Un procedeu simplu pentru masajul erotic

Masajul propriu-zis se începe cu tragerea tâmplelor. Apucaţi cu blândeţe  pielea fină de la tâmple folosindu-vă de degetele mari şi de degetele arătătoare. Pe toată durata acestei mişcări vizualizaţi cum toate gândurile negative şi tensiunile din mintea partenerului se evaporă în spirală. Menţineţi strânsoarea uşor aproximativ un minut.

Tragerea părţii superioare a pieptului

Cu degetele mari de o parte, şi celelalte de cealaltă parte, prindeţi pielea din ambele părţi ale pieptului de lângă subsuori. Ferm, dar cu blândeţe, trageţi pielea de pe coaste. Menţineţi întinderea cam un minut. Pe toată durata execuţiei vizualizaţi cum stresul emoţional acumulat la nivelul pieptului partenerului este eliminat.

Tragerea părţii superioare a abdomenului

Cu degetele mari de o parte şi celelalte degete de altă parte prindeţi ţesutul care acoperă partea laterală a coastelor de la nivelul plexului solar şi trageţi uşor de el. Menţineţi această strângere şi întindere aproximativ un minut. Vizualizaţi cum toate stresurile de la acest nivel se elimină, permiţându-I partenerului să se relaxeze total.

Tragerea părţii inferioare a abdomenului

Trageţi pielea de pe partea laterală a oaselor şoldurilor, menţineţi tragerea aproximativ un minut. Vizualizaţi cum se eliberează tensiunea acumulată la acest nivel în principal, din cauza reprimării sexualităţii. Vizualizaţi de asemenea că inhibiţiile sexuale ale partenerului dispar.

Tragerea şoldurilor

Prindeţi pielea din punctele cele mai ieşite în afară ale pulpelor. Menţineţi tensiunea întinzând uşor pielea din zona pubiană inferioară timp de aproximativ 1 minut. În tot acest timp vizualizaţi cum partenerul dobândeşte pace interioară cunoscându-şi acum adevărata sa identitate.

Masarea dus-întors a coloanei vertebrale

Plasaţi buricele degetelor de la ambele mâini la baza celei de-a 7 vertebre cervicale care este osul proeminent al cefei. Imaginaţi-vă că frământaţi aluat cu mişcări de dus întors rapide, apoi repetaţi aceeaşi mişcare asupra vertebrei următoare. Rulaţi pielea înainte-înapoi cu rapiditate, ferm dar uşor. După ce aţi frământat coloana până în zona sacrală începeţi din nou de sus. Repetaţi de 2 ori, după care aşezaţi-vă palmele la baza coloanei vertebrale şi închipuiţi-vă că o floare incandescentă care arde în palmele voastre împrăştie căldură în regiunea sacrală a partenerului.

Masajul zonei sacrale

Plasaţi-vă mâinile de fiecare parte a regiunii sacrale, cu degetele îndreptate în sus. Apoi cu buricele degetelor mari apăsaţi partea centrală a zonei sacrale mai întâi cu degetul mare al mâinii stângi, apoi cu cel al mâinii drepte. Menţineţi această acţiune cu viteză constantă şi cu presiune uşoară timp de aproximativ un minut.

Puteţi masa coloana de-a lungul ei plasând succesiv palma dreaptă în faţa palmei stângi şi invers de-a lungul coloanei vertebrale cu degetele orientate în sus. Ajunse la zona sacrală cele două mâini trebuie să se despartă, fiecare pe şoldul corespunzător, apoi să fie trase pe partea laterală până la subsuori. Pe măsură ce mişcaţi mâinile în sus lăsaşi degetele mari să tragă pielea peste coaste. Când ajungeţi la subsuori fiecare mână va ocoli omoplatul prin exterior până când degetele vor ajunge în poziţia iniţială, gata pentru următorul ciclu. Repetaţi mişcarea timp de aprox. 3 minute.Bătăile spateluiStrângeţi fiecare mână în pumn, poziţionaţi-vă pumnii în aer, deasupra regiunii dintre omoplaţi. Apoi, cu o mişcare constantă, înceată şi ritmată, lăsaţi greutatea pumnilor să cadă câte unul pe rând pe spatele partenerului cu lovituri alternative, ca şi cum aţi bate o tobă. Continuaţi mişcarea timp de un minut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More