De ce refuz să fiu injectat cu serurile experimentale „anti-covid”

A trecut un an de când a început „vaccinarea” și ea devine pe zi ce trece tot mai necesară politic, cu toate că lumea a început să înțeleagă că în privința „pandemiei” nu aduce niciun folos! Poziția mea față de vaccinare nu s-a modificat deloc, cu toate că între timp am început să simt efectele nefavorabile ale refuzului meu! Cei vaccinați îmi reproșează mai ales că:

* sunt medic și nu am încredere în medici!

** m-am vaccinat de multe ori și acum refuz!

*** am profitat și mai profit de unele realizări medicale în timp ce refuz categoric noul „vaccin”!

Hai să le luăm pe rând…

* Am și acum încredere în medicină și în medicii care nu se aventurează pe un tărâm necunoscut, care judecă o boală după cum au învățat în facultate și în practică, și mai ales care pun sănătatea pacientului mai presus decât interesul propriu, sau mai presus decât interesul politic, al sponsorului, sau al oricui altcuiva!

În timpul așa-zisei „pandemii” medicii s-au împărțit în două: cu șira spinării și nevertebrați! Primii au tratat boala ca ceea ce este de fapt: o gripă! Au găsit repede tratamente nespecifice efective și s-au arătat, cum era și normal, intrigați de toate măsurile absurde impuse de clasa politică, presă, milionari excentrici, Big Pharma; începând cu interzicerea necropsiilor, obligativitatea unei scheme de tratament costisitoare și ineficiente, și terminând cu acest așa-zis „vaccin” care în fapt este o terapie genetică, nestudiată și periculoasă, și mai ales care nu aduce niciun folos medical!

** Am făcut toate vaccinurile pe timpul comunismului, ca fiecare om de vârsta mea! Au fost de folos? Nu știu! Am făcut si toate bolile copilăriei și n-am excelat în sănătate niciodată!

Am făcut la cerere și un vaccin împotriva hepatitei A și B în perioada când aveam hepatită C! Am socotit atunci că riscul să mor dintr-o hepatită A sau B adăugată era mult mai mare decât riscurile vaccinării.

Între timp încrederea mea în producătorii de medicamente a scăzut dramatic, deoarece, între altele, s-a dovedit fără echivoc legătura între vaccinuri și autism.

*** Am profitat de tratamente noi, pe care însă le-am urmărit în fazele de cercetare ani îndelungați! Am văzut „pe pielea mea” cum „mari speranțe” terapeutice se risipesc înainte de aprobare! Am folosit și eu un medicament nou, incomplet testat, pe post de cobai (cum sunt toți cei care se vaccinează acum). Am trăit pe pielea mea (la propriu) ce înseamnă lăcomia de bani a BigPharma; un medicament a cărui studiu a fost oprit (din cauza efectelor secundare) a fost scos totuși pe piață, iar în prospect aceste efecte secundare (de care eu mai sufăr și acum) nu erau trecute!

Firma de care vorbesc este un gigant în comparație cu cele care au scos la vânzare serurile experimentale pe post de „vaccinuri anti-covid”!

Așa că știu, dureros de bine, ce mare greșeală este să nu duci studiul până la capăt, sau să sari etape din el! Mai devreme sau mai târziu o să fim foarte mulți dintre noi conștienți de această greșeală!

Oricine cu ceva habar de medicină își dă seama că nici masca, nici izolarea, nici vaccinarea nu pot să oprească acest circ, așa cum nu l-au oprit nici până acum! Circul „pandemia” are alte scopuri! Pentru mine evidente sunt:

  • îmbogățirea celor de la putere
  • ruinarea economiei
  • pierderea drepturilor cetățenilor
  • pierderea libertăților oamenilor
  • învrăjbirea populației
  • centralismul politic

Pe măsură ce trece timpul, le vom recunoaște și pe restul! Care vom mai trăi…

Autor: Vrăbiuțe

Citiți și:
De ce nu mă vaccinez
Ministerul Sănătății: Niciun angajat nu poate fi condiționat de către angajator să se vaccineze împotriva covid-19, vaccinarea fiind un act medical bazat pe consimțământul persoanei
Avertisment de la Sfântul Munte Athos: „Covidul pare lucrarea diavolului”. „Abolesc totul sub pretextul pandemiei pe care au produs-o”

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More