Cum se cucerește o țară

Este simplu de observat că mulți conducători de țări nu mai au pe agendă binele acelor țări.

Iohannis nu este președinte pentru români, ci este președinte peste români! Așa este și Biden, Macron, Schultz, Boris, Zelenski și mulți alții! Ei sunt conducători peste popoarele lor, nu pentru popoarele lor! Mare diferență!

Cucerirea unei țări începe cu vânzarea iluziei de conducător ce vrea binele poporului.

Șefii lumii „fabrică” un personaj politic credibil și vandabil celor cu inteligența slabă pentru a fi votat de către cei din urmă.

Personajele propuse se aleg dintre cei cu schelete în dulap, cu porniri ciocoiești de putere și îmbogățire, pentru a fi pe deplin controlabili.

Se pompează bani la greu în campanii electorale mincinoase, conduse de echipe profesioniste, capabile să vândă inclusiv frigidere la eschimoși!

Și rezultatele apar imediat. Procentul proștilor ce pică în plasa unor astfel de campanii este din păcate mare.

Propagandiștii știu că o anumită parte inteligentă din populație nu va înghiți momeala electorală, dar nu îi interesează. Publicul lor țintă sunt proștii manipulabili, deoarece aceștia au ponderea cea mai mare în societate.

Și scorul vizat este 50%+1.

Atât. Schema este identică și la partide. Cu mențiunea că partidele este necesar să fie conduse de același tip de politicieni ciocoi și trădători.

Când deja ai în buzunar clasa politică conducătoare a unei țării, atunci ai ocupat țara. Și mai departe faci ce vrei cu ea economic, militar, politic, administrativ etc. Dovada clară este colonia România!

Așa se cucerește o țară! Vânzând iluzii celor proști!

Nu! Voi apărați interesele SUA, nimic mai mult.

Citiți și:
Securitatea – păcatul originar al democraţiei din România. De la Iliescu la Iohannis, nimeni n-a ştiut prea bine cine pe cine slujeşte, ea pe ei, sau ei pe ea
Episcopul Giurgiului, critici dure pentru „nenorociții de guvernanți” în frunte cu Iohannis: Când un șef de stat îți spune că sistemul a eșuat, înseamnă că el este vinovatul

 

yogaesoteric
20 iulie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More