Papa Francisc susține vaccinarea tuturor împotriva covid, bogați și săraci. Sună cunoscut?

În discursul său din 19 august, pontiful argentinian a făcut comentarii cu privire la cine ar fi indicat să primească vaccinul anti-covid.

„Ar fi trist dacă am acorda prioritate pentru vaccinul covid-19 celor mai bogați oameni”, a declarat Papa Francisc. „Ar fi trist dacă acest vaccin ar deveni proprietatea unei națiuni sau a alteia și nu ar fi universal și pentru toți”, a continuat el.

Criticii vaccinului, inclusiv avocatul de mediu Robert F. Kennedy Jr., avertizează că în graba de a scoate pe piaţă un vaccin anti covid, părți cheie ale testării sunt omise. Un vaccin de tip nou, în mare parte netestat, care este injectat brusc în milioane de oameni, expune la riscuri de vătămare pe scară largă precum și la alte consecințe nefaste legate de sănătate.

Este cel puţin ciudat faptul că papa Francisc nu face nicio referire la posibilele riscuri de sănătate pe care vaccinul covid le-ar implica, în schimb sugerează mai degrabă o vaccinare universală, chiar obligatorie, în contextul în care există o puternică mişcare anti-vaccinare, de care ştie foarte bine. Astfel că ceea ce papa spune se aseamănă foarte mult cu formularea din Biblie pentru semnul fiarei, unde se menţionează că tuturor (bogați sau săraci) li se va pune semnul. În mod istoric, vaccinul anti covid va fi prima interacțiune asupra trupului uman realizată într-un mod standardizat pentru toți oamenii de pe Pământ (bogați sau săraci, cum vrea și papa Francisc), o repetiție pentru semnul fiarei, cu scopul de a crea obișnuința de a te lăsa scanat, injectat, marcat etc. atât timp cât guvernul îți solicită aceasta.

Citiţi şi:

Papa Francisc: Pandemia, unul din «răspunsurile naturii» la ignorarea actualei crize ecologice

Gates: ‘Trump este vaccino-sceptic. M-a trimis să vorbesc cu RFK Jr.’

Coduri de bare pentru toţi cetăţenii. Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20

yogaesoteric

14 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More