De ce moartea lui Bin Laden a fost anunţată pe 1 mai?

traducere şi adaptare după vigilentcitizen.com
 
După anunţarea morţii lui Bin Laden, sute de americani s-au adunat în faţa Casei Albe să scandeze: „SUA! SUA!”
În vremurile actuale putem face diferenţa clar între două categorii de oameni:  sunt pe de o parte cei care gândesc critic, analitic, şi pe de altă parte cei care înghit toate gogoşile mediatice, sau cei care înţeleg complexitatea situaţiei şi cei care nu vor să ştie adevărul, sau cei care înţeleg mişcările de culise ale elitei francmasonice şi cei care ies în stradă să scandeze: SUA!
 

În dimineaţa zilei de 1 mai 2011 declaraţia oficială a lui Barak Obama care anunţa asasinarea lui Bin Laden a fost făcută în spiritul triumfului şi al celebrării. Reacţia presei care a urmat anunţului a fost în mod egal celebratorie: „Este o zi mare pentru America şi pentru întreaga umanitate.” „Cea mai importantă ştire de la evenimentele din 9/11.”„ Ne vom aminti cu toţii unde eram când am auzit această veste.” Întregul eveniment a fost amplificat în mod artificial, exagerat şi glorificat.

Ar trebui ca moartea unui om să cauzeze fericire şi sărbătoare? De când au involuat americanii într-un stat barbar? Din cauza evenimentelor din 9/11? A provocat Bin Laden şi implozia Clădirii 7? Se pare că avea o echipă de ingineri supercalificaţi…
Vă scutesc acum de discursul că 9/11 a fost „o înscenare din interior”, din câte ştim, cititorii site-ului nostru sunt pe deplin conştienţi de asta. Dar în acest caz de ce ar trebui să ne pese dacă Bin Laden este mort sau nu? Este el într-adevăr mort? A murit el acum 9 ani? Cine ştie cu adevărat? Trăim într-o epocă a evenimentelor artificiale, perfect înscenate şi generate de media. De ce a fost moartea lui Bin Laden anunţată în dimineaţa zilei de 1 mai? S-a cerut oare sacrificiul „celui mai magic moment al anului”, care a fost bineînţeles Nunta Regală?

Beltane

1 Mai sau Ziua Mai, a fost considerată de câteva culturi a fi o sărbătoare importantă. În special în cercurile oculte închinate  aliniamentelor celeste era celebrată această zi. În pseudocultura Illuminaţilor 1 mai este privit ca al doilea moment important al anului. De fapt Ordinul Illuminaţilor din Bavaria a fost fondat pe 1 mai 1776.

 
În Europa este numit festivalul Beltane, o antică celebrare  galică a sexualităţii, fertilităţii şi a sacrificiilor animale sau umane rituale.
„După toate probabilităţile vor fi făcute sacrificii animale cu ocazia fiecărei sărbători Beltane pentru a asigura fertilitatea culturilor. În orice caz, la fiecare 5 ani, în cadrul sărbătorii se vor sacrifica oameni, aleşi dintre criminalii condamnaţi sau prizonierii de război. Ei vor fi sacrificaţi de către druizi, moartea fiindu-le provocată în moduri diferite. Mulţi vor fi străpunşi cu săgeţi, dar descrierea ceremoniei celte Gaulish presupune arderea acestor oameni sacrificaţi în interiorul unor uriaşe păpuşi de paie.” 
 
Originile festivalului Beltane pot fi găsite în trecutul îndepărtat în celebrarea zeului sumerian Enlil – care ne este  cunoscut nouă ca Baal. Numele de Beltane (pronunţat „B’yl-t’n” ) este de fapt forma originală de la cuvântul Baal. Celebrările festivalului Beltane sunt foarte asemănătoare ritualurilor străvechi de celebrare a zeului antic. Similarităţile misterioase între aceste culturi aparent distante ar putea fi subiectul unui întreg articol. Un singur lucru e sigur: Baal este o figură importantă a tradiţiei şi pseudoculturii Illuminaţilor.

„În cultura din Orientul Mijlociu Baal a fost ucis şi a coborât în infern, după care a revenit la viaţă prin puterile oculte ale iubitei sale Anat, care îi era şi soră. Baal este asociat cu ciclurile sezoniere, cu venirea primăverii şi cu recoltele. Aceste lucruri se reflectă în festivalurile Beltane care culminează cu un mariaj simbolic între Zeul Iernii şi Zeiţa Primăverii (sau Regele Iernii şi Regina Mai). Regina Mai, în cadrul festivalurilor era reprezentată de Pământul Mamă. Cuvântul Baal înseamnă stăpân sau soţ. În împreunarea Regelui Iarnă cu Regina Mai, pământul şi cerul se însoţesc, iar fertilitatea şi viaţa sunt retrezite în mod simbolic în animale, oameni şi natură.”
– Jane Adams – The Selected Papers of Jane Adams

„Prin analogie şi prin credinţa că omul poate controla sau ajuta puterile naturii prin practicarea magiei, în mod particular a magiei simpatetice, sexualitatea ar putea caracteriza o parte a cultului lui Baal şi Ashtarts. Aluziile post-exilice la cultul Ba’al Pe’or sugerează faptul că prevalau orgiile. La poalele munţilor şi dealurilor acest cultul a înflorit, iar «sub fiecare copac verde» se practicau trivialităţi care erai menite pentru a asigura abundenţa recoltei […].” 
– W. Robertson Smith şi George F. Moore, Baal

Credinţele antice şi ritualurile sunt o parte intrinsecă a practicilor oculte ale Illuminaţilor. Ca şi modus–operandi, Illuminaţii  infuzează lent în societate atât simbolismul lor cât şi modul lor bolnăvicios de a gândi, iar ritualurile lor care înainte erau secrete, sunt acum practicate la scară mondială. Masele de oameni devin, fără ca măcar să bănuiască, participante active la festivităţile lor oculte, contribuind cu potenţialul lor energetic la scopurile mârşave ale Illuminaţilor.

În concluzie

Mujahedinii au fost recrutaţi la sfârşitul anilor ’70 de Zbigniev Brzezinski care era pe atunci consultantul pe probleme de Securitate Naţională al preşedintelui Jimi Carter, (în prezent Brzezinski este consultantul principal pe probleme politice al preşedintelui Barak Obama). Grupul lor militar a fost antrenat în Statele Unite pentru a lupta împotriva forţelor ruseşti din Afganistan. Bin Laden a fost antrenat de CIA pentru a lupta cu comuniştii, iar talibanii sunt produsul acestei manevre create de SUA.

De la sfârşitul Războiului Rece şi de la căderea URSS-ului, Bin Laden şi talibanii săi au servit noilor interese apărute, furnizând o scuză sau un motiv pentru invazia ţărilor cheie din Orientul Mijlociu sub veşmântul „războiului contra terorii”. În 2001, la 15 minute după ce al doilea avion a lovit WTC, imaginea lui Bin Laden a apărut la televizor. El a fost ţapul ispăşitor ideal pe care a căzut toată vina atacurilor şi omul sperietoare perfect care să sperie poporul american. Acestă manevră politică a permis americanilor să invadeze fără nicio problemă atât Afganistanul cât şi Iraqul, ea facilitând chiar adoptarea aberaţiei numite „Patriot Act”.

În 2011, faptul că Bin Laden nu mai era de niciun folos francmasonilor a generat acest eveniment constând din prindera şi împuşcarea lui. Eveniment care bineînţeles că este acum exploatat pentru a creşte popularitatea administraţiei Obama în vederea următoarelor alegeri.
Consecvenţi planurilor lor mârşave, într-o combinaţie clasică a ritualurilor oculte cu politica pragmatică, francmasonii anunţă moartea lui Bin Laden pe 1 mai 2011, cu triumf şi jubilare. Prin CNN, NBC, CBS, ABC şi FOX, milioane de telespectatori au sărbătorit împreună moartea unui om, în aceeaşi manieră în care ţăranii din antichitate sărbătoreau oferirea sacrificiilor umane lui Baal.
 

Într-o versiune politizată şi prelucrată de către Illuminati a festivalului Beltane, masele de oameni au celebrat ritualul de sacrificare al unui om. Fără ca măcar să-şi dea seama de aceasta, mulţimile de oameni au luat parte la una dintre cele mai importante sărbători satanice ale Illuminaţilor. Citiţi şi:

Francmasoneria foloseşte cunoştinţe esoterice în scopuri malefice

MTV Video Music Awards 2009 – un megaritual masonic ocult închinat Satanei

 
 

yogaesoteric

8 iunie 2011  


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More