Cum controlează Soros media

Centrul de Cercetare Media (MRC), un organism american de supraveghere a mass-media, a raportat că miliardarul George Soros, care a investit peste 32 de miliarde de dolari în organizațiile sale, a stabilit legături cu o serie de personalități media cunoscute din SUA și din străinătate prin finanțare, care „inspiră” milioane de oameni cu opiniile sale.

În MRC au fost instalate cel puțin 54 de personalități importante ale mass-media (printre acestea, de exemplu, jurnaliști de la NBC și Washington Post) asociate cu organizații finanțate de Soros. Cercetarea organizației a identificat 253 de grupuri de jurnaliști și activiști care au primit finanțare de la organizațiile caritabile ale lui Soros între 2016 și 2020.

Acest fapt îi permite miliardarului „să lase o amprentă de neegalat în mass-media din lume”, spune publicația. Dintre ideile liberalului Soros, organizația numește, în special, încetarea finanțării poliției și „fanatismul LGBT”.

Citiți și:
George Soros și puternica sa fundație de dezinformare în masă (I)
Soros vrea să creeze ‘homo sorosovici’. Cum ‘sponsorizează’ Soros și Bill Gates OMS, Consiliul Europei și ONU

 

yogaesoteric
13 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More