CURSURI DE YOGA LIVE ONLINE

 

 

ACADEMIA DE YOGA ONLINE ATMAN,
PLATFORMA OFICIALĂ A CURSURILOR DE YOGA LIVE ONLINE
ATMAN – Federația Internațională de Yoga și Meditație,
Yoga Autentică Live Online,
vă oferă
CURSURI DE YOGA LIVE ONLINE ÎNCEPÂND DIN LUNA SEPTEMBRIE 2015!


yogaonlineacademy.com

Contact: info@yogaonlineacademy.com

ACADEMIA DE YOGA ONLINE ATMAN a fost creată de o echipă internațională pentru a da posibilitatea oamenilor de pe întreaga planetă să acceseze ușor, online, o învățătură spirituală autentică. Cursurile de yoga pe care le oferă, organizate într-un mod coerent pe ani de studiu, vă vor ajuta să dobândiți o stare de sănătate excelentă, pace lăuntrică, o relaxare profundă, eficiență în muncă, auto-cunoaștere şi chiar atingerea perfecțiunii la toate nivelurile ființei.

Cursurile nu sunt doar simple înregistrări – atât cele practice, cât și cele teoretice sunt predate în direct, în timp real, de către instructori de yoga autorizați internațional. Instructorul vă ghidează tot timpul, indicând efectele și conștientizările speciale pentru fiecare postură yoga, tehnică yoghină sau meditație. Sunteți corectat în timp real în timpul practicii pentru eventualele greșeli de execuție și puteți adresa întrebări cu privire la practica yoga și la modul spiritual de a trăi. Puteți urma cursurile online împreună cu alți colegi din întreaga lume. Aveți posibilitatea, la cerere, să urmați cursuri de yoga private.

Anul de curs yoga începe astfel: prima sesiune de înscrieri este din luna septembrie 2015 până în ianuarie 2016. A doua sesiune de înscrieri este în perioada februarie – mai 2016.

Bucurați-vă de beneficiile practicii yoga și ale învățăturii spirituale autentice, oriunde ați fi, făcând astfel față provocărilor vieții și societății actuale: program de lucru încărcat sau obligații familiale. Puteți participa la cursuri dintr-un loc liniștit în natură sau de acasă folosind diverse dispozitive cu acces la internet, cum ar fi tableta, laptop-ul sau chiar telefonul mobil. Prin intermediul aplicațiilor speciale, ACADEMIA DE YOGA ONLINE ATMAN vă permite să interacționați cu instructorul și cu colegii din lumea întreagă, având la dispoziție opțiuni de partajare a camerei web, partajarea ecranului cu prezentare de videoclipuri și text, sunet și comunicare în direct prin voce și text scris.

Prin înscrierea la cursurile de yoga online ale ACADEMIEI DE YOGA ONLINE ATMAN veți avea parte de toate beneficiile unui cursant ATMAN – Federația Internațională de Yoga și Meditație. Veți primi cursuri tipărite, veți învăța ceva nou în fiecare săptămână, existând o programă integrată de predare yoga. Puteți oricând merge la unul din centrele internaționale ale Federației sau să vă înscrieți pentru retragerile spirituale pe care acestea le oferă și, de asemenea, să primiți inițieri spirituale autentice: MANTRA-e speciale și tehnici yoghine avansate.

În afară de cursurile de yoga online în timp real, aveți posibilitatea să participați la cursuri practice (fără parte teoretică), workshop-uri sau ateliere, la alte cursuri spirituale accesând astfel mai multe fațete ale căii spirituale, la programe de meditații la unison în întreaga lume și webinarii spirituale în direct. De asemenea, aveți acces la videoclipuri înregistrate și articole despre cum să trăiești o viață spirituală, sănătoasă, de succes, plină de inspirații divine, pace lăuntrică și fericire debordantă.

Cursurile și celelalte activități vor fi susținute în mai multe limbi de circulație internațională, cum ar fi: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă și română. Puteți practica și interacționa în direct cu yoghini din toată lumea, din diferite culturi și tradiții, si chiar să-i întâlniți în retrageri spirituale, workshop-uri spirituale și festivaluri, sau în sala de curs într-unul din centrele noastre internaționale.

ACADEMIA DE YOGA ONLINE este dezvoltată de către ATMAN – Federația Internațională de Yoga și Meditație, una din cele mai mari federații de yoga din lume, cu centre de yoga în mai bine de 30 țări în Europa, Asia, America de Nord și de Sud, Africa și Australia.
Federația ATMAN este o organizație non-profit care are la bază colaborarea dintre diverse școli, din întreaga lume, de yoga tradițională – cale spirituală autentică pentru a promova adevăratele valori spirituale în beneficiul umanității.
Toate veniturile sunt reinvestite pentru a îndeplini scopurile federației.

Plata lunară a 4 ședințe de yoga (teorie și practică) este 25 de euro sau 30 de dolari/persoană.
Această sumă include și 4 cursuri tipărite lunar, trimise la adresa dumneavoastră poștală o dată la 3 luni de zile.

yogaesoteric
3 aprilie 2015

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More