Ai 60.000 de gânduri în fiecare zi. Ce faci cu ele?

Cu siguranţă ştiți zicala „fiecare îşi construieşte propriul destin”. Ei bine, s-a dovedit că, până la urmă, aceasta nu este o simplă vorbă din popor. De asemenea, probabil aţi auzit spunându-se şi că „atragi ceea ce gândeşti” sau că legea rezonanței funcţionează în cazul fiecăruia dintre noi. Ştiinţa spune că este aşa, noi realizăm că este aşa, mai rămâne să înţelegem cum putem să transpunem în practică, astfel încât să ne construim viitorul aşa cum îl dorim.

Electromagnetismul şi legea rezonanței, fenomenele care explică de ce viaţa noastră este aşa cum este

Te-ai întrebat vreodată de ce viaţa ta este aşa cum este? Poate că eşti mulţumit/ă de ea, poate simţi că se poate şi mai bine sau poate simţi că drumul tău este plin de obstacole. Dacă da, atunci cu siguranţă că ţi-ai pus şi întrebarea „de ce?”.

Una dintre explicaţiile cercetătorilor se referă la legea rezonanței. Fiecare dintre gândurile noastre rezonează la o anumită frecvenţă. În funcţie de aceasta, vom atrage evenimente şi oameni care funcţionează, trăiesc sau gândesc la acelaşi nivel. Dacă urmează să spui că nu eşti ca cei care te înconjoară sau că nu meriţi să ţi se petreacă ceea ce ţi se petrece, mai gândeşte-te o dată.

Se pare că electromagnetismul este fenomenul care guvernează fiecare eveniment care ne înconjoară. Creierul, respectiv modul în care gândim, bătăile inimii şi ADN-ul uman sunt principalii responsabili pentru modul în care decurge viaţa noastră.

Inimă umană generează un câmp electromagnetic la fiecare bătaie, care are o rază de aproximativ 2-3 metri, după cum au descoperit cercetătorii Institutului de Cardiologie din California. Inima interacţionează cu trupul, iar emoţiile noastre sunt transpuse în energie electromagnetică. Acelaşi aspect este valabil şi în cazul gândurilor noastre.

Afecţiunea, iubirea, sunt rezultatul undelor emise de câmpul electromagnetic al organului nostru central pe care îl numim inimă şi sunt de 5.000 de ori mai puternice decât undele emise de creier. De aceea, susţinerea afectivă este deseori „miraculoasă”, deşi acest proces este, în realitate, deloc miraculos.

Însă inima şi creierul nu sunt singurele care dictează modul în care trăim, gândim şi atragem evenimente fericite sau nefericite asupra noastră. Conform cercetătorilor, ADN-ul este responsabil cu ordonarea fotonilor (particule esenţiale pentru fenomenele electromagnetice) în întregul organism uman. Conform descoperirilor omului de ştiinţă Vladimir Poponin, câmpul cuantic format de ADN-ul nostru este cel care ne leagă de toate evenimentele din jurul nostru. Odată supus la câmpuri emoţionale generate de inimă, lanţurile ADN-ului se dilată sau se contractă, în funcţie de natura emoţiilor.

Ce să reţinem din aceste informaţii? Faptul că putem controla emoţiile, reacţiile şi întreaga noastră viaţa, prin gândurile pe care le transmitem. Dacă vrei să contribui la o lume mai bună, începe prin a-ţi observa gândurile, iar mai apoi urmăreşte să le cultivi pe cele pline de armonie, iubire, benefic orientate. Veţi fi uimiţi de ceea ce veţi descoperi!

Citiți și:
Gândurile au chiar inteligență și magnetism
Cum ne influenţează sănătatea ştirile proaste şi gândurile rele?

 

yogaesoteric
26 mai 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More