De ce minte iar dr. Fauci?

Ca să parafrazăm un titlu, Doctorul Fauci se va retrage în decembrie 2022 după mai mult de cincizeci de ani de deserviciu public.

Cine este Fauci, sau, mai complet, Anthony Stephen Fauci?

Este unul dintre principalii producători ai stării de sănătate actuale în SUA și în întreaga lume.

Altfel spus, dacă cineva caută vinovații pentru crimele și abuzurile din medicina americană a ultimelor decenii, poate să înceapă, cu toată încrederea, de la doctorul Fauci.

Ca o paranteză, omul are în propriul birou un uriaș portret ce îl reprezintă (da, chiar pe el!) și, de asemenea, o figurină Dr. Fauci……. apropo de megalomanie și narcisism patologic.

Dr. Fauci, un personaj deja istoric și dr. Mengele, un alt personaj istoric, ce este văzut de mulți ca un fel de prototip pentru dr. Fauci

Dar astăzi ne vom opri la o minciună recentă a celebrului personaj.

Întrebat: „Regretați, mai ales ultima și extinsa carantină?”,

Dr. Fauci răspunde: „Eu nu am carantinat nimic!”

Din fericire, nu toți oamenii sunt uituci sau leneși. Ca urmare, există videoclipuri, precum acesta, în care se redau declarațiile dr. Fauci de recomandare a carantinei către Președintele SUA, de proclamare a carantinei naționale drastice ca fiind esențială etc. (Recomandăm celor care cunosc limba engleză să urmărească acest videoclip, de altfel foarte scurt.)

Bineînțeles, întrebarea esențială este de ce minte dr. Fauci?

Desigur, un răspuns simplist ar fi ca să scape de răspundere pentru carantină.

  • Deși, evident, în situația în care Președintele SUA nu este medic, sfatul Directorului Institutului Național de Sănătate al SUA (NIH) devine esențial. Dr. Fauci a ocupat și această funcție, și a condus și Forța de Acțiune pentru Coronavirus a Casei Albe. Din această poziție a dat nu doar un sfat, ci direct o recomandare, peste care Președintele nu poate trece în lipsa unei alte recomandări semnate de medici din funcții importante. Ghinion – vorba altui ins celebru și făcător de carantină –, dr. Fauci are cele mai importante funcții, din care practic dictează celorlalți medici din SUA direcția de mers. Așa că nu a existat altă recomandare. Prin urmare, dr. Fauci are toată răspunderea pentru carantinarea SUA în general, dar și pentru carantinele extremiste din New York, Detroit, California etc. pe care le-a sprijinit direct și public.

Dar de ce ar vrea dr. Fauci să scape de răspundere pentru carantină? Până de curând se mândrea cu faptul că este răspunzător pentru carantină! Explica pe larg și faptul că prin carantina lui a salvat nenumărate vieți, și faptul că orice relaxare a carantinei ar fi o adevărată crimă!

De ce face asta acum, când se pregătește de retragerea din funcțiile esențiale pe care le-a ocupat? Oare nu ar fi cea mai bună clipă să își pregătească recunoștința pentru binele pe care l-a făcut prin carantină? Și atunci, de ce să spună că nu a carantinat nimic, de vreme ce poartă răspunderea pentru carantina din SUA, dacă nu și din țările satelit ale SUA?

Poate pentru că, halucinant, chiar și presa de stânga începe să recunoască, public, morțile produse de carantină? (În Occident, nu la noi! La noi, comuniștii așteaptă să fie siguri de linia corectă politic indicată din străinătate.) Aceeași presă de stânga începe să recunoască, șovăitor, fie și cu „s-ar putea”, că morțile produse de carantină sunt mai multe decât cele produse de coronavirus… Oare asta să ducă la noua, strania și stângacea minciună a lui Anthony Fauci?

Pentru că, să recunoaștem, presa, mai ales de stânga, publică doar la porunca stăpânilor.

Au de gând aceștia să sacrifice câțiva țapi ispășitori pentru a acoperi crimele ultimilor ani? Și dr. Fauci vrea să nu fie printre aceștia?

Iar dacă da, de ce?

E limpede că nu de frica mulțimilor.

P.S. Știați că tăticul carantinei SUA, dr. Fauci, este cel mai bine plătit funcționar public din SUA? El are un salariu de la stat mai mare decât salariul Președintelui SUA.

Citiți și:
Jurnalist american despre erorile lui Anthony Fauci: «Avem vreun motiv special să credem că se pricepe cu adevărat?»
Fauci își dă demisia pentru a fugi de responsabilitate în fața valului mondial de decese subite

 

yogaesoteric
27 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More