SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și a mai multor materiale toxice în „vaccinurile” împotriva covid-19

Este un drept al omului și o lege globală reglementată de Codul de la Nürnberg, ca informațiile privind ingredientele specifice ale vaccinurilor să fie făcute publice. Este o informație esențială, necesară și obligatorie pentru ca oricine, în orice țară din lume, să ia o decizie în cunoștință de cauză în ceea ce privește consimțirea sau nu la o intervenție medicală.

Deoarece lista completă a ingredientelor din „vaccinurile” covid nu este disponibilă, dr. Robert Young și echipa sa au efectuat cercetări pentru a identifica ingredientele specifice din injecțiile covid de la Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson. Concluziile echipei de cercetători au fost publicate la 20 august.

Dr. Young este biochimist, microbiolog și nutriționist clinic. El și echipa sa de oameni de știință susțin că au confirmat ceea ce au descoperit cercetătorii de la Quinta Columna: un conținut nanometalic toxic care este magnetotoxic, citotoxic și genotoxic pentru plante, insecte, păsări, animale și oameni – toată entitățile de pe planetă care au viață.

Unul dintre „vaccinuri” conținea chiar și paraziți potențial mortali. Luate împreună, componentele „vaccinului”, care includ oxidul de grafen printre multe altele și care pot fi influențate de surse de radiații exterioare nouă, creează o supă chimică și radiantă toxică în interiorul trupului nostru. Potrivit dr. Young, oricine primește o injecție de „vaccin” împotriva covid își pune serios viața în pericol. Pentru resurse suplimentare de cercetare, vă rugăm să vizitați La Quinta Columna.

Urmărind informațiile provenite din Statele Unite, dr. Young a analizat „vaccinurile” celor patru mari companii farmaceutice: Pfizer/BioNTech („Pfizer”); Moderna/Lonza mRNA-1273 („Moderna”); Vaxzevria de la AstraZeneca („AstraZeneca”); și Janssen de la Johnson & Johnson („Janssen”).

Capsidele lipozomale sunt capsule lipidice grase. Ni se spune că scopul lor este de a se înfășura în jurul ARNm pentru a împiedica materialul genetic să fie descompus înainte de a ajunge la țintă: celulele trupului nostru. Toate cele patru „vaccinuri” covid conțin niveluri relativ ridicate de oxid de grafen, dar capsidele lipozomice Pfizer și Moderna sunt 100% oxid de grafen (după eliminarea ARNm).

Oxidul de grafen este citotoxic, genotoxic și magnetotoxic. Imaginea de mai jos arată capsida lipozomală care conține oxid de grafen din „vaccinul” Pfizer. Lipozomul livrează oxidul de grafen către organe, glande și țesuturi specifice, și anume: ovare și testicule, măduvă osoasă, inimă și creier.

În injecția Pfizer a fost găsit și Trypanosoma cruzi, un parazit care are variante letale și care este una dintre numeroasele cauze ale sindromului de imunodeficiență dobândită, sau SIDA. Nu se știe dacă acesta a fost un ingredient accidental sau dacă a fost plasat acolo intenționat și se va regăsi în toate „vaccinurile” Pfizer.

Rezumat al ingredientelor nedivulgate extrase din lucrarea științifică publicată de dr. Young

În „vaccinurile” AstraZeneca, Robert Young și echipa sa au identificat histidină, zaharoză, polietilenglicol („PEG”) și alcool etilic, care se regăseau și în injecțiile Pfizer, Moderna și Janssen. PEG a fost singurul adjuvant declarat în fișa tehnică care enumeră ingredientele injecției AstraZeneca.

Se știe că PEG și alcoolul etilic injectabil sunt cancerigeni și genotoxici.

Janssen conține, de asemenea, particule compozite din oțel inoxidabil care sunt lipite împreună cu un „lipici pe bază de carbon” de oxid de grafen redus.

O agregare de oțel inoxidabil, carbon, oxigen, fier și nichel este ținută împreună de oxidul de grafen care se găsește în așa-numitul „vaccin” Janssen.

Acest amalgam este foarte magnetic și poate declanșa coagularea patologică a sângelui și „efectul covid” sau „efectul proteinei spike”.

„Vaccinul” Moderna conține, de asemenea, multe corpuri străine sferice cu câteva cavități în formă de bule. Acest conținut de nanoparticule extrem de toxice este format din puncte cuantice de selenură de cadmiu, care sunt citotoxice și genotoxice. Punctele cuantice sunt nanoparticule semiconductoare care strălucesc într-o anumită culoare după ce se proiectează asupra lor un fascilul de lumină. Culoarea în care strălucesc depinde de dimensiunea nanoparticulei. Punctele negre din imaginea de mai jos reprezintă oxid de grafen.

Articolul lui Young concluzionează că aceste seruri împotriva covid „NU sunt vaccinuri, ci medicamente nanotehnologice care funcționează ca terapie genicăToate aceste așa-numite «vaccinuri» sunt brevetate și, prin urmare, conținutul lor real este ținut secret chiar și pentru cumpărători, deși, desigur, la fabricarea lor se folosesc banii contribuabililor. Astfel, consumatorii (contribuabilii) nu au nicio informație cu privire la ceea ce introduc în organism prin injectare.”

Potrivit doctorului Young, se estimează că aproximativ 500 de milioane de persoane din întreaga lume au fost deja vătămate și că 35 de milioane de persoane au murit din cauza injecțiilor împotriva covid. Este de așteptat ca aceste cifre să crească în lunile următoare, deoarece persoanele care au primit două doze au un risc de 13 ori mai mare de a fi vătămate, spitalizate sau ucise de așa-numita „variantă Delta” în comparație cu cele care au imunitate naturală.

Dar ce cauzează cu adevărat „variantele” covid și viitoarele „valuri”?

Codul genetic al proteinei spike din „vaccinuri” este generat pe calculator, „artificial” și ușor de modificat. Iar oxidul de grafen din țesuturile umane (creier, țesut conjunctiv, potențial în mușchi) va interacționa cu frecvențele pulsate din gama 5G, a declarat dr. Young, provocând următorul „val”.

Nu vă mai injectați otravă în trup, a spus dr. Young, „aceste inoculări [împotriva covid] sunt periculoase, deoarece nanoparticulele pot traversa bariera hemato-encefalică și bariera hemato-aeriană. De aceea aceste vaccinuri sunt atât de periculoase. Aceasta se datorează faptului că particulele rup bariera hematoencefalică, care protejează creierul, bariera sânge-aer și bariera sanguină în testicule sau ovare. Particulele intră direct în organe. Otrăvirea trupului pentru a-l vindeca nu are sens, este o poveste eșuată.

De ce ar pune oxid de grafen în injecțiile împotriva covid? La sfârșitul lunii iulie, un denunțător al Pfizer, Karen Kingston, a declarat că era „100%” sigură de existența oxidului de grafen – nedeclarat de către producătorii de medicamente – în injecțiile covid. Ea oferă o idee asupra motivului, care se aliniază cu cea oferită de dr. Young.

În plus, la 26 august, Japonia a anunțat că va suspenda utilizarea mai multor loturi de „vaccinuri” Moderna din cauza unor rapoarte de contaminare cu „o substanță care reacționează la magneți și care ar putea fi metalică”.

Citiți și:
Este real: O lucrare științifică vorbește despre „nanosisteme magnetice care se auto asamblează” ca biocircuit de interfață cibernetică și sisteme de control în oameni, inclusiv despre tehnologia „hidrogel ADN”
„Ce se petrece este complet nebunesc”. Profesorul Christian Perronne și cercetătoarea Anne-Marie Yim despre politica de vaccinare anti-covid (I)

 

yogaesoteric
19 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More