Dan Diaconu: „Până la urmă, de unde ni se trage?”

Într-o întâlnire internă a celor de la Astra Zeneca din 2020, Pascal Soriot – CEO-ul companiei – spune că vaccinul nu este recomandat persoanelor imunocompromise şi că, pentru aceasta, viitorul este al anticorpilor monoclonali. Practic e vorba de o discuţie de business în care CEO-ul fixează direcţiile de dezvoltare ale companiei. Avem de-a face cu o personalitate de primă mărime din domeniu, care nu poate fi bănuită că spune prostii. Întregul material a fost făcut public de către cei de la Project Veritas.

Pascal Soriot

Întrebarea logică pe care ne-o punem imediat este legată de motivul pentru care această opinie exprimată clar de o persoană din interiorul industriei farmaceutice, de unul care fixează direcţia, a fost contrazisă de OMS, guvernele lumii şi întreaga opinie publică manipulată. De ce o chestiune care se ştia a fost ignorată? Bănuiala generală este că la baza manipulării s-a aflat o altă companie care a fost campioana înţelegerilor secrete cu guvernele lumii, anume Pfizer. Se ştiu scandaloasele contracte încheiate care exonerează Pfizer pentru orice posibil efect advers. Se ştiu, de asemenea, şi legăturile dintre Pfizer şi media. Practic, după ce se semna contractul, Pfizer pompa bani sănătoşi pentru spălarea pe creier a populaţiei şi pentru impulsionarea vaccinării.

Doar că ceva scârţâie aici. Dacă s-ar fi limitat doar la publicitate şi presiunea media, treburile poate că ar fi fost de înţeles. Însă e ceva mai mult de-atât. Aşa cum am trăit-o pe propria piele, am avut de-a face cu o campanie militarizată de o agresivitate greu de explicat şi, mai ales, de înţeles. Peste tot în lume s-au făcut eforturi imense pentru obligarea populaţiei să se vaccineze. Dacă era vorba de o simplă companie publicitară, nu s-ar fi mers atât de departe. Mai mult, statele n-ar fi interzis medicamentele generice alternative. Şi, cu siguranţă, n-ar fi făcut atâta rău persoanelor imunocompromise care acum vor fi nevoite să tragă toată viaţa de pe urma vaccinurilor experimentale.

În aceste condiţii, întrebarea pe care o pun e simplă: CINE? Cine a generat toată nebunia? Cine s-a aflat la baza întregii conspiraţii? Şi, mai ales, de ce? Răspunsurile par simplu de dat, mai ales dacă te bazezi pe anumite intuiţii. Însă, personal, nu fac asta. Caut să găsesc adevărata cauză care, la un moment dat, poate fi chiar mai groaznică decât cele mai teribile teorii ale conspiraţiei aflate în circulaţie.

Probabil ne întrebăm cine va plăti pentru teribilele probleme generate de vaccinarea în masă fără nicio logică. Sunt zeci de milioane de oameni care suferă în tăcere, o tăcere asurzitoare întrucât, în continuare, efectele adverse sunt secretizate sau negate. Însă, cu toată nebunia, nu plata problemelor ar fi necesar să ne preocupe, ci realitatea continuării programului. Ni s-a aruncat în ochi „relaxarea”, însă guvernele n-au abandonat politica de vaccinare şi, în continuare, decid că „e mai bine” să te vaccinezi. Certificatele verzi sunt „în adormire”, dar gata să revină în prim plan. La fel şi politica botniţei. Nimic din teroarea trecutului nu e bătut în cuie, oricând nebunia poate să revină. De aceea mă întreb în continuare: de unde ni se trage şi, mai ales, de ce?

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Statistica cazurilor de cancer după vaccinare din ultimii 6 ani
Operațiunea „Propagandă pentru vaccinare”, 1 miliard de dolari pentru presă!

 

yogaesoteric
20 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More