Cum se va impune în Occident supravegherea totală a societății în era post-covid

Proiectul TrustStamp realizat de Mastercard și organizația internațională Gavi este o aplicație care combină o identitate biometrică, un dosar de vaccinare și un sistem de plăți cu recunoaștere biometrică. La Summitul mondial al vaccinurilor, promotorii săi au anunțat că acesta va fi adaptat la lupta împotriva covid-19.

„Lumea viitoare” va fi una a urmăririi și a supravegherii în stil chinez, dacă nu suntem atenți. Desigur, toate acestea se vor face, chipurile, pentru binele și siguranța noastră.

Primele trei etape există deja. Un mic detaliu conspirativ: în spatele Gavi, unul dintre promotorii proiectului, se află Bill Gates. Același Bill Gates este foarte favorabil dispariției numerarului și a „societății fără numerar” în favoarea plăților digitale. Pentru a-i „ajuta pe cei săraci”, desigur…

Identitatea biometrică controlată prin Mastercard

Recunoașterea amprentei sau recunoașterea facială, nu contează. Mastercard dispune deja de un card de plată operațional care utilizează amprentele digitale și care este foarte aproape de a fi comercializat

Carnetul de vaccinare în formă digitală

Spui că te-ai vaccinat, dar chiar e adevărat? Nu ți s-a eliberat un certificat fals? Cu ce tip sau cu ce vaccin te-ai injectat? Pentru a răspunde la aceste întrebări, ce este mai bun decât un Pass de Sănătate, cuplat cu o carte de identitate biometrică, pentru a fi imposibil de falsificat?

Certificatul sanitar este atât de convenabil: un adevărat pașaport de liberă trecere care vă va oferi mai multă siguranță în mijlocul tuturor acelor oameni potențial purtători ai virusului murdar!

Identitate biometrică + carnet de vaccinare + plăți biometrice = închisoare digitală

Pandemia covid este foarte gravă. În fața unui astfel de pericol, este necesar să luăm toate măsurile de precauție pentru a ne asigura că ne putem deplasa din nou.

Combinația dintre recunoașterea biometrică, plăți digitale și vaccinare este soluția ideală.

Vreți să luați un avion sau un tren, să închiriați o mașină, să participați la un spectacol, să treceți o graniță? Aveți nevoie doar de un singur card.

Dar de ce un card? De ce nu un cip implantat? Mult mai comod, nu ai cum să-l pierzi, oricât de amețit ai fi! Apropo, ai întârziat cu plata impozitelor? Acestea vor fi deduse direct din informațiile de pe cipul dumneavoastră. Fiecare achiziție pe care o faceți ar putea fi facturată cu o taxă variabilă în funcție de venitul dumneavoastră. Reținerea la sursă a impozitului este mult mai ușoară.

Dacă nu suntem atenți, această lume orwelliană este ceea ce ne așteaptă. Prieteni ai libertății, treziți-vă.

Citiți și:
Supravegherea la muncă, noua doctrină post-covid
De ce Google, Apple, Facebook și Amazon sunt mai periculoase decât China. Capitalismul de supraveghere ‒ un pericol iminent

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More