„Cum ridică vreun român capul, cum e executat de servicii și de DNA”

Oameni buni! Câtă vreme nu producem capitaliști, iar pentru asta nu era cazul să ne distrugem baza productivă, să nu aplaudăm dezindustrializarea, cu urlete cretine de „Jos comunismul!”, vom tot vorbi despre nemții, austriecii, francezii și alții ca ei, care absorb resursele acestei națiuni și ne jefuiesc fără milă. Chestia conform căreia capitalistul NU are patrie este o inepție. Are! Banii au patrie. Asta e, vrem, nu vrem.

Vedeți vreun român cu bani care să facă scandal în legătură cu monopolul câtorva firme străine în materie de investiții în infrastructuri?

A făcut cineva o asociere pentru a cumpăra acțiunile la OMV Petrom vândute de Fondul Proprietatea?

Cum ridică vreun român capul, cum e executat de servicii și de DNA.

Câți bani europeni au rămas firmelor românești, cu capital românesc? Aproape niciun ban! Pentru că nimeni nu trece de monopoliști! Cum așa, n-am înțeles nici acum ce se joacă? Occidentul și-a împărțit Estul, după căderea comunismului. Noi am căzut prost, cu Germania și Austria pe post de vechili. Și vedeți ce bine ne merge! Iar acum avem pe cap și America, iar ăștia sunt cei mai violenți exploatatori din toată liota de lifte care a căzut pe capul nostru.

E drept, le-a stricat puțin distracția Putin, dar asta n-a schimbat cu nimic situația României.

Atâta vreme cât singurii bani pentru dezvoltare sunt controlați de americani și de europeni, câtă vreme economia românească NU produce resurse pentru reindustrializare și pentru dezvoltare, suntem morți! Punct! Restul sunt povești frumoase, pentru a amorți revolta unora. Dar cu un popor ca al nostru, nici de povești nu e nevoie. Slugile cred orice!

Slava Ukraine!

Autor: Constantin Gheorghe

Citiți și:
Vă imaginați un DNA arestând ofițeri SRI, SPP, SIE sau de la Informațiile Militare?
DNA, 2 ani de tergiversare a dosarelor jafurilor din pandemie

 

yogaesoteric
11 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More