De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca «Deep State»

 

George Floyd, un negru, un personaj cel puțin bizar, actor de filme porno, fost pușcăriaș, autorul unui jaf armat, consumator de droguri, care încerca să plaseze bani falși, pare să fi fost ucis de un grup de polițiști din Minneapolis, Minnesota, ceea ce ar fi stârnit populația „sătulă de abuzurile rasiste” ale albilor. Asta este povestea oficială.

La o privire mai atentă, evenimentele par a fi legate, totuși, în primul rând de campania electorală. Iar în SUA, campaniile electorale nu doar că sunt mizerabile de tot, dar lasă și cadavre în urma lor! Victimele colaterale nu au contat niciodată. Autopsia preliminară susține că nu există urme de asfixie mecanică ori de strangulare, dar că George Floyd avea probleme coronariene și hipertensiune. Anchetatorii lasă de înțeles că raportul toxicologic ar fi, de asemenea, relevant. Deci, pe scurt, faptul că genunchiul polițistului pe gâtul victimei ar fi provocat moartea acestuia iese din calcul, cu nota că victima tocmai era arestată.

Nu pentru că era un soț și un tată iubitor, „un înger” iubit de toată lumea, cum sună povestea presei americane, ci pentru că ar fi încălcat legea și s-ar fi opus arestării, fiind extras de primul echipaj de poliție din mașina pe care o conducea, încătușat și invitat în mașina poliției, unde nu s-a urcat pe motiv că ar fi claustrofob! Claustrofobie pe care în propria mașină nu o experimenta. Situația, chipurile, ar fi necesitat și intervenția unui al doilea echipaj de poliție, din care făcea parte și Derek Chauvin, cel care i-a pus genunchiul pe gât.

Oricum ar fi, Floyd pare mai curând o victimă a democraților care vor să împiedice realegerea lui Donald Trump, acreditând din nou și din nou ideea că este un alb rasist care ține în viață o poliție albă și rasistă. Era, propriu-zis, scadent ca un astfel de eveniment să își facă loc pe agenda americanilor, mai ales după ce manipularea Covid-19 s-a prăbușit.

Cine este ofițerul Chauvin? Doar un alt personaj controversat, dacă nu dubios de-a dreptul.

Iar situaţia pare să se complice și mai mult, după cum arată siteurile așa-zis conspiraționiste: Chauvin și echipa lui par să fi participat la diverse evenimente ciudate precum atentatul cu bombă de la maratonul din Boston (Massachusetts, 2013) sau masacrul de la școala elementară Sandy Hook (Newtown, Connecticut, 2012).

Ofițerul a fost reținut, iar cauțiunea stabilită este de jumătate de milion de dolari, mult peste ceea ce ar putea pune pe masă un polițist. El este acuzat de omucidere și a fost îndepărtat din Poliție, la fel cum și colegii săi au fost obligați să își predea armele și insignele definitiv. Dar, chiar și atunci când justiția intervine și își face treaba, democrații sau liberalii sau ONG-urile tot nu sunt mulțumite. Au nevoie de distrugeri, incendieri, tâlhării, furturi, vărsări de sânge, crime suplimentare. Orice ar putea justifica supremația lor politică.

Procurorul general al Statelor Unite, Billy Barr, susține că acțiunile generate în urma incidentului din Minneapolis sunt tipice pentru extrema stângă, și că ar fi „de tip” Antifa.

Politicienii democrați, de stânga, au prins imediat momentul pentru a se alătura celor care organizează manifestațiile violente – Black Lives Matter. Un bun exemplu ar fi primarul John Cooper din Nashville care a chemat lumea să se alăture mișcării anarhice din care a rezultat incendierea primăriei și a judecătoriei din oraș! Dar evenimentele au scăpat de sub control în multe alte orașe conduse de primari ai Democraților.

De ce Minneapolis? În Minnesota, Hillary Clinton a câștigat în 2016 cu o marjă de 1,5 puncte procentuale. Trump speră să câștige statul în acest an și a organizat un prim mare miting la Minneapolis în luna octombrie 2019. Cu aportul populației așa-zis „latino” și al negrilor, susținerea necesară pentru un al doilea mandat este ca și asigurată. Însă, tot ceea ce a reușit Trump să le aducă acestor grupuri etnice, s-a spulberat odată cu criza coronavirusului și ar fi nevoie de o reclădire a economiei americane, astfel ca populația sărăcită să poată beneficia, din nou, de slujbe și de bani, nu de ajutor social și tichete de masă (food stamps).

Trump s-a străduit să atragă alegătorii afro-americani și în urmă cu patru ani, dar numai 8% dintre afro-americani l-au votat în 2016, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos. O scădere la nivel național a participării negrilor la alegerile din 2016 s-a considerat că ar fi contribuit la victoria lui Trump. Altminteri, aceștia sunt considerați votanți „tradiționali” ai democraților.

Follow the money (Urmează firul banilor)

Agenția Reuters a publicat știrea că personalul campaniei pentru candidatul la președinția SUA din partea democraţilor, Joe Biden, își face publice donațiile către un grup (Minnesota Freedom Fund) care plătește taxe de cauțiune în Minneapolis, după ce poliția din oraș a reținut persoane violente care protestau pentru așa-zisa ucidere a unui bărbat negru de către un ofițer de poliție alb.

Alți bani provin de la George Soros, despre care se știe că finanțează organizațiile teroriste Black Lives Matters și Antifa, ambele militând împotriva existenței Statelor Unite, a președintelui Trump, a constituționalității, drepturilor cetățenești, siguranței cetățenilor, existenței forțelor de poliție. Toate acestea, în numele „societății deschise” în care totul este permis, iar ordinea este asigurată de „căștile albastre” ale ONU. O lume halucinantă!

Potrivit CBSNews, majoritatea protestatarilor din Minneapolis nici măcar nu erau din statul Minnesota! Fuseseră aduși în oraș. Metoda „rent a mob” (închiriază o gloată) este una dintre cele mai uzitate metode pentru astfel de mișcări de către organizația Soros. În general, cei recrutați au obiective clare, știu care afaceri se pot ataca și care nu, cu cine au voie să discute și cu cine nu, urmează direct comenzile pe care le primesc, acționează și se retrag după cum le comunică persoanele care coordonează întreaga acțiune chiar din teren. Pe urmă se retrag spre autobuzele care se ocupă de evacuarea lor.

 
Coordonator al protestelor, posibil membru Antifa

Răzmerița s-a extins în zeci de orașe din Statele Unite, dar în mod inexplicabil a atins orașe precum Berlin, Londra, Paris, Bruxelles etc. care nu au nici în clin și nici în mânecă cu poliția „rasistă” din Statele Unite sau cu uciderea unui personaj „de culoare”, anume George Floyd.

Pe scurt, „revolta” urmează lanțul ONG-urilor și finanțărilor lui George Soros și doar cine nu vrea să vadă asta n-o vede.

Derek Chauvin și George Floyd au fost colegi!

Când stânga nu știe ce face dreapta, se mai încurcă câte ceva. Printre altele, grăbindu-se cu informațiile, Newsweek relevă faptul că ofițerul care își ținea genunchiul pe „gâtul” lui George Floyd este tocmai fostul său coleg, Derek Chauvin, iar cei doi au lucrat la un club din sudul orașului în anul 2019!

 
George Floyd și Derek Chauvin

Sigur, prima întrebare ar fi de ce un polițist ar ucide un negru în fața camerelor și nu pe bancheta din spate a mașinii de poliție, în tihnă și departe de orice privire? Apoi, am putea să ne întrebăm de ce ar dori un ofițer de poliție să își distrugă întreaga carieră de dragul unui negru recidivist? Chiar și psihologic, cum de un om care are conștiința comiterii unei crime nu se ferește de o cameră de luat vederi, dimpotrivă, își arată fața fără nicio reținere? Și nu doar el, ci și coautorii la crimă?

Privind înregistrarea, un alt aspect apare ca fiind absolut bizar: polițistul tace. Nu țipă. În majoritatea, dacă nu în toate scenele de violență polițienească, polițistul „cel rău” țipă, dă ordine, amenință. Aici, nu. Tace. Se uită în cameră. Plus de asta, e imposibil de spus ce așteaptă polițiștii?? Suspectul a fost încătușat și culcat la pământ. De ce nu îl bagă în una din cele două mașini ale poliției? Ce așteaptă? Propriu-zis, asistăm la un spectacol cu nu mai puțin de patru ofițeri de poliție stând pe un individ încătușat și așteptând ceva. Ce? Bașca, mai vine și fostul coleg al suspectului și îi pune un genunchi pe gât.

Deci, ce aşteptau să se petreacă înafară de ceea ce s-a şi petrecut, adică faptul că o negresă de 17 ani – Darnella Frazier – a filmat un incident în care un negru este ucis de polițiștii albi „răi” live. Timp în care polițiștii nu vorbesc între ei, nu comunică nici cu secția, nu așteaptă nici ajutoare, nu îi deranjează nici stațiile de emisie-recepție, nu vorbesc nici cu victima! Tac și se uită în cameră.

După ce George Floyd pare să fi încetat să mai vorbească, polițiștii mai stau grămadă pe el vreo 4 minute, ca să ce? Ca să fie siguri de ce anume? Ca să fie și mai bizar, nici lumea nu pare interesată de ce se petrece, nu se strânge ca la orice eveniment similar, nu apar din mulțime alți gură-cască dornici să filmeze etc. deși tapaj făceau deja Darnella și încă un tânăr negru. Din senin, fără să fi fost chemată, apare o ambulanță. Fără personal medical, fără paramedici, fără defibrilator etc. Mai mult, pe toți îi doare fix în bască să verifice starea lui George Floyd, să-i ridice o pleoapă, să-l resusciteze etc. Nimic.

După ce Floyd e răsturnat pe targă, de polițiști, tot polițiștii îl duc și la ambulanță și se debarasează de el. De aici, înregistrarea ajunge pe Facebook și se viralizează.

Continuă ciudățeniile! Pe contul lui Derek Chauvin apar postările gen „Trump 2020“. Poză cu polițistul „ucigaș” purtând șapcă MAGA (Make America Great Again). Iar după o zi, începe să fie fan Black Lives Matter și Obama. Nemaivorbind de poza de profil! Cât nebun să fie cineva să-și pună imaginea de ucigaș ca și poză de profil? Evident, contul pare cel puțin fals, dar numai bun ca să stârnească demența socială, incendierile, crimele, jafurile, violența stradală.

Este o simplă coincidență că obsedatul de rasism, Barack Obama, făcea videoclipuri în urmă cu doar câteva săptămâni conectând COVID-19 de „rasismul sistemic”? Este o simplă coincidență că acest fapt se petrece o săptămâna după ce cursa prezidențială devine problematică după gafa „Nu ești negru” – (You ain’t black!) comisă de Joe Biden, care a început să amenințe „votul negru” pe care democrații contează atât de mult? Biden a spus: „Dacă ai o problemă să îți dai seama dacă ești pentru mine sau Trump, atunci nu ești negru”. Dincolo de faptul că Biden încearcă să îi intimideze pe votanții care nu vor să voteze cu persoane ca el (?), mai avem și presupunerea că un negru nu poate vota decât cu un democrat. Invers, afro-americanii care votează cu Trump, nu sunt negri, sunt niște „trădători” care-i susțin pe rasiști. Iată, un liberal alb le spune negroteilor cum să gândească și să voteze, iar asta e democrația liberală!

Protestul devine globalist!

Londra, Paris, Berlin, Atena, Ierusalim sunt doar o serie de orașe în care mișcarea negrilor contra albilor „asupritori” a fost deja exportată și produce victime. Chiar și Greta s-a trezit!

Iar așa arată un ALB ucis de gloata soroşistă și obamistă pentru că e ALB și pentru că a îndrăznit să-și apere magazinul în fața jefuitorilor, majoritatea afro-americani. Migranți ilegali.

Despre asta e liberalismul. Biden. Obama. Neomarxismul. Globalismul. Sperăm că George Maior este deja pe străzile din Washington DC, arătându-și deplina îngrijorare în fața derapajelor de la democrație și statul de drept, sperăm că Hans Klemm i-a predat suficient de clar această lecție despre demonstranții violenți care vor să preia puterea într-un stat. Așa e între partenerii strategici!

Citiţi şi:

Scrisoare deschisă adresată preşedintelui Donald Trump de Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano

Adrian Onciu: De ce românii au nevoie de Donald Trump ca de aer

 

yogaesoteric
16 iunie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More