să fie domni și curvele, doamne! Mai mulți ani la rând România o să fie bârlogul tâlharilor și va avea felinarul roșu drept stemă.

Războiul o să ne bată la ușă și disperarea își va găsi sălaș în sufletul multor români.

Atunci când o să piară ultimul trădător de țară și toți românii se vor pocăi, toți românii se vor întoarce acasă, o minune se va petrece și Maica Domnului o să-și întindă Acoperământul peste Grădina ei, salvându-ne pe toți românii și ne va aduce pace, multă bunăstare și bucurie.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Citiți și:
Profeţia pustnicilor nemţeni transmisă Mitropolitul Varlaam despre vremurile din urmă şi căderea Moldovei: „Vor pune biruri şi pe aerul lăsat de Dumnezeu”
De ce să studiem semnele vremurilor?

 

yogaesoteric
18 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More