Cunoaşte-ţi Astrograma

Temporar aceasta functie a fost suspendata! Urmarim sa realizam o astrograma care sa poata fi salvata pe computerul tau sau trimisa in casuta ta de posta electronica, intr-un format usor de tiparit.

De asemenea vă rugăm să studiaţi cu atenţie toate articolele noi care vor apare la această secţiune şi care vor oferi explicaţii despre cum trebuie interpretată o astrogramă.

Mult succes!

28 Mai 2001

Au fost introduse comentariile pentru Chiron în case şi în semne precum şi comentariile aspectelor planetare cu 3 excepţii minore, aflate în curs de finalizare.

18 Iunie 2001

Accesul la calculul astrogramei a fost limitat la membrii acestui site. Calitatea de membru se poate obţine imediat şi este complet gratuită. Este necesară numai o adresă de e-mail validă, unde vi se va solicita o confirmare în decurs de 30 de zile.

Au fost introduse toate comentariile aspectelor planetare. Rămân deschise pe listă comentariile pentru planete în case, comentariile pentru cuspidele caselor în semne şi comentariile pentru asteroizi – cu excepţia lui Chiron – în semne.

20 Iunie 2001

Astrologii profesionişti pot obţine acces gratuit, nelimitat la programul de calcul al astrogramelor utilizând doar un simplu browser web – Internet Explorer 5+.

Este important să vă înregistraţi ca membri ai site-ului (nu la serviciulde e-mail) şi apoi vă rugăm să ne scrieţi un mesaj la adresa misa@yogaesoteric.net menţionând suplimentar numărul de telefon şi adresa unde puteţi fi contactat.

Vă rugăm specificaţi în clar dacă doriţi ca numele dumneavoastră să apară menţionat pe site în cazul în care doriţi să oferiţi servicii publiculuisau prietenilor. Dacă nu menţionaţi expres această dorinţă, numele dumneavoastrăva rămâne confidenţial.

De asemenea suntem deschişi pentru orice sugestii tehnice sau pentru ajutorîn completarea datelor/comentariilor care încă mai lipsesc la ora actuală.
 
20 Mai 2002

Sunt calculate poziţiile asteroizilor principali: Junona, Ceres, Palas şi Pholus.

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More