De ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie?

Explicaţia oficială (cred că de la Fauci am auzit-o) este că, vezi Doamne, virusologii vor să i-o ia înainte naturii: ei asamblează din timp virusuri periculoase în laborator pentru ca mai târziu, atunci când acele virusuri vor apărea spontan în natură, ei să fie pregătiţi deja cu un vaccin pentru ele.

Astfel de mizerii nici nu ar fi cazul să se numească cercetări. Sunt de fapt încercări de a meşteri arme biologice.

Prostia de SARS-COV-2 totuşi nu se poate numi armă biologică, e doar o încercare nereuşită, un avorton de armă biologică. Poate a scăpat sau a fost lăsat să scape din laborator la mijlocul procesului de perfecţionare. Altfel ce armă biologică e aia care nu omoară decât moşnegi care au fost colegi de şcoală cu Tutankamon şi mai au şi 7 boli? O armă biologică eficientă ar fi în stare să omoare bărbaţi tineri, apţi de luptă, cei incorporabili în armată. Nu moşnegii. Dacă îi omori ţării duşmane moşnegii, mai degrabă o ajuţi să-şi degreveze cheltuielile cu pensiile.

Teoria mea este că un grup de băieţi deştepţi investitori în farma şi biotehnologii (de exemplu Bill Gates) s-au săturat de procesele lungi de aprobare ale noilor medicamente şi tehnologii şi au decis să pună de o plandemie ca o soluţie de a împinge aprobarea pentru tratamente cu organisme modificate genetic. În ultimii ani tot vedeam în presa financiară previziuni că acţiunile în firme biotech sunt coada de la prună, nu-ştiu-care-firmă biotech a atras finanţare pentru nu-ştiu-ce tratament revoluţionar de stă mâţa-n coada, tot răsăreau firme biotech ca ciupercile, ş.a.m.d. Mi s-a părut curios că li se face atâta publicitate unor firme care nu au realizat nimic concret şi în plus nici nu-mi era clar care este până la urmă scopul existenţei lor. Modernă există parcă din anul 2010 şi n-au adus nimic pe piaţa până la revoluţionarul vaccin. BioNTech există din 2008 şi nu i-am găsit pe net decât rapoarte financiare începând cu 2019; conform celui din 2019 singura sursă de venituri din acel an a fost un contract micuţ cu GSK, dar tot erau pe pierdere (cine ţine în viaţă atâţia ani firme pe pierdere?! şi le mai şi ridică în slăvi în presă?), Curevac la fel. Un articol din 2017 spunea despre Moderna că tehnologia lor cu m-RNA e o praştie vai steaua ei, pentru că nu reuşesc să găsească nişte nanolipide care să nu fie toxice pentru pacient.

Pentru a proteja moleculele de ARNm de apărarea naturală a organismului, dezvoltatorii de medicamente este necesar să le înfășoare într-o carcasă protectoare. Pentru Moderna, aceasta a însemnat plasarea terapiei Crigler-Najjar în nanoparticule din lipide. Iar pentru chimiștii săi, aceste nanoparticule au creat o provocare descurajantă: dozați prea puțin, și nu obțineți suficientă enzimă pentru a împiedica boala; dozați prea mult și medicamentul este prea toxic pentru pacienți.

Ca să vezi, la câteva luni de la declanşarea pandemiei vieţii, Moderna a găsit soluţia să nu mai fie nanolipidele toxice. Coincidenţă fericită sau mai degrabă „las-o că merge şi aşa, acum e mare pandemie, moare lumea de virusul ucigaş bomba biologică, nu mai stăm să pierdem vremea cu studii şi verificări întinse pe ani de zile”. Nu avem timp 8-10 ani să testăm vaccinul cum s-a procedat mereu în istorie, acum îl scoatem în 10 luni şi este sigur şi eficient! Nu îmi dau seama dacă: A. virusul chiar a scăpat din laboratorul chinezilor şi băieţii deştepţi au sărit imediat la oportunitatea de a declara pandemie şi a dezlănţui pe populaţie vaccinurile lor sau B. virusului i s-a dat drumul intenţionat.

În schimbul unor spăgi grase, criminalii aceştia au primit aprobare de la EMA, FDA etc. (comisarul european pentru sănătate Sella Kyriakidis, care a semnat contracte de achiziţie vaccinuri pentru UE, este investigată în Cipru după ce curtea de conturi a descoperit 4 milioane EURO inexplicabili în conturile bancare ale soţului ei; ministrul Sănătăţii din Germania tocmai şi-a tras o vilă parcă estimată tot la 4 milioane EURO din salariul de bugetar). Va fi interesant să vedem ce s-o găsi prin conturile lui Fauci şi ai funcţionarilor FDA, numai să se caute (e valabil şi pentru Arafat & Co.).

Acum că ies la suprafaţă morţii şi răniţii vaccinurilor (peste tot în lume), măsluiri cu numărul de paturi de terapie intensivă (vezi recentul scandal din Germania), suprimarea Ivermectinei ca tratament eficient pentru covid (India, USA) politicienii trebuie să arate oamenilor cu degetul un vinovat ca să nu rişte să fie ei traşi la răspundere. Să arăţi cu degetul un liliac infectat nu potoleşte furia oamenilor, e nevoie să le arăţi nişte oameni, de ce nu Fauci şi China? Când va lovi şi criza economică şi oamenii vor ieşi în stradă, politicienii vor arăta cu degetul către China: „Duceţi-vă şi luaţi-vă de guler cu Partidul Comunist Chinez, noi nu am greşit când am impus lockdownurile care au distrus economia, trebuia să facem asta pentru că virusul cu care luptăm era periculos, era o ARMĂ BIOLOGICĂ, VĂLELEUUU”.

Este greu să explici prostimii că ai impus lockdown şi ai autorizat/promovat cu ochii închişi vaccinuri toxice doar pentru un virus-frate-cu-răceala, însă dacă ai făcut asta ca să lupţi împotriva unei ARME BIOLOGICE, eeeee….

Comentariul unui cititor, care a ales pseudonimul CORONOIA

Citiţi şi:
Dezinformarea generată de mass-media și costul ridicat al ignoranței privind covid-19
Ipoteza ca SARS-Cov-2 să fi pornit dintr-un laborator „nu este o teorie a conspirației”. Expert american: „Primul instinct al chinezilor este să ascundă”

yogaesoteric
18 iulie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More