De câte dovezi mai aveți nevoie? Pfizer-Gate: Gheorghiță, Arafat și Cîțu vor plăti pentru ticăloșiile lor

Janine Small, director pentru piețele dezvoltate în cadrul Pfizer, a declarat în fața Parlamentului European că vaccinul produs de compania sa nu a fost testat în ceea ce privește stoparea transmiterii virusului.

Acum toată lumea știe că panaramele acelea de vaccinuri de fapt nu fac nimic. Sau, ca să fiu mai exact, în afara chestiunilor devastatoare pentru organism, nu fac absolut nimic în ceea ce privește covid. Doar îți fac trupul să devină un butoi cu proteină Spike, proteină dovedită a cauza multiple probleme grave organismului uman.

Partea interesantă de-abia de acum vine întrucât vaccinurile au fost promovate ca „leac împotriva răspândirii virusului”. O intensă campanie mediatică plătită de guvernele din întreaga lume a aruncat în față tocmai această minciună.

Să vă dau două exemple de la noi, din presa ticăloșită care a fost alimentată cu dărnicie de la buget. La Digi24 se spunea: „Studiu. Vaccinul Pfizer ar opri transmiterea virusului. Nivelul de anticorpi, mai mare decât după o formă gravă de covid-19”, în timp ce un titlu similar apare și în Adevărul: „Vaccinul Pfizer oprește transmiterea virusului SARS-CoV-2. Studiu”.

Ambele așa-zise articole citează un studiu suspect făcut pe genunchi la un centru medical evreiesc. Este cât se poate de evident că nu a fost făcut niciun studiu ci a fost doar o campanie de propagandă ventilată în presă pe bani guvernamentali. La noi vina aparține în egală măsură nulității Gheorghiță, nemișcabilului Arahat și premierului de atunci Cîțu. Sper să nu se uite aceste nume și, de asemenea, sper ca la un moment dat cei care au pus în scenă toată această farsă să plătească așa cum merită întrucât ceea ce au făcut se numește crimă împotriva umanității.

Nu-s vorbe mari. Este dovedit deja că avem de-a face cu un număr imens de probleme rezultate din campania de vaccinare, că numărul de victime ale vaccinurilor depășește victimele reale ale covid. În SUA, când s-a dispus obligativitatea vaccinării copiilor, se știa că, din punct de vedere statistic, numărul posibil de îmbolnăviri grave la copii era mult mai mic decât numărul reacțiilor adverse fatale ale vaccinului. Cu alte cuvinte, în mod programatic, mai mulți copii au fost condamnați cu sânge rece la moarte. Și pentru că a venit vorba de copii, poate ne spune același domn Gheorghiță dacă și-a vaccinat copiii. Nu de alta, dar am informații în ceea ce-o privește pe mama domniei sale care, spun gurile rele, n-a văzut vaccin la indicațiile insistente ale fiului său.

Este limpede că întreaga clică de la putere ‒ și nu doar de la noi ci de peste tot din lume ‒ a ucis cu sânge rece propriii cetățeni. La noi, rețineți, regimul vaccinului a fost unul militarizat, cu un colonel rujat în fruntea campaniei de vaccinare. Este a doua oară în istoria recentă a României când armata își ucide propriii cetățeni. Niciodată în istorie conducerea unei (unor) țări nu a ordonat cu atâta sânge rece o execuție în masă așa cum au făcut-o actualele autorități. Aici e vorba de un genocid, o ticăloșie imensă care este necesar să fie pedepsită. […]

Știu că acum suntem convinși că nu ni se va face dreptate deoarece totul e controlat de mâna de fier a jigodiilor. Timpurile însă se vor întoarce și toți vor plăti pentru ticăloșiile lor. Știu că nu credeți asta, dar veți vedea că așa va fi!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
România, într-o statistică mondială care demonstrează că vaccinurile împotriva covid duc la mai multe infectări și decese
Rafila: România va fi nevoită să plătească distrugerea vaccinurilor anti-covid expirate

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More