Dan Diaconu: „În realitate n-a fost o pandemie, ci primul atac biologic targetat genetic din istorie”

După intervenţia Rusiei de la ONU cu privire la dosarul laboratoarelor biologice, treburile încep să prindă contur. V-am dat mai multe informaţii de-a lungul vremii, unele dintre ele venindu-mi din surse extrem de obscure, imposibil de verificat, dar pe care le-am prezentat deoarece aveau elemente care mă făceau să le integrez într-un puzzle care acum se vede din ce în ce mai clar. O să fac un scurt rezumat al informaţiilor pe care vi le-am prezentat de-a lungul vremii, după care fiecare poate trage concluzia pe care o doreşte.

Încă de la începutul circului covid, prin mediile ştiinţifice a pătruns o informaţie care ar fi putut declanşa un scurt-circuit, anume că acest virus dă efecte secundare mai grave la doar 15% din populaţie. Era vorba de cei care au o anumită caracteristică genetică. Întreaga situație s-ar fi putut rezolva prin declanşarea unor analize în masă pentru a-i identifica pe cei fragili în faţa virusului şi apoi pentru a-i proteja. Nu s-a făcut asta. Mai mult, s-a ascuns totul cu narativul „virusului ucigaş”.

De fapt povestea e cât se poate de simplă: în realitate n-a fost o pandemie, ci primul atac biologic targetat genetic din istorie. Este o continuare logică a unei tehnologii existente din perioada … sovietică. Dacă vă mai amintiți, în 23 octombrie 2002 a avut loc incidentul de la Teatrul Dubrovka, atunci când un grup de terorişti ceceni au luat ostatici spectatorii şi personalul din teatru. Treaba a fost rezolvată profesionist, dar deosebit de radical. Prima dată s-a solicitat teroriştilor eliberarea străinilor din teatru deoarece aceştia „nu aveau nicio vină”, cerinţă aprobată de terorişti. Apoi li s-a solicitat eliberarea mai multor categorii de persoane, în principal copii. După toate aceste negocieri, ruşii au pompat în teatru un gaz care i-a adormit instantaneu pe toţi cei de-acolo, iar forţele de elită au putut să acţioneze, omorându-i pe ceceni.

Ruşii nu au vrut să dea niciun detaliu despre gazul pe care l-au folosit, însă s-a aflat ceva mai târziu că era un gaz targetat genetic. Teoretic doar cecenii ar fi urmat să aibă reacţii grave. Într-adevăr, mulţi dintre cei prezenţi în teatru n-au avut probleme majore. Au existat şi cazuri grave, unele fatale, ceva mai târziu stabilindu-se că erau persoanele care aveau „sânge cecen” în istoricul genetic.

Tehnologia sovietică a atacurilor chimice targetate genetic a fost preluată din mers de americani, care au dus-o mai departe, studiind în laboratoarele lor de peste tot din lume dezvoltarea agenţilor biologici targetaţi genetic. Spre deosebire de o bombă chimică, un agent biologic poate fi răspândit mult mai uşor. E suficient să trimiţi un infectat în tabăra adversă şi acesta îi va preschimba în bombe pe cei cu care ia contact. E simplu de înţeles că o asemenea armă e infinit mai eficientă decât una chimică, murdară şi aflată la vedere.

Laboratoarele biologice din Kazahstan şi Ucraina, recent capturate de către ruşi, au oferit Moscovei informaţii de primă mână, despre care ştiau doar din sursele lor de spionaj. Lansarea atacului la adresa ONU are şi el miza sa, anume de a aduce justificări suplimentare pentru invazia rusă din Ucraina. Partea interesantă abia acum vine. În timp ce ruşii au prezentat cu calm întregul dosar, punând la dispoziţie documente relevante, lătrăii SUA nu au făcut altceva decât să recurgă la veşnicele scheme propagandistice bazate pe inducerea de reacţii emoţionale. Ceea ce este important să reţinem este însă nivelul tehnologic la care s-a ajuns. Ruşii susţin că în laboratoarele din Ucraina se studiau agenţi patogeni targetaţi pe rasa slavă. Iar aici mi s-a aprins din nou beculeţul.

Dacă vă mai amintiți, într-un alt articol oarecum recent, v-am povestit despre planul depopulării ţărilor din Grupul de la Vişegrad. Informaţia o primisem dintr-o sursă destul de obscură. La momentul respectiv, sursa îmi spunea că atacul va fi instrumentat tot prin intermediul coronavirusului acesta care va suferi o „mutaţie”. Rămâne să vedem despre ce e vorba […]

O operaţiune biologică targetată este mai simplu de instrumentat din punct de vedere genetic asupra polonezilor, cehilor şi slovacilor. Culmea, aceste populaţii împărtăşesc largi secvenţe genetice. Într-adevăr, ungurii sunt ceva mai distincţi, prezentând similarităţi cu populaţia din zona iugoslavă. Cu toate acestea, există o anumită intersecţie genetică a ungurilor cu cehii, astfel putându-se obţine un atac extrem de precis targetat.

Dacă există un asemenea plan, este extrem de probabil ca el să fi fost deja declanşat. Rămâne să vedem în scurt timp, probabil 2-3 luni, dacă se va petrece ceva prin acele zone.

Indiferent însă de dezvoltările ulterioare, este important să observăm evoluţia retoricii. Iniţial americanii au spus că nu au asemenea laboratoare, după care au admis că există, dar fac cercetări civile. Apoi, după ce dezvăluirile ruşilor ameninţau din ce în ce mai mult, americanii au admis că acolo se făceau cercetări biologice, dar care erau defensive. Este de râsul curcilor! Oare nu miroase de la o poştă? Ce poate fi defensiv în dezvoltarea unor agenţi patogeni extrem de periculoşi? Este totul cusut cu aţă albă şi de ieşit, va ieşi la vedere. Important este să vedem cum se va petrece asta: documentat sau practic, adică pe oameni.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Stakeholderii plandemiei (I)
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi

 

yogaesoteric
2 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More