Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

Datele preluate direct din sistemul Guvernului SUA de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) confirmă informațiile raportate de medicii profesioniști din cadrul armatei, și anume că numărul deceselor fetale a crescut vertiginos după începerea administrării vaccinurilor anticovid-19, scrie Vaccine Impact.

Până vineri, 28 ianuarie 2022, au fost raportate în VAERS 3.389 decese fetale, survenite în urma administrării injecțiilor experimentale covid-19 la femei gravide.

Prin comparație, pe parcursul ultimilor 31 de ani anteriori vaccinărilor covid, în urma tuturor vaccinurilor aprobate de FDA, au fost înregistrate în total 2.499 decese fetale, folosind exact aceiași parametri de căutare în baza de date VAERS.

Astfel, un calcul simplu relevă o medie de 80 de decese fetale pe an în urma tuturor vaccinurilor aprobate de FDA și 3128 decese fetale pe an în urma vaccinurilor experimentale covid-19.

Și aceasta în condițiile în care se știe că, în VAERS, cazurile de efecte adverse post-vaccinare sunt mult subraportate. Robert F. Kennedy a îndrăznit chiar să afirme în discursul său de la Monumentul lui Lincoln că „VAERS omite mai mult de 99% – nu 99%, mai mult de 99% – din vătămările provocate de vaccinuri”.

Amintim, de asemenea, că avocatul Thomas Renz din Ohio, în intervenția sa din cadrul dezbaterii organizate la sfârșitul lunii ianuarie de senatorul Ron Johnson în Senatul SUA, a dezvăluit informațiile primite de la 3 medici militari, conform cărora, de la începutul vaccinării împotriva covid, s-a constatat o creștere de 300% a avorturilor spontane în rândul cadrelor femei din Armată.

Un material video prezentat de The Defender și realizat în baza mai multor interviuri cu medici și oameni de știință și a numeroase studii concluzionează că vaccinurile anticovid nu prezintă niciun beneficiu pentru copiii mici, ci, din contră, comportă numeroase riscuri, uneori foarte grave.

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și cercetător la Pfizer, a subliniat că, atunci când sunt întrebate cu privire la siguranța vaccinurilor cu ARNm pentru copii, companiile farmaceutice susțin că nu există dovezi care să arate că vaccinurile nu sunt sigure.

Lipsa de date privind efectele adverse nu echivalează cu o confirmare a siguranței”, a declarat Yeadon.

Yeadon a făcut trimitere, de asemenea, la un articol publicat în noiembrie 2021 în revista Nature, care arată că de fapt covid este „rareori fatal” la copii, iar în cazul tinerilor sub 18 ani fără comorbidități, rata de supraviețuire este de 99,995%.

Acesta a mai citat un articol din aprilie 2021, care arată că sistemul imunitar al copiilor este mult mai capabil să elimine virusurile noi, și un articol din decembrie 2021, tot din Nature, care arată că cei mici au „sisteme imunitare adaptative care generează în mod natural răspunsuri imunitare robuste, cu reacții încrucișate și susținute la SARS-Cov-2…”

În videoclip este inclus și un clip cu dr. Robert Malone, care i-a avertizat pe părinți că decizia de a vaccina copiii este „ireversibilă”.

Malone, un om de știință care a ajutat la crearea tehnologiei vaccinurilor cu ARNm, a explicat că, prin injectarea unui copil cu vaccinul covid, „o genă virală va fi injectată în celulele copiilor dumneavoastră”.

El a afirmat:
Această genă forțează organismul copilului dumneavoastră să producă proteine spike toxice. Aceste proteine cauzează adesea leziuni permanente în organele vitale ale copiilor, inclusiv la nivelul creierului, al sistemului nervos, al inimii și al vaselor de sânge, precum și al sistemului reproducător. În plus, acest vaccin poate declanșa modificări fundamentale ale sistemului imunitar.”

Odată ce se produc aceste vătămări, ele sunt ireparabile, a spus Malone.

Malone s-a întrebat de ce „birocrații din domeniul sănătății” recomandă administrarea în masă la copii a unui vaccin experimental, cu ARNm, împotriva covid, în condițiile în care „există îngrijorări serioase” cu privire la eficacitatea și siguranța acestui produs.

El a spus că vaccinurile nu pot fi declarate sigure deoarece nu există date privind siguranța pe termen lung.

Citiți și:
Documentele FDA arată că Pfizer a adăugat în secret un medicament pentru atac de cord la vaccinurile covid pentru copii
Raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea anticovid a copiilor. Moderna recunoaște că durata protecției e necunoscută, în schimb pot apărea tromboze, miocardite și pericardite

 

yogaesoteric
10 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More