Dacă alegi să iubești o femeie trezită…

♡ Dacă alegi să iubești o femeie trezită, e nevoie să înțelegi că intri într-un teritoriu nou, profund și provocator.

♡ Dacă alegi să iubești o femeie trezită, nu poți să mai rămâi adormit.

♡ Dacă alegi să iubești o femeie trezită, fiecare parte din trupul și din sufletul tău se va trezi. Nu doar organele sexuale, ci și inima!

♡ Sincer vorbind, dacă preferi o viață obișnuită, rămâi cu o femeie obișnuită.

♡ Dacă vrei o viață domestică, caută o femeie care a permis să fie domesticită.

♡ Dacă vrei doar să-ți afunzi degetele în apele curgătoare ale lui SHAKTI, stai cu femeia domestică ce nu a plonjat în sălbăticia oceanului sacru al feminității.

♡ Femeie trezită, sau femeie obișnuită?
Este confortabil să iubești o femeie care nu și-a activat puterea interioară sacră. Pentru ca nu îți va apăsa butoanele.
Nu te va provoca.
Nu te va forța să devii Sinele tău cel mai înalt.
Nu va trezi părțile uitate și amorțite ale Spiritului tău, care tânjește să-ți aducă aminte că viața înseamnă mai mult decât ceea ce se vede.
Nu va privi în ochii tăi obosiți și nu îți va trimite fulgerul adevărului prin trup, zdruncinându-te și trezind dorința de mult uitată pentru dragostea adevărată din tine.

♡ O femeie netrezită îți va putea satisface și alina ego-ul, inima și trupul. Va merge tăcută lângă tine și te va face să te simți dorit, responsabil ca și cum tu îndeplinești rolul tău principal.

♡ Dacă aceasta este suficient pentru tine, atunci acceptă. Iubește-o cu toată inima, rămâne-i credincios și mulțumește-i zilnic pentru darul prezenței ei blânde și neamenințătoare în viața ta.

♡ Dacă nu este suficient pentru tine și dacă tânjești după celălalt tip de femeie, cea sălbatică, atunci fii conștient că ești în vârtejul transformării.

♡ Fii conștient că faci o alegere serioasă, cu consecințe karma-ice.

♡ Dacă alegi să pătrunzi în aura și în trupul unei femei al cărui foc spiritual explodează în sens benefic, înseamnă că accepți că ai nevoie de un anumit nivel de pericol și de risc ca să crești spiritual.

♡ O dată ce începi să iubești o astfel de femeie, trebuie să accepți responsabilitatea totală pentru transformările din viață care vor decurge de aici.

♡ Viața ta nu va mai fi confortabilă. Viața ta nu îți va permite să stai blocat în rutină și în tipare vechi. Viața ta te va conduce înspre o aromă nouă.

♡ Vei fi aprins de prezența feminității sălbatice care va începe să trimită șocuri electrice de lumină spirituală în toate CHAKRA-ele tale, acordându-te cu chemarea Divinului.

♡ A alege să fii intim erotic și romantic cu o femeie trezită cere curaj din partea masculinului. Curajul de a păși în necunoscut. Dar îți va aduce recompense dincolo de înțelegerea minții.
Te va duce în lumi nedescoperite, pline de mister și magie.
Te va conduce, amețit de iubire, în pădurile sălbatice ale extazului senzual.
Îți va arăta cerurile sacre pline de stele, astfel încât vei începe să te întrebi dacă trăiești pe aceeași planetă pe care te-ai născut.
Te va deschide atât de mult, încât inima ta neînfricată și pasională aproape că va înnebuni de dor.
Vei vrea să o penetrezi și să fuzionezi cu ea la fiecare nivel, astfel încât esența ta masculină să penetreze lumea – iluminând universul cu devotamentul dragostei din inima ta.
Te va vedea cum nu ai fost văzut niciodată.
Va avea încredere în tine.
Te va aprecia.
Va aprecia eforturile tale de a o face fericită.
Va valoriza tot ceea ce faci și tot ceea ce ești.
Nu va fugi de întunericul tău, pentru că întunericul nu o sperie.
Te va îmbrățișa, te va săruta, te va mângâia și te va iubi pentru a te reda vieții. Va spune cuvinte pe care Sufletul tău le înțelege. Nu te va pedepsi pentru greșelile tale.

♡ Este un risc uluitor să iubești o femeie trezită, pentru că dintr-o dată nu va mai fi loc ca să te ascunzi. Ea vede totul, de aceea te poate iubi cu o profunzime și o prezență după care inima și trupul tău au tânjit atât de mult și atât de profund… încât te vei întreba dacă ai fost în viață, în tot timpul acesta în care ai fost departe de ea.

♡ A iubi o femeie în felul acesta este o alegere: alegerea de a trăi cu sufletul în flăcări.

♡ Viața ta nu va mai fi la fel din momentul în care ai invitat energia ei înăuntrul tău.

♡ Asumă-ți acest risc sau pășește înapoi, stai cu o femeie obișnuită și acceptă o viață mai sigură, mai confortabilă și mai calmă.

♡ Doar asigură-te că, atunci când alegi ultima variantă, nu-ți petreci restul vieții uitându-te mereu peste umăr, tânjind să mai vezi încă o dată misterul feminin care acum a dispărut.
Pentru că ea va fi deja plecată… întorcându-se în stelele, galaxiile îndepărtate și în raiul din care a venit.

Citiți și:

Femeile excepţionale, în care starea de SHAKTI s-a trezit pe deplin, manifestă în felurite moduri frumuseţea enigmatică a lui MAHA SHAKTI

Alegerile conştiente ale sufletului determină reuşita relaţiei de cuplu (1)

Universaliile iubirii în cuplu

yogaesoteric

24 februarie 2018 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More