Cum se fabrică o pandemie: Testarea oamenilor pentru detectarea oricărei tulpini de coronavirus, nu special pentru covid-19

Următorul text provine de pe un forum medical. Autorul, care este un om de știință profesionist foarte respectat în SUA, preferă să rămână anonim, deoarece prezentarea oricărei narațiuni diferite de cea oficială poate să-i provoace mult stres în mediul toxic cauzat de escrocheria care înconjoară covid-19.

„Lucrez în domeniul asistenței medicale. Problema rezidă în faptul că testăm oamenii pentru a detecta orice tulpină de coronavirus. Nu specific pentru covid-19. Nu există teste fiabile pentru virusul specific de covid-19. Nu există agenții sau medii de comunicare de încredere pentru raportarea numărului de cazuri reale de covid-19. Acest aspect este necesar sa fie abordat în primul rând. Fiecare acțiune și reacție la covid-19 se bazează pe date total eronate și pur și simplu nu putem face evaluări exacte.

Acesta este motivul pentru care auziți că majoritatea persoanelor cu covid-19 nu prezintă decât simptome de răceală / gripă. Aceasta se datorează faptului că majoritatea tulpinilor de coronavirus nu provoacă altceva decât simptome ca răceală / gripă. Puținele cazuri reale de îmbolnăvire cu noul coronavirus au unele manifestări respiratorii mai grave, dar au o rată de recuperare foarte promițătoare, în special pentru cei fără probleme anterioare.

«Standardul de aur» în testarea covid-19 sunt particulele de coronavirus izolate / purificate în laborator, libere de orice contaminanți și particule care par viruși, dar nu sunt, care s-au dovedit a fi cauza sindromului cunoscut sub numele de covid-19 și obținut prin utilizarea unor metode și controale de izolare virală adecvate (nu PCR care este în prezent utilizat sau teste de serologie / anticorp care nu detectează virusul ca atare). PCR practic ia o mostră de celule și amplifică orice ADN pentru a căuta «secvențe virale», adică fragmente de ADN non-uman care par să coincidă cu părți ale unui genom viral cunoscut.

Problema este că se știe că testul nu funcționează. Folosește metoda de «amplificare», care înseamnă a lua o cantitate foarte mică de ADN și a o face să crească exponențial până când poate fi analizată. Evident, orice contaminare minimă a eșantionului va fi, de asemenea, amplificată, ceea ce duce la erori potențial grave.

În plus, caută doar secvențe virale parțiale, nu genomuri complete, astfel încât identificarea unui singur patogen este aproape imposibilă, chiar dacă ignori celelalte probleme.

Trusele de teste Mickey Mouse care sunt trimise în spitale, în cel mai bun caz le spun analiștilor că aveți ceva ADN viral în celulele voastre. Ceea ce avem cei mai mulți dintre noi, de cele mai multe ori. S-ar putea să vă spună că secvența virală este legată de un tip specific de virus, de exemplu familia imensă de coronavirusuri. Dar asta este totul. Ideea că aceste kituri pot izola un virus specific precum covid-19 este o prostie.

Și aceste aspecte nici măcar nu ating cealaltă problemă: încărcătura virală.

Cum am spus, PCR funcționează amplificând cantități foarte mici de ADN. Prin urmare, este imposibil să vă spună cantitatea de virus pe care o puteți avea. Și aceasta este singura întrebare care contează cu adevărat atunci când vine vorba de diagnosticarea bolii. Toţi avem câteva virusuri în fiecare moment în organismul nostru, dar majoritatea nu vor cauza boli, deoarece sunt prezenţi în cantități prea mici. 

Pentru ca un virus să provoace îmbolnăvirea, este nevoie de mult, de o cantitate masivă din acesta. Însă PCR nu testează încărcătura virală și, prin urmare, nu poate determina dacă virusul este prezent în cantități suficiente pentru a vă îmbolnăvi. Dacă vă simțiți rău și faceți un test PCR, este posibil sa fie identificat orice ADN viral la întâmplare, din cele ale virusurilor care sunt prezente în cantităţi foarte mici în organism, dar care nu sunt deloc implicate în boala dumeavoastră, ceea ce duce la un diagnostic fals.

Și coronavirusurile sunt foarte comune. Un procent mare din populația umană mondială va avea ADN de covid în cantități mici, chiar dacă sunt perfect bine sau bolnavi cu un alt agent patogen.

Vedeți unde duce asta? Dacă doriți să creați o panică total falsă despre o pandemie total falsă – alegeți un coronavirus.

Sunt virusuri foarte răspândite și există tone din ele. Un procent foarte mare de persoane care s-au îmbolnăvit de alte cauze (gripă, pneumonie bacteriană etc.) vor avea un rezultat pozitiv la testul PCR pentru covid, chiar dacă acesta se face în mod corespunzător și este exclusă contaminarea, pur și simplu pentru că virusurile corona sunt foarte comune. 

Există sute de mii de victime ale gripei și pneumoniei în spitalele din întreaga lume. Ce puteți să faceți este să le selectați pe cele mai bolnave dintre acestea într-o singură locație, de exemplu Wuhan, să le administrați teste PCR și să pretindeți că oricine arată secvențe virale similare cu un coronavirus (care inevitabil vor fi destule) suferă de o „nouă” boală. Deoarece deja au fost selectate cele mai grave cazuri de gripă, o proporție destul de mare din acest eșantion vor muri.

Apoi poate să se spună că acest „virus” nou are o rată de mortalitate mai mare decât gripa și să fie folosit pentru a produce mai multă îngrijorare și pentru a face mai multe teste care, desigur, vor produce mai multe „cazuri”, care extind testarea, care produce încă mai multe „cazuri” și tot așa, și așa mai departe. În puțin timp apare „pandemia” cu acest „virus”, și tot ce s-a făcut pentru a ajunge aici a fost să se folosească un simplu truc al unui kit de test pentru a transforma cele mai grave cazuri de gripă și pneumonie în ceva nou, care de fapt nu există.

Acum executați aceeași înșelătorie în alte țări. Asigurați-vă de menținerea mesajului de frică ridicat, astfel încât oamenii să simtă panică și să fie incapabili să gândească critic. Singura problemă va fi aceea datorată faptului că nu există un nou patogen mortal, ci doar bolnavi obișnuiți, aşa că etichetați incorect numărul de cazuri și, în special, morții, care în realitate vor fi într-un număr mult prea mic pentru un real nou virus mortal pandemic.

Dar puteți evita ca lumea sa semnaleze aceasta în mai multe moduri:
1. Puteți susține că acesta este doar începutul și mai multe decese sunt iminente. Folosiți acest fapt ca o scuză pentru carantina tuturor și apoi revendicați carantina care a împiedicat sa fie milioane de morți.
2. Puteți să le spuneți oamenilor că „minimizarea” pericolelor este iresponsabilă și intimidați-i astfel încât să nu vorbească despre numere.
3. Puteți spune tâmpenii despre numerele inventate în speranța de a orbi persoanele cu pseudoştiinţă.
4. Puteți începe să testați persoanele care se simt bine (care, bineînțeles, vor avea și fragmente de coronavirus în ele) și astfel să umflați „cifrele cazurilor” cu „purtători asimptomatici”. Va fi necesar, desigur, să învârtiți aceste cifre pentru a suna mortal, chiar dacă orice virolog știe că mai multe cazuri fară simptome, înseamnă că patogenul este mai puțin periculos.

Urmaţi acești patru simpli pași și puteți avea propria pandemie complet fabricată, funcțională în câteva săptămâni.

Ei nu pot «confirma» ceva pentru care nu există un test precis.”

Citiţi şi:

10 motive să nu ne temem de coronavirus

Testarea Covid, aruncată în aer – Generalul Ioan Sârbu, fost comandant al Direcţiei Medicale a Armatei, acuzăyogaesoteric

14 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More