DA! Să votăm transformarea!

Avem şanse să se transforme ceva în ţara asta?
DA, dacă votăm TRANSFORMAREA !


 Oricâte ar spune şi orice ar crede politicienii noştri “de meserie”, România a fost şi este ŢARA OAMENILOR SIMPLI. Pentru că majoritatea covârşitoare a oamenilor este formată din noi – oamenii simpli. Noi am reprezentat şi reprezentăm şi acum 90 de procente din populaţia acestei ţări.
Oricât ar încerca cei care îşi amintesc de noi numai din patru în patru ani să ne bage în cap unele sau altele, şi oricât ar trage de noi într-o direcţie sau într-alta, un lucru nu-l vor putea schimba.
NOI, CEI 90%, OAMENII SIMPLI, NOI SUNTEM MAJORITATEA.


Oricâte pancarte s-ar pune în oricare locuri, oricâte lozinci s-ar afişa şi oricâte discursuri ne-ar gâdila auzul, cu siguranţă un lucru nu poate fi schimbat: oamenii simpli îşi spun ofurile unii altora atunci când se întâlnesc în holurile blocurilor, pe scări sau în lifturi, la cozi în magazine sau în pieţe, în parcuri sau chiar la colţuri de stradă. Adică numai în locuri în care „politicienii de profesie se coboară” numai din patru în patru ani.
Deci, noi – oamenii simpli – suntem cu siguranţă mai bine informaţi pentru că ŞTIM CU TOŢII EXACT CÂT NE ESTE VIAŢA DE GREA SAU DE UŞOARĂ.


Oricâte ştiri şi informaţii “legate cu fundiţe”, pe oricâte canale de ştiri,  ne-ar intra în urechi ziua şi noaptea există un adevăr elementar şi care nu poate fi răstălmăcit: INFORMAŢIILE EXACTE ŞI ADEVĂRATE SUNT CELE PE CARE NOI, CEI 90%, NI LE ÎMPĂRTĂŞIM DIRECT UNII ALTORA ATUNCI CÂND NE SPUNEM PĂSURILE ŞI NECAZURILE.  Aceasta este adevărata informaţie de care am vrea să ţină seama cei ce ne conduc:
ADEVĂRATA STARE DE FAPT A NAŢIUNII ESTE STAREA CELOR 90% DIN POPULAŢIE, FORMATĂ DE OAMENII SIMPLI, IAR ACESTA ESTE CEL MAI SIMPLU ADEVĂR.


Oricâte cifre şi statistici umflate ni s-ar flutura pe la nas şi cu oricâte realizări “în folosul naţiunii” ni s-ar scoate ochii, noi ştim că ADEVĂRUL ESTE NUMAI UNUL şi este atât de simplu de aflat:


DACĂ VREI SĂ AFLI ADEVĂRUL DESPRE STAREA NAŢIUNII ESTE SUFICIENT SĂ-I ÎNTREBI PE OAMENII SIMPLI DE PE STRADĂ ŞI SĂ AFLI CUM TRĂIESC!


Îţi va răspunde un om de pe stradă în procente? “Păi, ce să zic, o duc cam cu 10% mai rău decât acum trei luni şi cam cu 72% mai rău ca acum trei ani!” Sau ţi se va mândri cu ultima lui realizare personală: “În ultimul an am reuşit performanţa să-mi scot spre privatizare, la preţul pieţei libere (adică mai pe nimica), singurul apartament 3 camere – etajul I, confort II, pe care îl aveam de la stat! Şi mi-am tranzacţionat în schimb un apartament de o cameră (mai exact o garsonieră) – etajul IX, 20 de metri pătraţi, cu contoare şi consum redus!”
Păi, doar o zecime din totalul oamenilor simpli, dacă ar avea la activ numai una din “minorele realizări personale” ale dolofanilor noştri parlamentari – una maşină clasa lux (în jur de 50 mii de euro), una vilă cu 10 camere (din care 3 având 20 metri pătraţi fiecare), una parcelă teren agricol, una parcelă de pădure, etc., atunci această ţară ar fi în fruntea Europei!
REALITATEA ESTE, ÎNSĂ, CĂ DIN CAUZA SĂRĂCIEI ROMÂNIA SE AFLĂ CAM PE LA COADA EUROPEI, aşa cum la coadă se află şi 90% din populaţie în aşteptarea uneia din realizările de mai sus.
Dacă există un lucru sigur de care orice om simplu din ţara noastră este convins, acest lucru este următorul:


CEVA TREBUIE SĂ SE TRANSFORME ÎN ŢARA ASTA !


 Putem noi, cei 90% de oameni simpli să transformăm ceva în această ţară? După procentaj nu avem cum să transformăm chiar totul, 100%, dar avem şansa şi chiar putem transforma 90% din tot!


DA, NOI VOTĂM CU SIGURANŢĂ TRANSFORMAREA !


Fie ca aceste alegeri să ne aducă în case un aer proaspăt de încredere şi speranţă!
Fie ca zâmbetul să reapară pe buzele şi în privirile noastre!
Fie ca ai noştri copii să crească într-un mediu mai optimist, mai sănătos şi mai bun!


DA, ACEASTA ESTE TRANSFORMAREA PE CARE NE-O DORIM !


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More