Cine a „gândit” Ministerul Adevărului: Bani de la MAE, „fost ofiţer în structurile de securitate”, secretar de stat al lui Cioloș și Fundația lui Soros din Kosovo

Grupul de lucru care activează la Departamentul pentru Situații de Urgență pentru cenzurarea presei și etichetarea celor care îl critică pe președintele Klaus Iohannis, premierul Ciucă, în general Puterea, drept propagandiști ai Rusiei este coordonat de un ONG intitulat Global Focus Center condus de Oana Popescu Zamfir.

Oana Popescu Zamfir

În 2016, când Dacian Cioloș era premierul României, a numit-o pe Oana Popescu Zamfir în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii. Numirea ei s-a făcut la propunerea lui Dragoș Pîslaru, fostul ministru al Muncii. În 2019 a fost pe listele USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare, dar a renunțat la candidatură.

Nr. 2 în Global Focus Center este Rufin Zamfir, prezentat într-o dezbatere la Adevărul drept „fost ofiţer în structurile de securitate”.

Unul dintre principalii beneficiari ai Global Focus Center este Ministerul român de Externe, iar printre colaboratorii externi se numără Fundația Open Society din Kosovo, ONG finanțat de George Soros.

Oana Popescu-Zamfir a fost consilier pentru politică externă al Președintelui Senatului României între 2009 și 2011 și director de program al Institutului Aspen România, institut simbol al stângii americane.

Citiți și:
România lucrului țapăn făcut
Românul are un singur mare dușman: Statul Român
Iurie Roșca: «Statul Român ca vârf de lance al imperialismului american»

 

yogaesoteric
2 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More