De ce pornește Austria războiul împotriva islamului? Copii creștini, obligați să învețe cântece islamice pentru celebrarea Ramadanului

 

 

La o școală elementară din orașul austriac Linz, copiii catolici sunt nevoiți să memoreze și să recite cântece islamice ca parte a sărbătorii islamice a Ramadanului. Elevii au fost forțați să ia parte la serbări și au fost pedepsiți dacă au refuzat.

„Mergeam spre casă când băiatul meu a început brusc să cânte: Allah, Allah”, a povestit șocată mama unuia dintre copii. „A învățat asta la școală și a trebuit să cânte. A fost ca o lovitură pentru mine!”, a adăugat ea. Băiatul i-a explicat că, dacă nu fac asta, sunt duși în fața directorului și sancționați. Și de teama represaliilor, copilul a repetat timp de două luni cântecele islamice băgate pe gât de profesorul musulman, potrivit Voice of Europe.

Femeia a declarat că nu are nimic împotriva sărbătorii musulmane, dar consideră că fiecare elev este necesar să fie lăsat să aleagă dacă vrea să facă asta. Se pare însă că profesorul de confesiune islamică i-a obligat pe copii să învețe cântecele prin care se celebrează Ramadanul, susținând că toată clasa trebuie să sărbătorească.

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anunțat recent că pornește lupta pentru contracararea islamului politic. Astfel, Viena a decis să expulzeze diverși imami, finanțați de diverse organizații din străinătate, și să închidă 7 moschei.

„Societățile paralele, islamul politic și radicalizarea nu au loc în societatea noastră”, a declarat Kurz.

Citiți și:

Cancelarul austriac este împotriva planului de redistribuire a migranţilor

Asaltul musulmanilor: Apel pentru transformarea Austriei în stat islamic și introducerea șariei

 

yogaesoteric
15 martie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More