Cum se ‘distrează’ elitele, simbolismul subliminal și organizațiile mondiale

Anual, UNICEF organizează evenimentul numit Masquerade Ball, având ca scop declarat strângerea de fonduri pentru copii. Însă ediţia care a avut loc pe 25 octombrie 2018 la Clifton’s Republic în Los Angeles a fost… ciudat. O privire asupra simbolismului din jurul petrecerii sugerează un alt obiectiv decât cel caritabil, şi anume: să sărbătorim cultura dementă a elitei oculte. 

Într-adevăr, evenimentul a adunat celebrități și influenceri care apar într-un cadru inspirat de Eyes Wide Shut (un film despre orgii de magie sexuală în societăți secrete de elită) … pentru a ajuta copiii.

Tot din categoria „organizații mondiale”, o avem pe mama lui Lady Gaga, Cynthia Germanotta, ambasadoarea goodwill a Organizației Mondiale a Sănătății. Judecați singuri pozele cu Lady Gaga și apoi gândiți-vă la modul în care OMS a gestionat și profitat de pe urma pandemiei COVID-19. Totul vi se pare în regulă până acum?

Arta nu poate justifica asemenea practici și nici promovarea unor simboluri ale aşa-zişilor „iluminaţi” sau sataniste. Mai ales când ele sunt promovate atât de agresiv, de un anumit segment al Hollywood-ului, care, de obicei, are și alte preocupări în afara celor artistice. 

De exemplu, Madonna este o mare susținătoare a lui Bill Gates și s-a alăturat demersului sau de a găsi un vaccin împotriva COVID-19 pe care să-l facă toată lumea. Sau, observăm cât de mult susține Lady Gaga Organizația Mondială a Sănătății. Atât de mult încât s-a oferit să strângă bani pentru OMS, printr-un concert online „caritabil”, imediat după ce Donald Trump le-a tăiat finanțarea. Iar exemplele pot continua.

Alte vedete, precum Paul Walker, Chris Cornell, sau Chester Bennigton, nu au avut același „noroc” de a intra în lumea exclusivistă a „acțiunilor caritabile”: Ei au murit tineri, fie în accidente, fie prin sinucidere, în timp ce lucrau în domeniul umanitar şi luptau împotriva traficului de copii. Lista de actori sau cântăreți care au murit în circumstanțe misterioase, după ce au devoalat practicile oculte ale elitei Hollywoodiene, este foarte lungă, şi enumerăm aici doar câteva nume: Jim Morrison, Prince, Frank Zappa, Isaac Kappy, Kurt Cobain, etc.

Spirit Cooking cu Marina Abramovic

Nume grele iau parte la dineurile absolut sinistre organizate de Marina Abramovic, o pseudo-artistă a cărei artă se poate rezuma prin două cuvinte: grotesc și satanic. Katy Perry, Gwen Stefani, Pamela Anderson, Lady Gaga, Beyonce, Will Farell, iau parte în mod constant la aceste așa-numite ședințe de „spirit cooking”. Aceleași nume grele din industria de muzică și de film sunt cele care promovează obsesiv și vomitiv simbolurile aşa-zişilor „iluminaţi”:

Hop, uite-o pe Greta!

Toate aceste informaţii apărute în spațiul public sunt mai mult decât suficinte pentru a trage singuri concluziile despre aşa-zisa „elită” și despre practicile satanice la care se dedau.

Citiţi şi:

Globaliștii de la Hollywood: ‘Nu dorim revenirea la normal! Se impune o nouă ordine socială!’

Lumea reală arată mult mai rău decât lumea din realitatea conspiraţieiyogaesoteric

29 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More