Cum să ne pregătim pentru masajul erotic

Masajul erotic este o modalitate extraordinară de a comunica intim cu partenerul şi de a vă îmbunătăţi activitatea sexuală. Primul pas în efectuarea acestui tip de masaj este de a primi şi accepta cu bucurie plăcerea pe care vi-o oferă partenerul şi, de asemenea, de-a dărui plăcere.
 
Când sunteţi în poziţia receptorului (cel căruia i se face masajul) trebuie să lăsaţi întregul control partenerului  şi să vă abandonaţi în totalitate celuilalt. Staţi cu picioarele întinse, relaxate, plasate simetric iar pentru a îndepărta presiunea din genunchi plasaţi o pătură sub genunchi. Pentru poziţia culcat pe spate pătura se rulează şi se aşează sub genunchi pentru ca şira spinării să rămână relaxată. Puteţi pune  şi o pernă mică sub cap.
 
Pentru poziţia culcat pe burtă se foloseşte o pătură mică, rulată, pe care o veţi plasa sub fluierele picioarelor. Cel care masează trebuie să facă tot posibilul să îşi elibereze mintea şi să nu se gândească la nici un fel de recompensă sexuală. Trebuie să se dedice acţiunii pe care o face, să aibă atitudinea că dăruieşte celuilalt, că îl vindecă pe celălalt şi îi oferă plăcere. Mişcările pe care le face trebuie să fie fine şi naturale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More