Religia demonică a Noii Ordini Mondiale: NeuroNET

 

Digitalizarea personalității

Nu este o mare diferență dacă problema în sine se va găsi în buzunarul tău sau într-un smartphone. Deoarece utilizatorii acestui produs vor fi controlați de cel care deține software-ul. Digitalizarea personalității noastre a început, de fapt, nu astăzi și nu ieri.

Cel puțin o generație și jumătate în urmă a trăit cu o anumită parte a conștiinței lor în lumea digitală. Conștiința lor este strâns atașată de ecranele gadgeturilor și computerelor, fără de care nu se mai pot simți oameni cu drepturi depline.

O generație cu conștiință modificată intră în sinele propriu al cărui creier funcționează pe platforma algoritmului mașinii. Un astfel de creier va coexista armonios cu noul software care poate interacționa cu componenta psiho-emoțională a personalității lor.

Modificarea educației pe platforma de învățare online este, de asemenea, o parte integrantă a acestui program, care a fost implementat în carantină. Se va complica și mai mult astfel încât ulterior va fi denumită traiectorie individuală-digitală de învățare. Educația joacă un rol crucial prin formarea unei personalități digitalizate. Modifică codul cultural al națiunii, schimbând mentalitatea elevilor în direcția IT.

Religia NeuroNet

Astfel, elementele biologice ale NeuroNet sunt cultivate pentru a înlocui Internetul învechit. O persoană va deveni un element al unei rețele neuronale, creierul său interacționând cu un computer, folosind un software care va fi integrat în trupul uman prin intermediul unui cip. Neuroambientul va deveni o nouă comunitate umană și va fi subordonat unui singur centru de guvernare.

Toate acestea pot părea pentru cineva un fel de sience-fiction, un rod al unei imaginații febrile, dar credeți-mă, nu este așa. Există suficiente dovezi factuale și științifice care indică planuri de implementare a noilor tehnologii care urmează să fie introduse în viața noastră în următoarele decenii. Toate sunt, de fapt, o foaie de parcurs pentru o perspectivă tehnologică globală. Ea se compune din mai multe etape.

Etape de implementare

Prima etapă prin care trecem acum este biometrică: sunt colectate date biometrice. Aceste informații sunt citite și stocate și se creează o singură bază de date cu toți locuitorii planetei. În același timp, se lucrează pentru îmbunătățirea „hardware-ului” NeuroNet – prin citirea expresiilor faciale, gesturilor, mișcărilor, manifestarea biologică a emoțiilor, identificarea personală prin acces la distanță și așa mai departe.

De asemenea, se desfășoară intens activități pentru a crea sisteme de informații care să proceseze nu numai date biometrice, ci și date psiho-informaționale, adică gândurile, emoțiile și sentimentele noastre. Sarcinile de transmitere a neuroinformării asistate de calculator „creier-la-creier”, au fost deja rezolvate cu succes.

A doua etapă este crearea de interfețe neuronale care vor funcționa în interiorul trupului, controlând sistemul de susținere a vieții trupului uman și recrearea stărilor psiho-mentale ale unei persoane, necesare centrului de control.

O rețea neuronală va permite oamenilor să schimbe nu numai gânduri, ci și stări psiho-mentale. Nevoia de a cunoaște limbi străine pentru comunicare va dispărea. Astfel, problema creată de Dumnezeu după căderea Turnului Babel, când oamenii au început să vorbească în diferite limbi, va dispărea. Omenirea va putea comunica liber, o persoană cu alta, ca parte a rețelei neuronale.

În general, în ambalajele sale publicitare, NeuroNet le promite oamenilor fructul cunoașterii, care le poate face viața „paradiziacă” fără a fi nevoie să plece de acasă.

A treia etapă este un NeuroNet îmbunătățit, care va fi capabil să proiecteze artificial diferite stări de conștiință, senzații mentale, să îmbunătățească memoria și să crească activitatea sistemului nervos. O personalitate umană va deveni o componentă dependentă a conștiinței sociale generale. Oamenii vor forma o singură comunitate neuronală. O ființă umană va înceta să existe ca o personalitate independentă de gândire liberă.

În timp ce oamenii se confruntă cu frica de blocare hipnotică, turnurile de comunicații 5G intervin activ la nivel mondial, deoarece viteza transferului de informații pentru noile tehnologii necesită noi standarde.

Aceasta se petrece în ciuda faptului că un număr imens de oameni de știință au mărturisit pericolul mortal al radiațiilor electromagnetice în standardul celei de-a cincea generații. În același timp, un proiect de inteligență artificială este dezvoltat simultan cu proiectul NeuroNet, în care sunt investiți bani mulți.

Ideea strategică a posibilității de a gestiona umanitatea dintr-un singur centru s-a născut cu mult timp în urmă. Cu mult înainte de fascismul german, Cabala, masoneria și tot felul de tendințe oculte au mărturisit această idee. Sarcina cheie a gnosticilor a fost împărțirea umanității în câțiva aleși și marea masă fără chip.

Acest plan a fost elaborat de secole și poate de milenii. Trecerea de către omenire prin diverse formațiuni socio-economice a constituit avansarea cu pași mici către acest scop final.

Planul

Introducerea unui echivalent monetar unic, renunțarea la agricultura de subzistență, distrugerea tradiției vechi de secole a muncii în familie și multe altele sunt, de asemenea, repere pe calea către deplina, nelimitata, absoluta putere, din punctul de vedere al diavolului, exercitată asupra fiecăruia în parte și asupra tuturor ființelor umane.

Acum, pandemia face posibilă desfășurarea de exerciții la scară largă pentru a stabili controlul asupra mișcării maselor mari de oameni, izolarea și supravegherea stării lor lăuntrice. Serviciile speciale elaborează o metodologie pentru detectarea (prin intermediul telefoanelor mobile) a concentrării unui număr mare de persoane într-un spațiu mic etc.

Toate acestea sunt mici exerciții de antrenament care vizează implementarea viitoarelor proiecte grandioase. De exemplu, programul „Orașul inteligent”, care a fost deja anunțat pentru viitorul apropiat, va permite preschimbarea oricărei metropole de mare importanță într-un lagăr de concentrare a prizonierilor, cu reguli stricte de control global asupra fiecărui rezident.

Astăzi suntem, de asemenea, în pragul introducerii unor tehnologii de masă, independente de om, cărora li se vor da puteri enorme de guvernare a statului.

Care este scopul stăpânilor NeuroNet-ului

Întregul sistem va deveni posibil cu o singură condiție – modificarea voluntară a conștiinței umane.

NeuroNetul nu are nevoie de cei care sunt capabili să gândească independent; persoanele cu gândire critică și, mai ales, cu convingeri puternice religioase sunt periculoase pentru sistem.

NeuroNetul este un sistem de dezumanizare a unei persoane care nu se dorește să aibă principii morale, conștiință, ca orice mașină care nu le poate avea.

Scopul final al Noii Ordini Mondiale este de a preschimba o persoană într-un neurohibrid cu elemente ale tehnologiei artificiale, gândire colectivă bazată pe inteligență artificială și cu unele elemente reziduale ale biologiei umane.

Vedem astfel cum funcționează spălarea creierului în masă a oamenilor de către mass-media, așa cum este exemplificat de diferitele revoluții ale orașelor mici, când o „entitate conștientă tulburată a conștiinței populare colective a început să fiarbă” imediat după ce o mână invizibilă a apăsat butonul „play”.

Spălarea creierului

Putem vedea doar vârful unui aisberg când o mare parte a oamenilor caută să verse sângele următorului dușman al bunăstării lor. Dar nu putem vedea nici tehnologia, nici pe acei păpușari care controlează cu pricepere oamenii, ordonându-le să urască pe cei pe care i-au marcat.

Tehnologiile NeuroNet-ului fac posibilă pătrunderea nu numai în adâncul conștiinței, ci și în subconștient. Orice face o astfel de persoană, va fi întotdeauna convinsă că o face din propria sa voință și nu pentru că experții tehnologi externi i-au impus-o.

Astfel, astăzi este posibil să controlăm orice stat din exterior fără a-l cuceri cu tancuri. Cei care stăpânesc mass-media vor deține întreaga putere. Mai mult, această putere se va deplasa la un nivel mai profund, orientat către persoană, cu ajutorul noilor tehnologii.

Astăzi, în același scop, legăturile tradiționale de familie sunt rupte în întreaga lume și sunt promovate noi modele de relații de familie. Toate acestea sunt verigi ale unui lanț, al cărui scop final este Noua Ordine Mondială, care va conduce cu ajutorul Rețelei Neuronale.

În prezent, nu este atât de mult virusul înfricoșător, cât războiul care a fost declarat întregii umanități și al cărui vestitor este. Scopul acestui război este distrugerea libertății noastre, demnitatea personalității noastre, asemănarea noastră cu Dumnezeu.

Tocmai în acest scop se creează atmosfera socială care însoțește măsurile actuale de carantină: frica, cea mai mare escaladare posibilă a sentimentelor de panică, inocularea unui sentiment îngrozitor de spaimă. Toate acestea, de fapt, sunt atât o dezvoltare a noilor tehnologii pentru controlul conștiinței, cât și un instrument pentru influențarea și schimbarea conștiinței personale a celor care intră în aria de acoperire a acestor tehnologii.

Citiți și:
Transumanismul și religia viitorului. Interviu cu pr. dr. Jean Boboc
Cum vor transumaniștii să-l înlocuiască pe Dumnezeu cu Mașina, într-o nemurire digitală
Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice

 

yogaesoteric
18
decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More