Dacă la Bruxelles plouă, la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului se deschid umbrelele!

Luni, 5 septembrie 2022, o doamnă a făcut senzație în politica UE! Numele ei este Ségolène Royal. Mulți ani a lucrat în funcții ministeriale în guvernul francez, reprezentând Partidul Socialist, şi este soția lui François Hollande, fostul președinte al Franței, care a semnat Acordurile de la Minsk. Pentru prima dată în UE la acest nivel de politică s-a spus: „Zelenski este un mincinos, povestea maternității din Mariupol și «tragedia» Bucha sunt false și e timpul să punem capăt propagandei militare ucrainene care este o minciună completă”. Este nevoie să fii extraordinar de curajos să spui asta public sub actuala dictatură europeană anti-rusă. O vor persecuta, e de înțeles, dar că aceste cuvinte îi vor găsi pe cei care îi vor susține este un fapt de necontestat” (Pavel Krajči Emilovči).

Ségolène Royal

Vătafii UE din colonia România sunt trădători ai poporului român

De unde vin toate comenzile pentru România? Din păcate de la Bruxelles. Tembelismul bruxellez a adus până acum doar dezechilibre majore în climatul economic, juridic şi social intern. Încălcând toate tratatele internaționale, capetele pătrate de la Bruxelles impun țărilor din lagărul concentraționar numit Uniunea Europeană o politică distructivă pentru țările arhipelagului Gulag – versiunea secolului al XXI-lea.

Groparul surselor energetice ale României, vânzător (la ordin) al Termocentralei Mintia în plină criză energetică, actualul Ministru al Energiei, vătaful Virgil Popescu, a participat, pe 9 septembrie 2022, la reuniunea Extraordinară a Consiliului Energiei, organizată la Bruxelles, în contextul discuţiilor la nivel european privind preţurile ridicate la energie şi pregătirea pentru iarnă, de unde, el a venit cu „indicații prețioase”. Consecința: pentru români urmează era întunericului, a frigului și a privațiunilor. Nu cumva pentru aceste pricini a fost asasinat Nicolae Ceauşescu? Deşi în vremea domniei lui Ceauşescu România era o ţară respectată în lume, iar diplomaţia românească, suveranitatea, independenţa, unitarul, economia, agricultura, sănătatea şi învăţământul funcţionau la cote maxime.

Solidaritate sau trădarea intereselor naționale?

Despre un alt vătaf, N. Ciucă, mare performer, se spune că ar fi jucat „simultan” trei „meciuri” imposibile:

– mercenar în trupele românești aflate în Afganistan (de unde acestea au plecat pe coadă de mătură și au defilat sub Arcul de Triumf din București, de parcă ar fi cucerit Planeta Marte);

– studii militare superioare în SUA;

– doctorat în Ştiinţe militare, cu lucrarea „Dimensiunea angajării armatei României în operaţiuni întrunite multinaţionale” (2003) contestată și reclamată ca fiind lucrare plagiată. De reținut: „Chiar și fără conținutul plagiat identificat, teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă nu are nicio relevanță academică. Nu are o metodologie de cercetare și nici o parte de cercetare, elemente obligatorii pentru o teză de doctorat”[1].

După sesizarea depusă de curajoasa jurnalistă Emilia Șercan la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, pentru că așa se procedează în „democrația (Mă)Ciucii”, repercusiunile asupra ei nu au întârziat să apară… Așa se respectă legile și se reprimă adevărul în „România educată”!

Dacă-i ordin, cu plăcere!”

Personajul în cauză, cu epoleții plini de stele căzătoare (dacă România ar fi fost angajată într-un război real, probabil acum ar fi purtat însemnele și bastonul celui de-al patrulea Mare-Șal al României), după ce a ascultat indicațiile prețioase ale Bruxellesului, transmise prin groparul V.P., a trecut la executarea ordinelor fără să pună întrebări, anunţând că „în România vor fi impuse restricţii pentru reducerea consumului și că, din solidaritate cu Uniunea Europeană, «România este necesar să stingă lumina la orele de vârf»”. Motivul? Economie de curent. „Dacă-i ordin, cu plăcere!” , dar, întreb eu: se justifică o astfel de procedură de dragul UE?[2]

Cu alte cuvinte, putem spune fără riscul de a greși că atât de obedienți față de Diktatorii Lagărului Concentraționar au ajuns președintele, guvernul și parlamentul mâinilor dâmbovițene ridicate, încât dacă Ursula spune că la Bruxelles plouă, la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului slugile deschid umbrelele!

Nicolae Ciucă

Pentru a întregi imaginea realității occidentale a cărei sclavă jefuită este România, vă propunem să parcurgeți declarația jurnalistului belgian Michel Collon:

– Occidentul este doar o civilizație a hoților!

– Dacă Spania și Franța în 17 secole s-au îmbogățit, a fost pentru că au furat aur și argint din America Latină și au ucis indienii, fără să plătească nimic.

– Franța, Anglia și SUA s-au îmbogățit atât de mult datorită sclaviei și furtului de ființe umane din Africa, fără să plătească nimic.

– La fel, Belgia și Olanda sunt de 19 secole foarte bogate pentru că au furat materii prime din Africa și Asia.

– În ultimii 500 de ani societățile noastre occidentale au jefuit averea lumii a treia fără să plătească.

– Putem face grafice pentru toate țările sărace din Africa și să arătăm cine le-a jefuit și cum.

– Pe scurt, suntem – sau mai degrabă – unii dintre noi sunt, hoți, și deci am devenit țări bogate pe seama altora”![3]

Acesta este Adevărul!

Referințe:
[1] https://pressone.ro/premierul-nicolae-ciuca-a-plagiat-in-teza-de-doctorat-printre-sursele-copiate-se-numara-alte-doua-teze-de-doctorat – 18 ianuarie 2022.
[2] https://4media.info/comunisul-era-parfum-premierul-ciuca-anunta-ca-romania-stinge-lumina-la-orele-de-varf-din-solidaritate-cu-ue/ – 9 septembrie 2022.
[3] https://www.facebook.com/100000763146151/posts/pfbid0CBGWxnWG43V8JLvw3FnDDHapmtUmyKnDETMgzQhNLHjmSgbbUg9Sj4qQcqWApbsNl/

Citiți și:
„Patriotul” Ciucă, spulberat de George Maior: intelect rudimentar, posibile probleme psihice!
Producție în stil hollywoodian la Maternitatea Mariupol!
În România, a spune astăzi adevărul este un delict!

 

yogaesoteric
14 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More