Cum să supraviețuiești în Ținutul Lunatic al înșelătoriei coronavirusului

Până acum majoritatea oamenilor s-au convins că situaţia nu va reveni la normal. Dușmanii noștri și-au făcut mișcarea și războiul pe care l-au început nu se va încheia peste săptămâni sau luni. Și nu faceți nicio greșeală – suntem într-un război.

Poate că sună deprimant, dar dacă acceptăm că suntem în război, vom fi pregătiți și capabili să ne apărăm și să învingem inamicul.

Miniștrii guvernamentali vor oferi promisiuni și asigurări, dar totul va fi fals – parte a dezinformării cu care ne-au hrănit, parte a operațiunii psihologice pentru a ne tulbura cu promisiuni și dezamăgiri.

Trăim în cele mai rele vremuri. Este întotdeauna dificil să spunem asta, desigur.

Dar ce puteți spune despre Primul Război Mondial? Sau de al Doilea Război Mondial? Sau de Războiul de o sută de ani? Sau de Revoluția americană? de Războiul civil american? Sau de ciumă? Toate au fost vremuri cumplite. Dar există ceva deosebit de ciudat în aceste vremuri.

De obicei, atunci când există un război sau un conflict major, cunoaștem identitatea inamicului nostru. Avem lideri în care putem avea încredere – ei bine, puțină încredere.
Dar de data aceasta este diferit. Liderii noștri, la nivel global, național și local, sunt inamicul nostru.

Cea mai mare moștenire a lui Ronald Reagan a fost, pentru mine, remarca sa că cele mai periculoase cuvinte din lume sunt: „Sunt din guvern și sunt aici să vă ajut”. Asta s-a maturat acum în: „Sunt din guvern și sunt aici pentru a vă face viața mizerabilă și, dacă este posibil, pentru a vă ucide”.

Guvernele din întreaga lume au fost cumpărate și sunt acum controlate de organizații globale precum Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și Fundația Bill și Melinda Gates, care vor să ne ia tot ceea ce prețuim – și să ne preschimbe în sclavi.

În conflictele anterioare puteam conta pe armată pentru a ne proteja. Nu și acum. Astăzi armata este inamicul. La ordinele guvernelor care au trădat oamenii, treaba lor este să suprime adevărul pentru a proteja minciunile. Politicienii și consilierii lor au pierdut contactul cu știința, cu adevărul și cu realitatea.

Și cu siguranță nu ne putem baza pe mass-media pentru a expune necinstea, opresiunea și nedreptatea. În prezent, principalele mijloace de informare în masă sunt de partea opresorilor noștri. Promovează necinstea și aprobă nedreptatea și au încurajat milioane de oameni să se teamă teribil de moarte.

Poate că suntem pe cont propriu, dar nu suntem singuri.

Noi suntem armata de gherilă. După cum a spus cineva în timpul revoluției franceze, aceasta nu este o revoltă, ci o revoluție. Iar noi suntem rezistența.

Momentul în care este indicat să ne pregătim pentru vremuri grele este atunci când nimeni altcineva nu intră în panică. Zombii sunt liniștiți în așteptarea vaccinului, dar noi avem un avantaj imens: avem o oarecare idee despre ce ne așteaptă. Nimic nu va fi vreodată așa cum a fost. Deocamdată bărbații și femeile cu pălării negre, băieții răi, au preluat controlul.

Așadar, cum ne putem pregăti?

În primul rând, dacă este posibil, să urmăriți să vă mutați din orașele mari sau mici. Planul Agenda 21 este ca noi toți să trăim în ceea ce ei numesc „orașe inteligente”. Ei vor să ne înghesuie pe toți în blocuri de apartamente, pentru că astfel suntem mai ușor de controlat. În lumea lor ideală, vom locui în apartamente aflate la cel mult un kilometru de locul de muncă. Cumpărăturile noastre vor fi livrate la domiciliu, iar serile ni le vom petrece cumpărând, jucând jocuri și urmărind programe de televiziune pe internet.

Este posibil să nu câștigați la fel de mult dacă vă mutați în afara orașului și vă schimbați locul de muncă, dar cheltuielile de trai vor fi mai mici – mai ales dacă lucrați acasă și nu este necesar să cheltuiți o avere pentru a vă deplasa la serviciu, pentru a vă cumpăra haine de lucru elegante și pentru a cumpăra prânzuri scumpe. Aerul pe care îl veți respira va fi mai curat și probabil că veți putea să vă cultivați singuri o parte din legume. Urmăriți să deveniți cât mai autonomi. Serialul TV „The Good life” („Viața bună”) este acum mai mult un documentar „cum să” decât un serial de comedie.

Ar fi mai bine să vă mutați în altă țară? Până când praful nu se așază, este dificil de știut. O certitudine este că Marea Britanie și SUA vor fi cele mai afectate de minciuna, haosul fabricat și politicile letale ale administrațiilor corupte.

Nici eu nu aș vrea să trăiesc în Franța. Franța este de ani de zile un cazan al nemulțumirilor și al conflictelor rasiale, iar Macron, vanitos chiar și pentru un politician, a făcut situația infinit mai periculoasă.

În al doilea rând, pregătiți-vă pentru probleme cu utilitățile, cum ar fi alimentarea cu energie electrică și apă. Mișcarea privind schimbările climatice se bazează pe știință falsă, dar este o parte fundamentală a Agendei 21 a Organizației Națiunilor Unite. Oamenii din spatele Agendei 21, planul pentru o resetare globală și o Nouă Ordine Mondială, au fost infiltrați de ecologiști verzi autointitulați ecologiști, iar planurile lor includ o reducere masivă a populației mondiale, dependența de combustibili non-fosili și distrugerea tuturor aspectelor capitalismului. Planul este să ne înrobească, iar farsa coronavirusului face parte din programul de control. Acesta este fascismul practic în cea mai crudă și mai periculoasă întruchipare a sa.

Probabil că vor avea loc întreruperi de energie electrică în următorii ani. Dar există multe acțiuni pe care le puteți face pentru a vă pregăti. Puteți cumpăra baterii, vândute de obicei pentru rulote, care stochează o cantitate mare de electricitate și care pot fi încărcate de la rețea, atunci când funcționează sau de la un panou solar portabil. Evident, ar fi binevenit să păstrați torțe bune și o sursă de baterii. În mod evident, este necesar să aveți, de asemenea, lanterne bune și o rezervă de baterii. Un aragaz de camping și o rezervă de butelii vor însemna că sunteți independent de rețeaua de alimentare pentru gătit. Dacă aveți un șemineu deschis sau o sobă cu lemne, asigurați-vă că aveți o rezervă de combustibil.

Îmi dau seama că încep să semăn cu unul dintre acei supraviețuitori care trăiesc în sălbăticie și care sunt ironizați de multe ori. Dar nu-mi pasă. Am fost batjocorit timp de zeci de ani și am avut dreptate de mai multe ori decât oricare dintre cei care mă batjocoreau. Așa că, da, bravo lor.

Rezervele noastre de utilități sunt mai fragile astăzi decât au fost în ultimele decenii. Acest aspect se datorează în parte neglijenței, desigur, dar este, de asemenea, o consecință a haosului și a daunelor provocate de crima coronavirusului, care a fost orchestrată în mod intenționat. Și dacă nu credeți că întreaga criză covid a fost pusă la cale în mod deliberat, atunci mă tem că nu ați fost atenți și este nevoie să scrieți de două sute de ori: „Bill Gates este cea mai periculoasă persoană de pe planetă”.

Pentru a vă asigura aprovizionarea cu apă, vă sugerez să vă faceți o rezervă de apă îmbuteliată. Păstrați-o departe de lumina directă a soarelui. Dacă puteți monta un bidon de apă la un burlan de scurgere, aceasta vă va asigura, de obicei, o rezervă bună de apă. Folosiți tablete de purificare a apei sau o cană de filtru și puteți folosi apa de ploaie pe care o colectați.

De asemenea, este nevoie să aveți o rezervă de medicamente pe care le folosiți sau pe care le puteți folosi. Este puțin probabil ca medicul dumneavoastră să vă dea medicamente esențiale eliberate pe bază de rețetă pentru mai mult de două sau trei luni, dar puteți să vă faceți provizii de orice suplimente și medicamente eliberate fără rețetă de care ați putea avea nevoie – tablete de aspirină dispersabilă, antihistaminice, un unguent cu corticosteroizi, picături pentru ochi, unguent antiseptic și așa mai departe. Aveți grijă doar la datele de valabilitate. Faceți provizii de orice suplimente de vitamine și minerale pe care le folosiți. Consultați unele dintre farmaciile online. Cele de renume tind să fie reglementate corespunzător. Pregătiți-vă o trusă de prim ajutor decentă și învățați cum să folosiți conținutul acesteia. Cumpărați suficiente pături de urgență pentru fiecare – în cazul în care nu aveți căldură iarna. Faceți exerciții fizice regulate și ușoare.

Dacă aveți nevoie să consultați un alt medic decât medicul de familie, ar fi înțelept să fiți vagi cu privire la vârsta dvs. Nu este neobișnuit în zilele noastre ca pacienților să li se refuze tratamentul dacă au peste 65 de ani. Așadar, dacă ați depășit această vârstă și, din greșeală, ați scăzut cu un deceniu vârsta, nu vă deranjați să corectați eroarea. Eu m-am născut în 1991, dar cred că va fi util să dau data puțin înapoi. În Regatul Unit, NHS este deja impropriu pentru scopul pentru care a fost creat. Se va înrăutăți și mai mult, iar serviciile vor scădea dramatic. Cabinetele medicilor de familie sunt destul de bine închise în multe părți ale țării, iar la departamentele de accidente și urgențe va fi nevoie în curând de o programare, după cum ni se spune. Învățați să aveți grijă de voi înșivă pentru a minimiza riscul de accidente. Consolidați-vă sistemul imunitar.

Aveți grijă de dinții dumneavoastră și vizitați-vă dentistul în mod regulat, deoarece, dacă va avea loc un alt blocaj, s-ar putea să nu mai puteți merge la unul. În Marea Britanie va exista o lipsă masivă de stomatologi NHS și bănuiesc că guvernul intenționează să închidă această parte a NHS. Probabil că vor dispărea și consultațiile oftalmologice gratuite. Agenda 21 înseamnă că guvernele nu vor mai dori să cheltuiască bani pentru persoanele în vârstă, pentru cei fragili sau pentru oricine are orice fel de problemă de sănătate. Noua resetare globală, susținută de prințul Charles, înseamnă că fiecare cetățean trebuie să fie util statului. Deci, acesta este sfârșitul Familiei Regale.

Dezinfectanții din magazine sunt o iritare crescândă, în mai multe moduri. Atingerea unei sticle de dezinfectant care a fost manipulată de sute de mâini murdare este o prostie. Lichidul din interiorul sticlei ar putea fi ceva periculos și este foarte posibil să vă irite mâinile sau să prezinte alt pericol. Puteți spune întotdeauna „Nu, mulțumesc” dacă un asistent vă sugerează să folosiți dozatorul său. Purtați cu dumneavoastră un mic recipient și umpleți-l cu o soluție blândă și neiritantă.

Dacă aveți rude în centre de îngrijire, ar fi înțelept să le mutați, dacă este posibil. Este adesea mai ieftin să locuiești într-un hotel decât într-un azil de bătrâni, iar dacă cineva are nevoie doar de ajutor pentru curățenie, aranjarea patului, spălarea rufelor și masă, un hotel este adesea la fel de bun. În plus, nu există riscul ca un spital local să umple hotelul cu pacienți bolnavi de gripă. Va exista o creștere a vârstei medii a populației de pretutindeni, iar persoanele în vârstă vor fi din ce în ce mai marginalizate.

Dacă aveți copii, ar putea fi util să vă gândiți la școlarizarea la domiciliu – mai ales dacă profesorii vor continua să se comporte iresponsabil. În opinia mea, copiii care merg la școli în care există reguli de distanțare socială vor fi afectați din punct de vedere psihologic.

Nu vă luați vacanțe în străinătate cât timp guvernele încă vorbesc despre carantină. Dacă o faceți, atunci s-ar putea să fie nevoie să petreceți două săptămâni în carantină într-un hotel străin și apoi, la întoarcere, să mai petreceți alte două săptămâni în carantină.

Păstrați rezervoarelor autovehiculelor pline cu combustibil pentru situații de urgență. Cumpărați-vă o bicicletă sau reparați una veche.

Verificați dacă investițiile pe care le aveți sunt potrivite pentru noua lume. Pregătiți-vă ca băncile și chiar societățile de construcții să introducă conturi cu dobândă negativă. Lumea comercială va continua să se schimbe în mod dramatic. Planul Națiunilor Unite pentru noua lume, pe care guvernele de pretutindeni l-au cumpărat, implică închiderea micilor întreprinderi, așa că, dacă credeți că ați putea fi vulnerabil, măriți-vă economiile. Nu vă asumați noi datorii pe care nu sunteți sigur că le veți putea plăti. Șomajul va fi ridicat și va rămâne ridicat pentru o perioadă foarte lungă de timp. Mulți oameni care au petrecut ani de zile pentru a dobândi competențe și formare profesională vor descoperi că este necesar să acumuleze noi competențe. Computerele și roboții vor prelua multe locuri de muncă – mult mai curând decât își dau seama majoritatea oamenilor.

Urmăriți să evitați cât mai mult posibil mass-media oficială. Cea mai mare parte a acesteia este părtinitoare, înșelătoare, prejudiciabilă, ipocrită și de-a dreptul periculoasă. După părerea mea, BBC este cea mai perfidă organizație de pe pământ – Lordul Haw Haw ar lucra astăzi pentru ea, iar Goebbels ar fi fost mândru de ea.

Găsiți localnici care să gândească la fel ca dumneavoastră. Faceți planuri de a candida pentru consiliul local atunci când, sau poate dacă, interdicția alegerilor va fi ridicată vreodată. Este necesar să preluăm înapoi controlul asupra țării noastre și cea mai bună cale este să începem la nivel local.

Este necesar să luptăm împotriva sentimentului de depresie care a fost creat în mod deliberat, astfel încât să rămânem suficient de puternici pentru a continua să luptăm împotriva inamicului. Acesta va fi un război lung.

Fie ca Dumnezeu să fie cu noi în aceste vremuri întunecate și dificile.

Autor: Dr. Vernon Coleman

Citiți și:
Ce se ascunde în spatele manifestului globalist promovat de Organizația Naţiunilor Unite sub denumirea de Agenda 21
Viziunile uimitoare ale starețului rus Antonie (I)

 

yogaesoteric
18 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More