Cum vor funcționa cu adevărat amprenta ta de carbon și portofelul tău de carbon în lumea distopică pe care a planificat-o Forumul Economic Mondial?

Barbara Baarsma este directorul executiv al Rabo Carbon Bank. Da, ați citit bine. Nu Rabo Bank, ci Rabo Carbon Bank. Într-un interviu video ce poate fi urmărit aici, dna Baarsma pledează pentru un „portofel personal de carbon”. Poate că la prima vedere nu pare ceva atât de important, dar când auziți ce are de spus, ar fi cazul să fiți îngrijorați, de fapt chiar foarte îngrijorați.

Oferim mai jos transcrierea acestui interviu, tradus din limba olandeză, întrucât conține informații importante.

Iată ce spune doamna Barbara Baarsma:

Să ne asigurăm că fiecare gospodărie sau fiecare cetățean al Țărilor de Jos primește o anumită cantitate de drepturi de emisie de carbon. În acest fel, ne putem asigura că nu emitem mai mult decât limita noastră anuală. Drepturile dumneavoastră de emisie vor fi stocate într-un portofel de carbon. Prin urmare, dacă aș vrea să zbor cu avionul, aș cumpăra niște drepturi de emisie de carbon de la cineva care nu își permite să zboare. Astfel, o persoană săracă poate câștiga niște bani în plus. Sau dacă cineva locuiește într-o casă mică, își poate vinde drepturile de emisie cuiva care locuiește într-o casă mare, astfel oamenii săraci pot beneficia de economia verde.

Wow! Destul de interesant, nu?! Să aflăm mai multe despre această idee și apoi să ne uităm la modul în care probabil vor dori să o implementeze.

Se poate argumenta că este doar un alt nivel de impozitare pe care globaliştii îl vor implementat. Însă, credem că merge mult mai adânc. Când bancherii încep să folosească expresii precum drepturile, oamenii săraci și economia verde, poți fi sigur că ei vizează o lume pentru elită. Nu le pasă de nimeni altcineva. Prin urmare, în forma sa elementară, nu vă veți distra și nu veți avea voie să călătoriți nicăieri. Dar nu vă faceți griji, elitele se vor distra pentru noi. Acesta nu este nimic altceva decât totalitarism.

De menționat este că Rabobank și Baarsma sunt ambele în Forumul Economic Mondial.
https://www.weforum.org/organizations/rabobank-group
https://www.weforum.org/agenda/authors/barbara-baarsma

Când majoritatea oamenilor se gândesc la emisiile de carbon și la amprenta de carbon, ei cred că acestea se referă doar la călătorii, combustibil, gaz și electricitate, toate sub pretextul emisiilor. Este foarte neplăcut, însă este necesar de menționat că globaliștii dau un sens mult mai amplu decât atât.

Doc Ono este o companie despre care poate nu ați auzit niciodată. Doconomy este un „card de credit” aprobat de Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab.

În mai 2019, pe site-ul WEF a apărut un articol numit „Acest card de credit are o limită de cheltuieli pentru emisiile de carbon”.

În articol se spune: „Compania suedeză fintech Doconomy a lansat un nou card de credit care monitorizează amprenta de carbon a clienților săi – și le reduce cheltuielile atunci când își ating maximul de carbon.”

Da, aţi citit bine, le reduce cheltuielile. Articolul continuă: „Cardul DO urmărește emisiile de CO2 legate de achiziții pentru a calcula impactul de carbon al fiecărei tranzacții. Scopul este de a încuraja oamenii să-și reducă în mod activ amprenta de carbon și să demonstreze impactul pe care micile schimbări îl pot avea asupra mediului. Cardul folosește indicele Aland ca bază pe care calculează amprenta de carbon a fiecărui produs achiziționat. Utilizatorii pot stabili o valoare maximă pentru cheltuielile lor de carbon și pot învăța cum să-și compenseze amprenta de carbon contribuind la scheme de reducere sau eliminare a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Acum ne apropiem de a afla adevărul despre cum va funcționa această măsură. Nu este doar pentru o călătorie, va fi pentru orice.

În februarie 2019, MasterCard a publicat un articol intitulat „MasterCard și Doconomy lansează viitorul plăților durabile”, în care spun că „Doconomy și MasterCard își anunță efortul comun de combatere a schimbărilor climatice prin activarea DO – un serviciu bancar mobil gratuit și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să urmărească, să înțeleagă și să-și reducă amprenta de CO2 prin compensarea emisiilor de carbon.

Este fascinant că globaliștii subliniază faptul că acest sistem va permite utilizatorilor să urmărească totul. Și lasă să se înțeleagă că nu va fi niciodată folosit în scopuri nefaste, cum ar fi urmărirea de către bănci și guverne a tot ceea ce se petrece…….

Este necesar să menționăm că MasterCard este, de asemenea, un partener al WEF.

Națiunile Unite s-au alăturat, de asemenea, în mai 2019. Au publicat un articol numit ,,Acțiune inovatoare pentru climă – Noul card de credit limitează impactul asupra climei al utilizatorilor”.

Patrica Espinosa, secretarul executiv al ONU pentru schimbările climatice, îmbrățișează conceptul, continuând să-l laude. Și da, ați înțeles, Espinosa și ONU sunt, de asemenea, parteneri WEF. Se conturează prin acestea din nou o tendință.
https://www.weforum.org/people/patricia-espinosa-cantellano
https://www.weforum.org/organizations/united-nations

Marile bănci văd această tendință ca pe o oportunitate masivă. În 2021, Barclays a intrat în parteneriat cu MasterCard și Doconomy.

Au fost făcute echipe cu partenerii Barclays @ThinkRiseNY + @Doconomy pentru a lansa #Climate Fintech Cards & Payments Challenge – pentru startup-urile fintech care doresc să creeze împreună cu noi viitorul plăților digitale și să ajute la combaterea schimbărilor climatice.

Dacă suntem atenți putem constata de fapt că toate acestea sunt forme de supraveghere și socialism. Și probabil că v-ați dat seama că și Barclays este și membru WEF.
https://www.weforum.org/organizations/barclays

Dar asta nu este nici pe departe ceea ce au plănuit WEF, Mastercard, ONU și toate aceste organisme globaliste. Ni se spune doar o parte din poveste.

Iată o imagine despre cum s-ar putea transpune concret cele prezentate mai sus. În Irlanda, în luna martie a acestui an, Marc Ó Cathasaigh, care este TD al Partidului Verzilor (MP) a făcut o vizită la un pub numit Brew Dog din Dublin. El a arătat o imagine a meniului, care avea etichete cu CO2 (dioxid de carbon) lângă fiecare produs alimentar din meniu și a pus următoarea întrebare: „Ar influența acest aspect ceea ce ați comanda?

În partea stângă a meniului se află carne de pui, carne de vită, miel etc., în timp ce în partea dreaptă este mâncarea „pe bază de plante”, inclusiv „Beyond Meat” („dincolo de carne”) procesată în laborator. Bill Gates este, de asemenea, un investitor în „Beyond Meat”.

Nu există o mare diferență între prețurile scandaloase din Dublin pentru cele două tipuri de alimente. Există totuși o diferență masivă în nivelurile de CO2.

Un alt aspect care este important de menționat este că se induce în conștiința oamenilor o sămânță despre diferitele niveluri de CO2. Globaliștii urmăresc să influențeze oamenii să se orienteze către alimentele pe bază de plante și către Beyond Meats. Nu există nicio îndoială că există o agendă în joc.

Nu sunt foarte clare care au fost criteriile pe care le-au folosit pentru măsurarea nivelului de CO2, dar ideea este că restaurantele încep să implementeze acest trend. Unii oameni au comentat spunând că a fost o idee bună, iar alții au dezaprobat. Problema este însă că toți cei care au răspuns la respectiva postare nu au înțeles complet ideea.

Iată ce se va petrece probabil. Când ieșiți la un restaurant, în funcție de „amprenta de carbon” pe care ați avut-o, se va stabili ce puteți și ce nu puteți comanda din meniu.

Sună ridicol, nu-i așa? În funcție de câte puncte mai aveți pentru luna respectivă, va determina dacă aveți voie să mâncați „hrană potrivită” sau „hrană de laborator”.

Dacă ai fost o persoană perspicace, vei avea voie să mănânci doar hrana pe bază de plante cultivată în laborator, astfel încât să nu-ți depășești cota de carbon. Dacă încercați să comandați carne de vită care aparent are un nivel ridicat de CO2, nu vi se va permite. La fel se va petrece și când mergi la supermarketuri pentru a-ți face aprovizionarea săptămânală. Fiecărui aliment pe care îl cumpărați i se va atribui un număr de CO2. Toate acestea devin și mai ridicole prin măsurile care se doresc a fi luate.

În urmă cu puțin timp, Eamonn Ryan, membru WEF și lider al Partidului Verzilor din Irlanda, a pledat pentru reducerea numărului de bovine irlandeze. În schimb vor fi importate bovine din Brazilia. Este foarte ,,interesantă” această operă a „Iuminaților”. Este cunoscut că în Irlanda există 6 milioane de bovine. Brazilia intenționează să-și mărească efectivul național cu 24 de milioane de bovine până în 2030. Fiecare vacă care va fi sacrificată în Irlanda, va fi înlocuită cu alte 4 exemplare în Brazilia și astfel se va ajunge să fie importată carnea din Brazilia în Irlanda.

Cum credeți că ar arăta acum într-un meniu amprenta de carbon a importului de carne de vită din Brazilia? Ar ieși din grafic. Vedeți ce încearcă ei să obțină și unde se duce această acțiune?

Totul sună ridicol de distopic, nu-i așa? Asta nu s-ar petrece niciodată. Ar fi ca în romanul lui Orwell, 1984! Dacă ați fost atenți la ultimii 2 -5 ani, ne vom da seama că nu este deloc exagerat.

Ni se spune cum va decurge totul. Tot ce este necesar să faceți este să urmăriți un episod din Black Mirror numit Nosedive, în care subiectul este scorurile de credit social. Înlocuiți scorul de credit social cu amprenta de carbon și veți înțelege. În viitor, ID-urile și moneda digitală, scorurile de credit social și amprentele de carbon vor funcționa în tandem.

Pe site-ul celor de la Doc Ono, menționați mai sus, se oferă un alt exemplu despre cum ar funcționa acest aspect pentru îmbrăcăminte. Să presupunem că ai vrea să cumperi o pereche de blugi. Pe site-ul lor se spune: „Consumatorii și-ar putea reduce amprenta de carbon la jumătate, alegând produse cu impact mai redus”.

Imaginați-vă că mergeți la cumpărături și scoateţi „calculatorul de carbon” și realizați că aveți doar 10 puncte cu care puteți să faceți cumpărăturile necesare. În această situație nu veți putea cumpăra blugii de 21,45 CO2, va fi nevoie să vă rezumați la blugii de 8,98 CO2. Aceasta deoarece nu vi se va permite să depășiți cota sau cardul pe care îl aveți, altfel cardul dvs. nu va mai funcționa și plata digitală va fi refuzată. Prin urmare, existența ,,portofelului de carbon” îți va restricționa cumpărăturile și nu vei putea face cumpărăturile pe care ți le-ai dori.

Tocmai am menționat un „calculator de carbon”. Se petrece ca MasterCard să îl fi dezvoltat deja. Într-un comunicat de presă din 2021, publicat pe site-ul lor, se spune că „Mastercard dezvăluie noul instrument Carbon Calculator pentru bănci la nivel global, pe măsură ce crește pasiunea consumatorilor pentru mediu.

Ghiciți cu cine au colaborat. Doconomy. Faceți corelațiile!

Acesta va fi implementat sub forma unei aplicații, astfel încât să vă puteți verifica amprenta de carbon, care va determina ce puteți și ce nu puteți cumpăra.

https://www.2030calculator.com

Dar nu este vorba de un „calculator de carbon” oarecare, ci de un calculator de carbon 2030, ca în Agenda 2030. Dacă vă uitați cu atenție în colțul din stânga sus al imaginii, puteți vedea trecerea de la 2020 la 2030.

În cele din urmă va lua forma unei aplicații care va acoperi toate bazele ID-ului digital, monedei digitale, scorului de credit social etc. Practic, o grilă de control și supraveghere totală din care nu va exista nicio scăpare. Bine ați venit în Brave New World a lui Aldous Huxley și în 1984 a lui George Orwell, toate la un loc.

Acum, dacă toate acestea se vor petrece în realitate sau nu, este o cu totul altă poveste. Informațiile prezentate în acest articol nu sunt așa-zise „teorii ale conspirației”. Am urmărit să furnizăm dovezi cu privire la ceea ce se petrece în lumea reală. Depinde de voi dacă vreți să credeți sau nu și dacă veți lăsa ca toate acestea să se petreacă…….

Citiți și:
Eliberează-ne pe noi de rău: Arhiepiscopul Viganò – Considerații despre Marea Resetare și Noua…
Șapte predicții științifice împlinite în 2013 vor schimba radical omenirea, în timpul vieții noastre 

 

yogaesoteric
20 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More