Cutremure provocate de tehnologia HAARP în România?

 

Nu trece o zi fără să auzim că România a fost iar şi iar zdruncinată de câte un cutremur, fie mai mic, fie mai mare.

Scurt istoric:

În 1983, Brooks Agnew, expert în tomografia Pământului, folosind doar 30W energie, realiza tomografii ale scoarţei terestre şi descoperea zăcăminte petrolifere şi de gaze în diferite zone ale lumii. Acurateţe: 100%! HAARP foloseşte însă… 1 miliard de waţi, cu care bombardează ionosfera pentru „experimente”! Imaginaţi-vă corzile unui pian, corespunzând straturilor scoarţei terestre. Fiecare strat are propria sa frecvenţă de rezonanţă. Se emit fascicule de unde radio în pământ. Când acestea sunt reflectate înapoi, ele apar cu frecvenţa specifică a straturilor prin care trec. Aşa se poate citi: acestea sunt zăcăminte de gaze, acesta e zăcământ de petrol etc. Și aşa, cu numai 30 de wați energie, se poate identifica fiecare frecvenţă specifică. Dacă faci asta cu 1 miliard de waţi, întreagă scoarţă se va cutremura, încât se va putea provoca… un cutremur!

Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program – Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvențe Foarte-Înalte) reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului. Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks, de către Departamentul Apărării al Statelor Unite. Acest program ştiinţific are un buget anual, recunoscut oficial, de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că, în realitate, finanţarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul dintre cele mai mari calculatoare din lume, iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, statul Alaska. Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.

Teoria cutremurelor provocate

România este cunoscută azi ca având o activitate seismică destul de intensă. Există însă voci care susţin că aceste cutremure atât de dese nu au loc în mod natural, ci sunt mai degrabă provocate! Şi de unde să vină cutremurul? Există voci care susţin că se fac experimente şi se provoacă cutremure cu ajutorul tehnologiei HAARP chiar de pe teritoriul României:
Fenomenul HAARP filmat la Timişoara.
Fenomenul HAARP combinat cu chemtrails deasupra Mării Negre.
Reputatul doctor Bacalbaşa vorbeşte despre fenomenul HAARP şi modul în care este atacată România.

Tehnologia HAARP constă într-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizează „controlul modificărilor din ionosferă”, care afectează ulterior grav atmosfera şi scoarţa terestră. Schimbările climatice dramatice care au afectat în ultima vreme România (şi nu numai) sunt puse pe seama acestei tehnologii. Conform generalului Emil Străinu, există, nu întâmplător, cel puţin trei astfel de instalaţii active în România, cu care ne-am pricopsit odată cu aderarea noastră la UE şi NATO. Se spune că aceste instalaţii pot influenţa chiar comportamentul uman. Amintiţi-vă de cele 29 de zile fără soare din 2014 şi efectul deprimant asupra oamenilor. Cum chemtrails sunt actualmente împrăştiate zi de zi asupra marilor oraşe din România, iar vremea se schimbă şi ea… brusc, după cum bate… aparatul, ne punem firesc întrebarea: Cărui scop servesc aceste manipulări ale vremii şi vremurilor? Că de folos, sigur nu ne sunt.

Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august 2010, iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea și a faliei din Dobrogea, de la Sabla, dar şi de faptul că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte motive de nelinişte opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţa uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, ţară în care ar putea fi induse schimbări climatice majore, cutremure, implicit foamete, dar şi, cel mai important, mind control (controlul minţii) asupra cetăţenilor de acolo. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, războiul din Libia şi starea de fapt din Yemen au la bază inducerea electromagnetică de energii, care să determine voinţa indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut, adică ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.

Sistemul este format dintr-un ansamblu de cca 40 de antene, dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor containere militare, care ar constitui centrul de comandă. Caz concret: cutremurul din 2015 cu magnitudine de 4,2 pe scara Richter în judeţul Vâlcea, în zona seismică Făgăraş-Câmpulung, care a avut loc la o adâncime de numai 2 km. În aceeași zi, la ora 13:12, a mai avut loc un cutremur, dar în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, de mai mică intensitate, respectiv 2,8 grade pe scara Richter, şi la o adâncime de 110 km. În decembrie au mai avut loc două cutremure de peste 4 grade pe Richter, ambele în zona seismică Vrancea, unul de 4,1 grade pe 16 decembrie, şi altul de 4,2 grade pe 18 decembrie. De asemenea, un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe Richter a avut loc pe 15 decembrie, în Marea Neagră. În 2015, cel mai puternic seism, cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, s-a înregistrat în data de 29 martie, în judeţul Buzău. Cea mai importantă mişcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

Există informaţii că folosirea HAARP şi a armelor cu plasmă influenţează Terra şi locuitorii săi. HAARP este amplasat în Alaska, regiune care înregistrează nu numai cutremure, ci şi erupţii vulcanice. Zona dă impresia unui proiect cu scopuri academice, dar zvonurile indică posibilitatea utilizării HAARP în scopuri militare, cum ar fi perturbarea zborului avioanelor, bruierea sistemelor de ghidare ale rachetelor şi ale sistemelor de comunicaţii sau chiar… controlul populaţiei. Au apărut speculaţii şi privind posibilitatea ca HAARP să se afle în spatele isteriei referitoare la încălzirea globală.

Ar putea HAARP să afecteze vremea? În 1958, consilierul prezidenţial Cpt. Howard T. Orville declara că Departmentul Apărări al SUA caută metode de a manipula vremea folosind o rază electronică pentru a ioniza sau dezioniza atmosfera într-o anumită zonă.

Este scopul tehnologiei HAARP acela de a studia vremea pentru a ajuta agricultura sau de a influenţa vremea? În cartea sa Angels Dont Play This Haarp: Advances în Tesla Technology (Îngerii nu cântă la această haarpă – Cercetări în tehnologia Tesla), Nick Begich furnizează date care arată că speculaţiile cu privire la HAARP nu sunt chiar de domeniul SF.

Cutremurul din Haiti, cel mai puternic din regiune din 1751 încoace, practic a distrus o ţară ai cărei locuitori trăiesc sub limita sărăciei, o ţară lovită în trecut de patru uragane devastatoare. Urmarea: bogaţii din casele de cărămidă şi beton au fost zdrobiţi, în timp ce săracii din corturi au supravieţuit. Încearcă natura sau Dumnezeu să le comunice ceva locuitorilor din Haiti, sau este vorba de o forţă distructivă, de fabricaţie umană? În preajma zilei de 12 ianuarie 2010, ziua cutremurului, au fost mediatizate mai multe evenimente de natură celestă, inclusiv apropierea de Pământ a asteroidului 2010 AL30. O zonă de circa 2.500 km² s-a putut vedea desprinzându-se din banchiza Filchner-Ronne, într-o serie de imagini luate pe 12 şi 13 ianuarie 2010. MODIS (Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer), aflat pe sateliţii NASA Terra şi Aqua, a capturat imagini cu gheaţă care se desprinde în Antarctica.

Simptome resimţite de cei din zona afectată de cutremur:

– Cazul 1. Cutremur de 4,3 mai sus de Brezoi (Vâlcea)… L-aţi simţit?
Senzaţii: Agitaţie, greţuri, nelinişte… câinii urlau ca nebunii… M-am certat ca niciodată cu apropiaţii. Vremea a luat-o razna, sau oamenii? Ciudată vreme…

– Cazul 2. De azi dimineaţă mi-a fost rău. Interesant e că în jurul orei 21:00, cam când a avut loc cutremurul, răul a dispărut. Poate e o coincidenţă, m-a făcut însă atent la acest aspect relatarea cu senzaţiile premergătoare cutremurului, ca agitaţie, greţuri, nervozitate etc.

Pânza de apă freatică din zona unde a avut loc cutremurul s-a încălzit de la emisiile HAARP, fapt descoperit întâmplător de cei care au fântâni.

Este interesantă coincidenţă între anumite sărbători tradiţionale şi folosirea tehnologiei HAARP.

Ideea de bază a HAARP este generarea de fascicule de electroni şi accelerarea acestora pe liniile de câmp electromagnetic naturale ale Pământului până aproape de viteza luminii, care să formeze astfel o carapace, care nu numai că blochează comunicaţiile în întreaga lume, dar poate distruge în plin zbor rachete care coboară din spaţiu! Procedeul constă în crearea unei găuri în ionosferă cu diametrul de 30 de kilometri şi a unei zone de plasmă incandescentă prin care orice ar trece – rachete, avioane etc. – ar fi distruse! O astfel de zonă, în care s-ar crea o gaură în ionosferă deasupra unei regiuni suprapopulate dintr-o ţară inamică, ar provoca iradierea de către radiaţia solară a zonei respective, care nu ar mai fi astfel protejată!

Se spune că nu iese fum fără foc, aşa că aceste zvonuri se pot dovedi 100% adevărate. Motive ar fi: al III-lea Război Mondial a început demult, iar mijloacele de a îngenunchea duşmanul au evoluat enorm şi pot fi mai ascunse decât ne-am aştepta. Cutremurele, dezastrele naturale sau epidemiile sunt mijloace de distrugere mult mai eficiente şi mai de durată decât armele.

Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ, dispus pe orizontală, a fost vizibil pe o plajă din Florida. A apărut apoi ceva extrem de asemănător şi la Eforie Nord, în 2013! Acest gen de fenomene apar tot mai des pe întregul glob.

În ultimii ani asistăm neputincioşi la modificări climatice drastice. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie pe care o primim este legată de încălzirea globală a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca armă şi manipularea acestora în interes propriu pare a fi pură ficţiune. Însă după decenii de controverse, comunitatea ştiinţifică internaţională recunoaşte astăzi aproape unanim primejdia catastrofală a schimbărilor climatice provocate de mâna omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactică în războaiele prezentului. Întrebarea este: Cum putem răspunde? Cum contracarăm efectele? Din păcate, răspunsul este unul singur: Nu putem! Cel puţin deocamdată.

Doar China a reuşit, se pare, să doboare un avion care împrăştia chemtrails deasupra sudului țării, și a prezentat imagini de la locul prăbuşirii pe câteva posturi locale. La scurt timp, a început, ca din senin, seria de explozii la combinatele sale chimice. Aşa că, probabil răspunsul nu-l vom afla decât atunci când unii vor scăpa de absolut toate datoriile, asta în urma războiului declanşat, cum altfel, tot de ei, şi evident, doar dacă vor fi încoronaţi ca învingători. Dacă nu, asta e… Aşa ne-a fost scris, să nu aflăm nici măcar din ce cauză am murit. Singura noastră problemă este că în acest război, noi, românii, vom fi privilegiaţi de soartă să avem din nou (cum altfel) rolul ingrat de carne de tun.


Citiţi şi:

Generalul Emil Străinu dezvăluie: «Peste România a căzut zăpadă a cărei structură a fost modificată electronic!»

Japonia nu a fost victima unei catrastrofe naturale, ci a fost atacată cu HAARP

„Dialogul” între scoarţa terestră şi ionosferă poate fi manipulat

 

yogaesoteric
9 martie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More