Date publicate de ONS britanic arată că în cazul copiilor vaccinați există un risc (șocant!) de 30.200% mai mare de a muri decât în cazul celor nevaccinați

Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) a autorizat în mod discutabil utilizarea de urgență în rândul copiilor cu vârsta de 6 luni și peste atât a injecțiilor anti-covid cu ARNm de la Pfizer, cât și a celor Moderna. Această autorizare s-a produs în ciuda faptului că date publicate prin intermediul Oficiului Național de Statistică britanic demonstrează că la copii există un risc de 82 până la 303 ori mai mare de a muri după vaccinarea anti-covid-19 (decât la copiii care nu au primit acest vaccin).

La 17 iunie 2022, Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a prelungit în mod penal autorizația de utilizare de urgență a injecțiilor cu ARNm pentru utilizarea la copii cu vârsta de până la 6 luni.

Nu a existat niciodată o urgență în ceea ce privește infecția cu covid-19 în rândul copiilor. Doi ani de dovezi arată că presupusa boală a afectat în mod funest doar persoanele în vârstă și vulnerabile. Copiii au avut ghinionul de a suferi simptome mai severe decât cele asociate cu răceala obișnuită.

Dar, în ciuda acestui fapt, FDA a decis că este perfect sigură administrarea unei injecții experimentale bebelușilor și copiilor mici, comisarul FDA, Robert Califf, declarând:

Mulți părinți, îngrijitori și clinicieni au așteptat un vaccin pentru copiii mai mici, iar această acțiune va ajuta la protejarea celor cu vârsta de până la 6 luni. Așa cum am văzut în cazul grupurilor de vârstă mai mari, ne așteptăm ca vaccinurile pentru copiii mai mici să ofere protecție împotriva celor mai grave efecte ale covid-19, cum ar fi spitalizarea și decesul.

Cei cărora li se încredințează îngrijirea copiilor pot avea încredere în siguranța și eficacitatea acestor vaccinuri covid-19 și pot fi siguri că agenția a fost minuțioasă în evaluarea datelor.”

Comisarul FDA va trăi pentru a regreta această ultimă frază. La fel ca orice părinte care ia de bune cuvintele comisarului. Pentru că datele oficiale de la Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie arată că în cazul copiilor vaccinați împotriva covid-19 există un risc de deces cu 8.100% până la 30.200% mai mare decât la copiii nevaccinați.

La 16 mai 2022, Oficiul Național de Statistică (ONS) a publicat un set de date care conține detalii privind „decesele în funcție de statutul de vaccinare în Anglia”, între 1 ianuarie 2021 și 31 martie 2022.

Setul de date conține diverse tabele care prezintă detalii precum: „Ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare pentru decesele care implică covid-19” și „Ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare pentru decesele care nu implică covid-19”.

Iată un exemplu preluat din tabelul 2 din cel mai recent set de date:

După cum puteți vedea, ONS a ales să nu includă copiii în ratele de mortalitate calculate, în ciuda faptului că micuții cu vârste de până la 5 ani sunt acum eligibili pentru vaccinarea anti-covid-19. De asemenea, ei au comasat adulții tineri într-un singur grup, cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, o perioadă de 22 de ani, în timp ce toate celelalte grupe de vârstă reprezintă o perioadă de 10 ani (40-49, 50-59 etc.).

Astfel de situații te fac să crezi că este posibil să aibă ceva de ascuns, ceea ce se și petrece.

Pentru că în tabelul 9 din setul de date „Decese în funcție de starea de vaccinare”, ONS a furnizat din greșeală suficiente detalii despre decesele în rândul copiilor și adolescenților în funcție de statutul de vaccinare și este astfel facil pentru noi înșine să calculăm ratele de mortalitate, iar acestea sunt îngrozitoare.

Iată cifrele publicate de ONS în tabelul 9 pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani:

Și iată cifrele publicate de ONS în tabelul 9 pentru persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani:

După cum puteți vedea, ONS ne-a oferit atât numărul de decese, cât și numărul de ani-persoană în funcție de statutul de vaccinare. Aceasta înseamnă că putem efectua un calcul matematic simplu pentru a afla singuri ratele de mortalitate la 100K ani-persoană.

Tot ceea ce este necesar să facem acum este să împărțim numărul de ani-persoană la 100.000 și apoi să împărțim numărul de decese la rezultatul acestei operații.

Astfel, pentru copiii de 10-14 ani nevaccinați, efectuăm următoarele operații pentru a calcula rata mortalității din toate cauzele:

2.684.874 (ani-persoană) / 100.000 = 26,84874

164 (decese) / 26,84874 = 6,1

Prin urmare, rata mortalității din toate cauzele la 100.000 de ani-persoană în rândul copiilor de 10-14 ani nevaccinați este de 4,58 decese la 100.000 de ani-persoană între 1 ianuarie 2021 și 31 martie 2022.

Acum, tot ce este necesar să facem este să folosim aceeași formulă pentru a calcula ratele de mortalitate la 100.000 de ani-persoană pentru toate statusurile de vaccinare în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani și între 15 și 19 ani.

Iată ratele de mortalitate calculate în funcție de statutul de vaccinare în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, pe baza numărului de ani-persoană calculat de ONS.

Și iată ratele de mortalitate calculate în funcție de statutul de vaccinare în rândul copiilor de 10-14 ani, pe baza numărului de decese și a numărului de ani-persoană calculat de ONS.

Aceste cifre sunt îngrozitoare. Datele ONS arată că, între 1 ianuarie 2021 și 31 martie 2022, copiii dublu vaccinați cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani au avut, statistic, un risc de 39 de ori mai mare de a muri decât copiii nevaccinați, iar adolescenții dublu vaccinați cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani au avut, statistic, un risc de 4 ori mai mare de a muri decât adolescenții nevaccinați.

Dar cifrele privind vaccinarea triplă sunt cu adevărat înspăimântătoare când vine vorba de copii.

Datele ONS arată că, între 1 ianuarie 2021 și 31 martie 2022, copiii triplu vaccinați cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani au avut, din punct de vedere statistic, un risc de 303 ori mai mare de a muri din cauza covid-19 decât copiii nevaccinați, un risc de 69 de ori mai mare de a muri din orice altă cauză decât covid-19 decât copiii nevaccinați și un risc de 82 de ori mai mare de a muri din toate cauzele decât copiii nevaccinați.

Aceasta sugerează că trei doze de injecție anti-covid-19 cresc riscul de deces din toate cauzele pentru copii cu o medie de 8.100%, iar riscul de a muri din cauza covid-19 cu o medie de 30.200%. În timp ce două doze cresc riscul de deces din toate cauzele cu o medie de 3.600%.

Dar, în situația actuală, pentru adolescenți este invers. Două doze de injecție anti-covid-19 cresc riscul de deces din toate cauzele pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani cu o medie de 300%. În timp ce trei doze cresc riscul de deces din toate cauzele cu o medie de 100%.

Totuși, cifrele pentru copii sunt, de fapt, chiar mai rele decât par la prima vedere. Aceasta se datorează faptului că rata mortalității persoanelor nevaccinate în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani include copii cu vârste de 10 și 11 ani cărora li s-a oferit injecția anti-covid-19 doar de la începutul lunii aprilie 2022, în ciuda faptului că autoritatea britanică de reglementare a medicamentelor a acordat în mod discutabil autorizația de utilizare de urgență pentru ca aceasta să fie administrată copiilor mici la sfârșitul lunii decembrie 2021.

În timp ce ratele de mortalitate ale persoanelor vaccinate includ doar o mână de copii de 10 și 11 ani – știm aceasta din faptul că doar 7% dintre copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani au primit injecția covid-19 începând cu 14 mai 2022.

Prin urmare, dacă injecțiile anti-covid-19 nu ar fi cauzat decesul prematur al copiilor, atunci ne-am aștepta de fapt să vedem o rată de mortalitate mai mică în rândul populației vaccinate decât rata de mortalitate în rândul populației nevaccinate, nu o rată de mortalitate similară, și cu siguranță nu o rată de mortalitate între 8.100 % și 30.200 % mai mare.

Statisticile sunt îngrozitoare, dar este important să ne amintim că în spatele acestor statistici se află oameni reali care suferă și care și-au pierdut viața și, din păcate, de data aceasta sunt copii. Copii care nu au fost niciodată în pericol de a suferi complicații grave din cauza presupusei boli covid-19. Prin urmare, copii care nu au avut niciodată nevoie de o injecție experimentală, neperformantă și mortală anti-covid-19 (aceste statistici o dovedesc).

Citiți și:
Suedia a respins vaccinurile covid pentru copiii de 5-11 ani, arătând că nu există niciun „beneficiu clar” care să depășească riscurile
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

 

yogaesoteric
11 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More