Cum s-au furat voturile în Sectorul 1

Potrivit unor surse, se pare că Dan Tudorache ar fi câştigat alegerile cu un număr mare de voturi în faţa lui Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1 din Capitală.

România TV a prezentat cronologia evenimentelor:

În data de 30 septembrie, procurorul Nicolae Sprîncu, președintele Biroului Electoral Sector 1 este diagnosticat cu noul coronavirus. Conform legii, se suspendă activitatea Biroului pe care îl reprezenta. Am urmărit momentul în care toți membrii părăsesc sediul. La lift, alături de procurorul Nicolae Sprîncu, reprezentant USR în BES, se află Remus Cătălin Șerban, consilier USR. Cei doi coboară împreună cu liftul, fără să își vorbească. Apoi, fiecare pleacă separat.

Numai că, SURPRIZĂ! Ce surprind camerele? La 5 minute după momentul în care a părăsit sediul, Remus Cătălin Șerban SE ÎNTOARCE! Consilierul USR privește în dreapta și-n stânga, monitorizează zona și pregătește practic următorul moment. În acest interval, jandarmul îl asigură pe acesta că în interiorul clădirii nu mai e țipenie de om.

După ce s-a întors în sediul Biroului Electoral Sector 1, Remus Cătălin Șerban începe organizarea și e surprins de camere pe hol, în timp ce vorbește la telefon cu mai multe persoane. Cum am văzut, la un moment dat, pe hol iese și jandarmul, care continuă să vorbească cu Remus Șerban. Asta deși, în mod normal, omul legii ar fi fost necesar să îi ceară să părăsească zona.

Imediat după ce a fost dat semnalul că s-a golit sediul, membrii USR se organizează. Camerele de surpraveghere surprind tot. Toți cei care își fac apariția au rucsac în spate. Din lift coboară un bărbat, care în primă fază nu interacționează cu grupul deja format. ACESTA INTRĂ DIRECT ÎN BIROUL ELECTORAL al Sectorului 1. Pe mutește, grupul îl urmează. Cel mai probabil, nu sosiseră toți cei așteptați, pentru că în zona liftului mai rămâne o femeie pentru a-i prelua şi pe întârziați. Apoi zona se transformă în pelerinaj.

Ora 18.42. A trecut o oră de la momentul în care membrii USR au început să se adune în sediul BES1. Moment în care Radu Stanciu de la USR iese alături de un alt bărbat din Biroul Electoral Sector 1. Discuțiile între cei doi se desfășoară cu rapiditate. Dar, ce vedem în spatele lor? Același bărbat cu rucsac, numai că de această dată ghiozdanul pare că este încărcat. Apare din nou în imagini și jandarmul. Acesta iese, discută cu Radu Stanciu de la USR. În acest timp, în interior, celelalte persoane rămân nesupravegheate. Pe imagini apare la un moment dat și Dan Mirea de la USR.

Citiţi şi:
Clotilde, negociată de Coldea
«Sistemul» vrea în 2024 un președinte venit pe filiera franceză sau germană

 

yogaesoteric
26 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More