Secretul din spatele codului 3, 6, 9 al lui Nikola Tesla

Nikola Tesla (10 iulie 1856 – 7 ianuarie 1943) este unul dintre cei mai străluciți oameni de știință ai secolului trecut, inventator original, vestit pentru experimentele sale misterioase care au dus la descoperirea și utilizarea sistemelor de curent electric alternativ.

Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism și inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor, fizicii nucleare și fizicii teoretice. Deși faima lui Tesla rivaliza cu a oricărui inventator sau om de știință al vremii, din cauza afirmațiilor sale uluitoare și în unele cazuri aproape neverosimile despre dezvoltarea invențiilor și inovațiilor științifice și tehnologice, Tesla a fost în final etichetat drept un om de știință nebun.

Se spune că, încă din copilărie, avea puterea premoniției și a simțit chiar moartea mamei sale. De-a lungul vieții, a demonstrat numeroase abilități mentale extraordinare și capacități extrasenzoriale, iar mulți susțineau că avea acces la alte dimensiuni paralele. Realiza experimente uluitoare pe propriul trup folosind curentul electric și făcea o mulţime de acţiuni pe care nimeni dintre cunoscuții săi nu le putea explica.

De exemplu, Tesla acorda o atenție deosebită anumitor cifre, respectiv 3, 6 și 9, despre care susținea că fac parte dintr-o dimensiune supraumană.
Relația sa cu numerele a fost întotdeauna mai puțin de înțeles pentru mulţi. Obișnuia, de exemplu, să numere pașii în timp ce se plimba și să calculeze volumul diferitelor obiecte care îi ieșeau în cale. Toate acțiunile pe care le realiza era nevoie să fie divizibile cu 3 și, dacă numărătoarea nu îi ieșea, se simțea nevoit să o ia de la capăt. El făcea totul în seturi de 3.

În realitate, Tesla considera numerele 3, 6 și 9 ca fiind încărcate cu o putere magică. „Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului”, obișnuia el să spună.

Deși Tesla susținea că aceste numere sunt extrem de importante, nimeni nu-l asculta. El chiar a calculat puncte nodale în jurul planetei legate de numerele 3, 6 și 9!

Dar de ce aceste numere?

În primul rând, este necesar să înțelegem că noi nu am creat matematica, ci am descoperit-o. Este limbajul și legea universală. Indiferent unde vă aflați în Univers, 1 + 2 va fi întotdeauna egal cu 3. Totul din Univers respectă această lege.

Există tipare care apar în mod natural în Univers, modele pe care le-am descoperit în formele de viață, în galaxii, formațiuni stelare, în evoluție și în aproape toate sistemele naturale. Unele dintre aceste modele se supun Raportului de Aur (raportul de aur, Φ =1,6, este raportul dintre două numere consecutive ale șirului Fibonacci – 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 etc; toate templele antice, precum și marile catedrale ale lumii au respectat acest raport în construcția lor, n.b.) și Geometriei Sacre.

Un sistem cu adevărat important pe care natura pare să-l respecte este cel al puterilor numărului 2, în care modelul pornește de la unu și continuă prin dublarea numerelor. Celulele și embrionii se dezvoltă după acest model sacru: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256…

În matematica vortexului (știința formelor toroidale) există un model care se repetă: 1, 2, 4, 8, 7 și 5 și așa mai departe 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4 … După cum puteți observa, numerele 3, 6 și 9 nu se regăsesc în acest model. Cercetătorul Marko Rodin consideră că aceste numere, 3, 6, 9 reprezintă un vector de la a treia la a patra dimensiune pe care el îl numește „câmp flux”. Acest câmp ar fi o energie dimensională mai mare care influențează circuitul energetic al celorlalte șase puncte.

Randy Powell, student al lui Marko Rodin, spune că aceasta este cheia secretă a energiei libere, aspect pe care cu toții îl cunoaștem de la Tesla.

Să explicăm

Să începem de la 1, dublu este 2; dublul lui 2 este 4; dublul lui 4 este 8; 8 dublat este 16 ceea ce înseamnă 1 + 6 care este egal cu 7; 16 dublat este de 32 rezultând în 3 + 2 care este egal cu 5 (la fel şi 7, se obține 14 rezultând tot 5); 32 dublat este 64 (5 dublu este 10) rezultând în total 1; Dacă vom continua, vom urmări același model: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 …

Dacă începem de la 1 în sens invers, vom obține același model doar în sens invers: jumătate din unu este 0.5 (0 + 5) egal 5. Jumătate din 5 este 2,5 (2 + 5) egal cu 7 și așa mai departe. După cum puteți observa, nu există nicio mențiune de 3, 6 și 9! Este ca și cum ar fi dincolo de acest model, liber de el.

Cu toate acestea, există ceva ciudat odată ce începeți să dublați. Dublul lui 3 este 6; 6 dublat este 12, ceea ce ar duce la 3; în acest model nu există nicio mențiune de 9! Este ca și cum 9 este dincolo, complet liber de ambele modele. Dar dacă începeți să dublați 9, aceasta va duce întotdeauna la 9: 18, 36, 72, 144, 288, 576.

Dacă mergem la complexul de piramide din Giza, acolo pe lângă cele trei piramide mai mari situate una lângă cealaltă, care reflectă pozițiile stelelor din Centura Orion, vedem și un grup de trei piramide mai mici imediat în fața celor trei piramide mari.

Există o mulțime de dovezi care arată că natura folosește simetria lui 3 și 6 , inclusiv forma hexagonală a fagurelui. Aceste forme sunt prezente în natură, iar anticii le-au reprodus în construirea arhitecturii lor sacre.

Este posibil să existe ceva special în legătură cu numărul misterios 3? Este posibil ca Tesla să fi descoperit acest secret profund și să folosească această cunoaștere pentru a împinge granițele științei și tehnologiei?

Măreția lui 9

Să presupunem că există doi poli opuși, să-i numim lumină și întuneric dacă doriți. Ei sunt ca polii nord și sud ai unui magnet. O parte este 1, 2 și 4; cealaltă parte este 8, 7 și 5; La fel ca electricitatea, totul în Univers este un curent între aceste două laturi polare, ca un pendul: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 … (și dacă vă imaginați mișcarea, este ceva similar simbolului pentru infinit).

Dar chiar și aceste două părți, 3 și 6, sunt guvernate de 9 care arată ceva spectaculos. Privind atent la modelul 3 și 6, realizați că 3 și 6 este egal cu 9, 6 și 3 este egal cu 9, toate numerele sunt egale cu 9, ambele moduri exclud și includ 3 și 6! Deci, 9 înseamnă unitatea celor două părți. 9 este Universul însuși!
Vibrația, energia și frecvența: 3, 6 și 9!

„Dacă doriți să descoperiţi secretele universului, gândiți-vă în termeni de energie, frecvență și vibrație.” – Nikola Tesla
„În ziua în care știința va începe să studieze fenomenele non-fizice, va face mai multe progrese într-un deceniu decât în toate secolele anterioare ale existenței sale.” – Nikola Tesla

Citiți și:
Nikola Tesla: «Dacă vrei să afli secretele universului…»
Nikola Tesla – genialul inventator al tehnologiilor mileniului II

 

yogaesoteric
16 iunie 2020

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More