De ce sunt în prezent atât de multe cazuri de cancer?

Aceasta este o „antologie” de aspecte referitoare la etiologia (cauzele) prezentei pandemii de cancer.
„Cancer” este un cuvânt care aduce oroare în inima şi în mintea tuturor oamenilor. Cu toții avem cunoscuți, colegi, persoane apropiate sau chiar membri ai familiei care au fost atinși de cumplita maladie. Dar până nu demult, cancerul era o boală relativ „rară”. Mai mult, medicii mai în vârstă povestesc că atunci când erau la facultate nu au învăţat foarte mult despre cancer, iar atunci când era internat un pacient cu cancer într-una din secţiile spitalului universitar, întreaga clasă de medici în formare se îmbulzea să vadă acel pacient. Nu este interesant?

Mulți consideră că nu este nimic nou sub soare, cu excepţia a ceea ce a fost conceput şi creat prin modificări genetice şi geoinginerie. Cancerul, fără îndoială, există probabil din vremuri străvechi, într-o anumită formă. Prezenta „pandemie de cancere”, care în prezent nu mai este o anomalie, din moment ce aproape fiecare om ori are el însuși această boală, ori cunoaște pe cineva cu cancer, a devenit profitabilă în timpul ultimei jumătăţi a secolului XX.

Nu este nicio îndoială că această boală – cancerul – ca „industrie” va deveni chiar mai problematică şi profitabilă, până la punctul la care fiecare persoană va face probabil cancer de un anumit fel sau altul. Cancerul s-a transformat într-o „afacere profitabilă”, izvor de încasări şi centru de profit pentru numeroase şi variate interese personale, când de fapt există remedii pentru cancer, dar care sunt ţinute în secret, doar pentru cei cu astfel de interese. Este aceasta prea dur de auzit? Ei bine, aţi verificat recent costurile ridicol de mari ale tratamentelor pentru cancer şi ale protocoalelor legate de această boală? Ca toate războaiele, „războiul împotriva cancerului” este foarte profitabil pentru anumite persoane, în special din industria farmaceutică.
Pentru cei aflaţi la începutul tratamentului, costul mediu al unui medicament pentru cancer nou apărut este de peste 100.000 de dolari pe an. Medicamentele recent aprobate pentru tratarea cancerului pot costa aproximativ 10.000 de dolari, în medie, pe lună, în timp ce unele pot ajunge la aproximativ, sau chiar peste, 30.000 de dolari pe lună.

Comparaţi aceste preţuri cu costul medicamentelor pentru cancer de acum 10 ani, care era de „numai” aproximativ 4.500 de dolari pe lună. Este aici vorba de inflaţie, sau este o înşelătorie cu supra-adaos în timp? A avea o „poliţă de asigurare pentru cancer” nu ajută cu nimic la reducerea acestor costuri. De obicei o poliţă de asigurare de sănătate pentru cancer va stabili că asiguratorul furnizează o sumă de bani relativ mare într-o singură şarjă pentru un „cancer acoperit” de asigurare sau pentru recurenţa unui cancer. Anumite poliţe vor furniza doar o sumă de bani în valoare de x dolari pentru diagnostic şi atât!

Cât credeţi că este salariul mediu al unui oncolog (în SUA)? Salariul acestuia poate ajunge de la aproximativ 294.000 de dolari la 383.000 de dolari pe an. Cu toate acestea, ceea ce cred medicii despre aplicarea chimioterapiei lor înşişi este foarte interesant – când au fost chestionaţi, rezultatele au arătat că „75% dintre medicii din lumea întreagă refuză chimioterapia pentru ei înşişi”. Ceea ce este foarte semnificativ.

Un articol disponibil online – Dacă chimioterapia eşuează în 97% din cazuri, de ce medicii o recomandă?(If Chemotherapy Fails 97% Of The Time, Why Do Doctors Recommend It?) – explică faptul că doctorii nu învaţă să vindece nimic! „Ei învaţă despre intervenţia chimioterapică sau chirurgicală pentru a suprima simptomele. Dar nu merg la cauza-rădăcină” (întrucât rezolvarea acesteia îi poate scoate din afaceri!).

Cum au devenit medicina alopată şi oamenii „parteneri” în cancer?

Primul caz documentat de cancer este menţionat în Egiptul antic. Conform Societăţii Americane pentru Cancer, există opt cazuri documentate de cancer mamar descoperite într-un papirus ce datează din 3000 î.C. Chiar termenul de cancer a existat de secole – Hippocrate, medicul grec considerat de cei mai mulţi părintele medicinei, a folosit cuvinte precum carcinos sau carcinoma pentru a descrie tumori.

Nu există menţionări despre cancer per se, chiar dacă alte boli sunt menţionate, în Vechiul şi Noul Testament din Biblie. Totuși anumite interpretări individuale îi pot conduce pe unii să concluzioneze diferit.
Cancerul, ca o raritate în timpurile străvechi, nu este disputat, deşi anumite tumori osoase fosilizate au fost găsite la mumii. Boala de speriat a antichităţii a fost lepra, sau ceea ce este cunoscut în timpurile moderne sub numele de boala Hansen.

În timpul Renaşterii, în Europa, a început să se dezvolte o înţelegere mai bună a organismului uman şi a condus la mai multe diagnostice, în special odată ce autopsiile (operaţiile post-mortem) au devenit o procedură de rutină.

Sculptorul lui David, renascentistul Michelangelo, era cunoscut pentru faptul că realiza disecţii anatomice detaliate pe „cadavre proaspete”, care în mod evident au condus la abilitatea sa de a crea un om de marmură de o formidabilă eleganţă anatomică.

În plus, inventarea microscopului a condus patogeneza spre un mai mare grad de cunoaştere sofisticată în ceea ce privește ţesuturile bolnave.
Abia în anii 1900 înţelegerea „modernă”, curentă despre cancer şi despre „carcinogeni” a început să apară în ştiinţă şi medicină. Ca o coincidenţă, sau mai precis am putea spune, aspecte paralele legate de anumite boli au început să se manifeste de asemenea. Acele paralele includeau substanţe chimice fabricate de om şi demografia cancerului! În prezent cuvintele cheie includ de asemenea epigenetica.

Ce a mers prost

Unul dintre asalturile cele mai sinistre realizate asupra organismului uman care contribuie la apariţia cancerului este utilizarea excesivă şi cantităţile mari de substanţe chimice toxice care se pun în alimente şi apa de băut, în mod deliberat! Creşterea, procesarea, conservarea, colorarea şi îmbunătăţirea gustului alimentelor cu substanţe chimice nu au ce căuta în hrana omului! Acestea au stricat alimentele şi organismele noastre determinând dezechilibre biochimice şi nutriţionale, incluzând genotoxicitatea ADN-ului care ajunge astfel să programeze cancere. La fel se petrece şi cu majoriatea substanţelor chimice puse în apă în staţiile de epurare a apei, apa fiind pentru fiinţa umană al doilea cel mai vital element după aer, pentru menţinerea vieţii.

În cartea aparută în iulie 2016 Mănâncă pentru a învinge boala, calităţile medicinale ale alimentelor (Eat to Beat Disease, Foods Medicinal Qualities), Introducerea este dedicată descrierii documentare referitoare la modul în care agricultura şi alimentele au fost poluate chimic, în special de la Revoluţia Industrială, şi în special de la cel de-al Doilea Război Mondial, când afacerile şi industria americană s-au dezvoltat exponenţial, făcând reclamă şi vânzând substanţe chimice şi farmaceutice ca „elemente necesare pentru a face viaţa mai bună” – „Better living through chemistry!” Din păcate, consumatorii au intrat în joc şi au „îmbrăţişat” toate substanţele echimice care ucid pentru a elimina gândaci, viermi, buruieni etc. Cât de vrăjiţi am fost pentru a nu realiza că orice substanţă care poate ucide o formă de viaţă, va determina afectări ireparabile pe termen lung ale altor forme de viaţă aflate pe lanţul nutritiv alimentar? Aceste chimicale sinistre „fără de care nu se poate” poluează acum apa noastră de băut!

Substanţele chimice toxice care au acţionat asupra sistemului nervos central (bariera hemato-encefalică fiind afectată, în particular) ca şi asupra sistemului imun sunt ceea ce mulți ar clasifica ca întreprinderi de făcut bani în mod deliberat mincinos. Una dintre acestea este fluorinarea apei şi alta este reprezentată de vaccinuri, cu toate ingredientele lor neurotoxice.
Fluorul este o otravă protoplasmatică care poate fi implicată în etiologia cancerelor osoase (osteosarcoame) sau a cancerelor cavităţii bucale. Fluorul determină afectări genetice; 19 studii realizate de universităţi de renume au demonstrat aceasta!

Mai departe, menținând subiectul apei poluate, pânza freatică a fost otrăvită cu substanţe chimice utilizate în fractare pentru extracţia gazelor şi petrolului descoperit în şisturi. Conform cercetătorilor care au scris articolul Operaţiunile pentru gaze naturale dintr-o perspectivă a sănătăţii publice există „71 de substanţe chimice periculoase utilizate la forare şi fracturare care generează 10 sau mai multe efecte nocive asupra sănătăţii”.

Radiaţii şi particule radioactive

De când a început Proiectul Manhattan – de construire şi testare a armelor nucleare (aproximativ în anul 1942), rasa umană a fost subiectul unor niveluri nenaturale de radiaţii ionizante care înconjurau Pământul şi impregnau aerul, alimentele şi apa. Cancerele de tiroidă sunt un prim indicator al acestui tip de expunere. Proiectul Manhattan a condus la detonarea a două bombe atomice de către SUA în 1945 – la Hiroshima şi Nagasaki (Japonia) – care au creat radiaţii şi radionuclizi care au afectat totul pe Pământ, incluzând laptele de vacă şi copiii care beau acel lapte!

Ce fel de afectări produc radiaţiile nucleare în organismal uman?
Există trei tipuri de afectări pe care le produc radiaţiile: afectarea trupului (în special prin leucemii şi cancere de tiroidă, plămân, sân, oase şi tract gastrointestinal); probleme genetice (defecte congenitale şi boli constituţionale şi degenerative datorate afectării gonadale suferite de părinţi, prin iradiere); afectarea dezvoltării şi creşterii (creşterea primară şi retard mental la fetuşi şi copii mici).

Probabil cea mai serioasă ameninţare este dată de cesiu-137, substanţă ai căror atomi emit radiaţii gama, şi care are timp de înjumătăţire 30 de ani. (Timpul de înjumătățire este durata de timp necesară pentru ca o cantitate să scadă la jumătate față de valoarea măsurată la începutul perioadei. Deși noțiunea poate descrie orice descreștere exponențială, ea este folosită în special în fizica și chimia nucleară pentru descrierea fenomenelor de dezintegrare radioactivă.)
Cesiul-137 este o sursă majoră de radiaţii în accidentele nucleare, şi deoarece duplică chimia potasiului, este uşor absorbit în sângele animalelor şi oamenilor şi poate fi încorporat în ţesuturi.

Alte ameninţări sunt stronţiul-90, cu atomi ce emit electroni şi are timp de înjumătăţire de 28 de ani, şi iodul-131, cu timp de înjumăţăţire de 8 zile. Stronţiul-90 urmează biochimia calciului, astfel că este uşor de încorporat în oase şi dinţi, în mod particular la copiii mici care au primit lapte de la vaci care au consumat furaj contaminat.

Iodul-131 este o ameninţare similară pentru sugari şi copii datorită concentrării sale în glanda tiroidă.
În plus, mai este plutoniu-239, utilizat frecvent în explozivele nucleare. Stronţiul-90 poate fi de asemenea stocat în plămâni, unde activitatea sa locală de iradiere intensă poate determina cancer sau alte probleme.
Plutoniul-239 se descarcă prin emisia unei particule alfa (nucleu de heliu) şi are un timp de înjumătăţire de 24.000 de ani. Până la fuziunea hidrogenului care contribuie la forţa explozivă a unei arme, doi alţi radionuclizi vor fi eliberaţi: tritiu (H3), care emite electroni şi al cărui timp de înjumătăţire este de 12 ani, şi carbon-14, care emite electroni şi al cărui timp de înjumătăţire este de 5.730 de ani. Ambele substanţe sunt ingerate prin ciclul/lanţul alimentar şi incorporate rapid în materia organică.

Nu ar trebui să întrebăm ce se petrece cu aerul, alimentele şi apa în contextul accidentelor de la Cernobîl (1986) şi mai ales Fukushima (2011), cu scurgerile radioactive din oceanul Pacific şi în atmosferă, pe care puterile cu arsenal nuclear se pare că nu doresc să ajute să fie curăţate? Sunt afectate culturile agricole care cresc în statele de vest ale SUA – Washington, Oregon şi Califormia – incluzând culturile organice?

Ce să mai zicem despre toate testările atmosferice nucleare făcute de diferite ţări cu arsenal nuclear care şi-au făcut stocuri de arme nucleare? Ce au pus ele în atmosferă?

Apoi mai sunt armele militare cu încărcătură de uraniu sărăcit, folosite de SUA, în luptele din războiul din Golf, în Irak şi posibil în Siria. Copiii născuţi în Irak după acel război sinistru bazat pe falsa acuzaţie de „arme de distrugere în masă care nu existau acolo, dar pe care SUA în mod evident le deţine” suferă consecinţele radiaţiilor ionizante şi a substanţelor chimice genotoxice, aşa cum se prezintă în materialul de mai jos.

Să nu trecem peste scurgerile accidentale „minore” şi închiderile uzinelor nucleare din cauza diferitelor tipuri de eşecuri tehnologice, unul dintre cele mai grave fiind accidentul „insulei de trei mile” din afara Harrisburg, Pennsylvania, din 28 martie 1979. De asemenea, ştiţi că uzinelor nucleare le este permis să emită regulat niveluri „sigure” de radioactivitate în atmosferă?

Chemtrails-urile din geoingineria vremii

Să nu uităm persistentul efort de Management al Radiaţiilor Solare pentru a controla vremea, sau cum se spune în mod ipocrit – „pentru a preveni încălzirea climei” – care foloseşte substanţe chimice toxice împrăștiate în atmosferă şi care determină ploi şi zăpezi toxice, care poluează totul pe Pământ, inclusiv alimentele pe care le consumăm şi apa pe care o bem, fără a mai menţiona contaminarea plămânilor cu nanoparticule probabil modificate pentru a ne ţinti şi urmări sau pentru a ne pune pe frecvenţă radio în calitate de „receptori de semnale radio”. Nu urmăresc oare Forțele Aeriene din SUA ca până în 2025 să deţină posibilitatea de a manipula vremea ca pe o armă de război?

Unele dintre toxinele găsite în probele de apă de ploaie cu chemtrails, testate în California, includ:
– aluminiu
– arsenic
– bariu (săruri)
– cadmiu
– celule sanguine umane desicate
– plumb
– mercur
– micoplasmă
– fibre de polimer
– cesiu radio
– stronţiu
– multe altele

La cele de mai sus adăugaţi un nou sindrom teribil – cu senzaţii de mişcare sub piele şi cu nanofibre emergente, numit boala Morgellons.

Organisme modificate genetic: alimente, animale, plante şi organisme

Lumea high-tech a ingineriei şi modificărilor genetice este atât de copleşitor de mare, încât abia dacă putem să întrezărim câteva aspect esențiale în acest articol, căci pentru o abordare pe larg s-ar întinde pe paginile mai multor cărți, astfel încât ne vom focaliza aici doar asupra alimentelor toxice, modificate genetic.

Subiectul atins în continuare este minuscul în comparaţie cu cercetările cunoscute şi publicate, cu literatura de specialitate.

Încă din anii ’80 (şi chiar mai devreme) au existat intenţii ştiinţifice de a proiecta şi recrea Natura şi majoritatea, dacă nu toate, atributele Naturii, în visul de putere al ştiinţei pentru dominare şi control; iar aceasta include modificarea ADN/ARN în aproape tot ceea ce unii numesc „design-ul intelligent”– creaţia lui Dumnezeu. Modificarea genetică (GM/GMO/GE) afectează aproximativ fiecare faţetă a majorităţii formelor de viaţă de pe planeta Pământ ACUM!

Tipul de OMG care are cel mai mult potenţial şi cea mai eficientă strategie de refasonare a ADN-ului/ARN-ului uman, pe lângă vaccinuri, este „hrana toxică” cu organisme modificate genetic – alimentaţia cu OMG-uri!

Prof. Seralini a realizat un studiu de 2 ani pe şobolani hrăniţi cu organisme modificate genetic, care a devenit un studiu de referinţă asupra tumorilor determinate de alimentele GMO şi glifosat.
Munca prof. Seralini a pus pe tuşă studiile de 90 de zile despre aşa-zisa siguranţă a OMG, studii prezentate la FDA de către Monsanto pentru aprobarea tehnologiei OMG.


Acestea fiind spuse, culturile OMG ale Monsanto şi metodele OMG agricole ale corporației pentru creşterea culturilor respective – prin utilizarea de cantităţi excesive de glifosat în erbicidul Roundup în activităţi fermiere contractuale (dacă nu folosesc acestea, apar probleme legale pentru fermieri) – lasă planeta, turmele de animale, aproape toate plantele, solul, insectele polenizatoare şi mai ales oamenii obligați să consume alimente toxice OMG într-o foarte mare dificultate.

Problemele gastrointestinale ce afectează microbiomul uman de la reziduurile de glifosat găsite în majoritatea alimentelor procesate au fost bine documentate. Copii, care sunt afectaţi de vaccinuri, dobândesc o ameliorare a problemelor gastrointestinale şi o îmbunătăţire a stării de sănătate atunci când sunt puşi pe dieta fără OMG.
După cum a demonstrat dr. în ştiinţe Anthony Samsel, glifosatul nu se găseşte doar în alimente, ci şi în vaccinurile care se administrează la sugari, copii mici, adolescenţi, adulţi şi vârstnici!

Glifosatul este o substanţă chimică foarte toxică!

Glifosatul este N-fosfo-metil-glicină, conţine aminoacidul numit glicină care este tocmai neurotransmiţătorul cu rol de inhibare, stopare. Dr. Samsel şi Seneff au publicat date relevante asupra acestui subiect, dar se pare că aceste informaţii nu au devenit foarte cunoscute. Carcinogenicitatea glifosatului era cunoscută de Monsanto încă din 1981, iar producătorului de seminţe prin biotehnologie i-a venit ideea să creeze gene noi artificiale, care să lege carcinogenul glifosat şi să facă 85% din OMG-uri rezistente la glifosat. Referitor la istoria OMG-urilor, merită menționat faptul că glicina susţine proliferarea rapidă a anumitor tipuri de cancer, aspect cunoscut încă din 1932!

Glicina este unul dintre cei mai simpli aminoacizi de pe planetă şi a fost investigat cu grijă timp de decenii; se ştia că participă la creşterea tumorală; s-a descoperit că glifosatul este substanţa artificială chimică care mimează glicina. Mai întâi a fost folosit ca „cel mai sigur” erbicid, apoi a devenit esenţa majorităţii OMG-urilor produse de giganţii biotehnologiei ce produceau seminţe. Un articol despre glifosat al dr. Samsel şi Seneff prezintă un scenariu teribil: producţia de peptoizi în interiorul organismului uman! Peptoizii nu sunt digerabili, dar odată ce au devenit părţi ale organismului nostru, anumiţi peptoizi susţin funcţii artificiale necunoscute. Nu degeaba dr. Seneff lucrează la biroul pentru „inteligenţă artificială”.

Scopul glifosatului a fost planificat nu doar pentru decenii, ci pentru un secol de acum înainte… Întrucât glifosatul este profund conectat cu majoritatea OMG, întreaga biotehnologie şi „fructele” ei trebuie să fie pusă sub o amplă investigaţie, cât mai curând posibil!

„Istoria” glifosatului trebuie imediat investigată de către oameni de ştiinţă independenţi, cu reputaţie bună, nu de slujbaşii de la Monsanto sau Bayer! CDC, FDA, USDA, EPA şi Congresul SUA trebuie să se implice imediat, căci „măritişul” între „familiile” Monsanto şi Bayer va facilita probabil cancerul mult mai mult ca până acum, ca rezultat al influenţei „ştiinţifice” a lui Bayer.

Contribuția tehnologiilor electromagnetice şi care utilizează frecvenţe radio la producerea de cancere

În această lume cu gadget-uri şi aplicaţii „smart”, fiecare a permis fără să ştie să fie iradiat cu energii de microunde non-ionizante de radiofrecvenţă care au fost declarate ca fiind carcinogeni de clasă 2B, de către Agenţia Internaţională pentru cercetarea Cancerului – IARC din cadrul OMS (Organizația Mondială a Sănătății).

„Comunicat de presă nr. 208, din 31 mai 2011:
IARC clasifică câmpurile electromagnetice de radiofrecvenţă ca posibili carcinogeni pentu om.
Lyon, Franţa – 30 mai 2011 – Agenţia Internaţională pentru Cercetarea Cancerului (IARC) din cadrul OMS a clasificat câmpurile electromagnetice de radiofrecvenţă ca posibili carcinogeni pentru om (grupa 2B), pe baza evidenţierii unui risc crescut de gliom, un cancer malign al creierului, care este asociat utilizării telefonului celular.”

Ceea ce mulţi oameni ignoră este faptul că toate aplicaţiile de tip „smart” operează pe frecvenţele tehnologiei cu microunde şi aparţin aceleiaşi clase 2B precizată mai sus, dar nu şi primele telefoane celulare care au utilizat tehnologia wireless. Oricum, altele la fel de periculoase, dacă nu şi mai periculoase, includ: Wi-Fi în şcoli, birouri şi locuri publice; contoare „smart” cu tehnologie AMI (Advanced Metering Infrastructure) şi orice dispozitiv care poate transmite sau primi date, mesaje vocale, poze, mesaje text etc. folosind tehnologie cu microunde!

În prezent este în discuţie Proiectul SkyBender „Wi-Fi in the sky” – Google G5. Să ne ajute Dumenzeu când acesta va fi pus în funcţiune! Dacă te-ai gândit vreodată să porţi o tichie de metal, atunci acela va fi momentul. De ce? Pentru a-ţi proteja creierul de a nu fi „prăjit” de unde de diverse frecvenţe – cercetări care au fost ascunse în mod deliberat de către industria tehnologiei cu microunde, timp de ani de zile, arată că există efecte adverse asupra sănătăţii, de tip non-termic, cunoscute ca hipersensibilitate electromagnetică, un factor ce contribuie la multe tipuri de cancere.

Orice ai face, cel mai bine este să nu porţi un telefon celular deschis sau conectat la Wi-Fi asupra corpului, de exemplu la brâu, în buzunarul pantalonilor, în sutien, sau un dispozitiv de tip cască la ureche – care nu este un mod bun de a preveni ca undele electromagnetice să îţi intre direct în ureche și în creier.

Cancerul provocat de vaccinuri

Un alt factor semnificativ pentru pandemia de cancer care există în prezent este faptul că în anii ’50, până în 1963 (și chiar după aceea), oamenii au fost chipurile „imunizați” cu vaccinuri antipoliomielită care conţineau un virus cancerigen numit SV40. Mai mult de 100 de milioane de copii au primit acel virus oncogen prin vaccinul antipolio!

Congresul SUA a susţinut o audiere în 2003 prin care a investigat aceasta şi apoi a admis că lucrurile s-au petrecut în acest fel. Concluziile au fost notate în raportul Prevenirea unei alte tragedii SV40: sunt eficiente protocoalele de astăzi privind siguranța vaccinării? (Preventing Another SV40 Tragedy: Are Today’s Safe Vaccine Protocols Effective?) [Nu, nu sunt, am putea răspunde] din 13 noiembrie 2003.

Nimic nu vorbeşte mai clar decât dr. Maurice Hilleman, părintele vaccinurilor moderne care a lucrat la Merck; el povesteşte foarte candid despre acele maimuţe de la care a derivat virusul SV40.

Versiunea scurtă despre tragedia acelui vaccin este că aparent există un impact asupra ratei cancerului de când virusul SV40 a fost găsit în tumori maligne excizate de la pacienţi cu cancer! Unii se pot gândi că nu există o legătură de tip cauză şi efect în acest caz, aşa cum ar putea considera că nu există o legătură tip cauză şi efect nici în cazul vaccinului MMR şi autism, deși tocmai aceasta arată rezultatele frauduloase ale CDC, după cum a fost dezvăluit de William Thompson, aspect exprimat şi în documentarul Vaxxed.

Aceasta nu este prima dată când CDC a ascuns şi falsificat conexiunea între vaccinuri şi autism; există studiul Verstraeten care a fost reluat în anul 2000.  Avocatul Robert F. Kennedy jr. a făcut dezvăluiri (în 2005) despre conferinţa CDC care avusese loc, denumită „Simpsonwood Meeting”, în care s-a urmărit evaluarea datelor obţinute din cercetările respective şi în urma căreia s-au confirmat datele cercetării „autism provocat de vaccinuri”, dar care au fost transformate într-un studiu nou-generat „nicio cauză sau efect în privința legăturii dintre autism și vaccinuri”.

Apoi există problema companiei Merck care a falsificat timp de 10 ani rata eficacităţii virusului activ din vaccinul MMR, aspect pe care unele persoane din cadrul companiei l-au expus, şi care în prezent se află pe rol la curtea federală din Philadelphia, Pennsylvania.

Nu putem avea încredere în CDC, FDA sau producătorii de vaccinuri când este vorba de ştiinţa vaccinurilor! CDC este favoritul producătorilor de vaccin când vine vorba de vaccinări obligatorii. De ce, din moment ce vaccinurile conţin atât de multe neurotoxine şi probabil compuşi carcinogenici, cum este formaldehida, iar CDC/FDA ar trebui să preotejeze sănătatea consumatorilor, şi nu industria farmaceutică?
 
Este prezenta pandemie de cancer o problemă creată de om?


Cancerul a existat de mult timp, dar rata actuală de îmbolnăviri este departe de ceea ce s-ar putea numi „cauze naturale”. Tot ce am arătat mai sus, incluzând farmacologia, despre care nu s-a discutat în acest articol, este implicat în răspândirea cancerului, mai ales în ceea ce priveşte substanţele chimice „create de om”, din care o mare cantitate afectează alimentele noastre, apa pe care o bem şi aerul pe care îl respirăm.

Este oare deja prea târziu pentru a mai putea face ceva ca să stopăm această pandemie?

Citiţi şi:
Jumătate dintre bolnavii de cancer sunt omorâţi apoi chiar de chimioterapie, nu de cancer!
Ce tratament și-ar administra imediat un medic dacă el personal s-ar îmbolnăvi de cancer?
Vaccinarea antipolio – «grija» autorităților de a infecta cu un virus cancerigen zeci de milioane de americani

 

yogaesoteric
5 aprilie 2017

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More