Demisie de răsunet în SUA – „O cabală de elitiști care alimentează rasismul împotriva albilor!”

Fosta aspirantă la președinția SUA, Tulsi Gabbard, un politician de frunte din Hawaii, a declarat că părăsește Partidul Democrat. A fost o demisie de răsunet, Gabbard acuzând că partidul este condus de „o cabală de elitiști” care „alimentează rasismul împotriva albilor”.

Tulsi Gabbard

Tulsi Gabbard și-a invitat colegii „independenți și cu bun simț” să i se alăture.

Tulsi Gabbard: „Subminează libertățile date de Dumnezeu”

Într-o înregistrare publicată pe Twitter, ea a spus: „Nu mai pot rămâne în Partidul Democrat de astăzi, care se află acum sub controlul total al unei cabale elitiste de războinici conduși de lașitate, care ne dezbină printr-o așa-zisă «trezire» (woke) lașă și alimentează rasismul împotriva albilor, care lucrează în mod activ pentru a submina libertățile noastre date de Dumnezeu”.

Gabbard a adăugat că partidul lucrează pentru a „demoniza poliția și a proteja infractorii în detrimentul americanilor care respectă legea”, informează Al Jazeera.

Tulsi Gabbard: „Lui Biden nu-i pasă de poporul american”

Această evoluție a survenit pe fondul polarizării tot mai accentuate dintre cele două partide majore din SUA înaintea alegerilor de la mijloc de mandat – alegeri critice care au avut loc pe 8 noiembrie, în urma cărora democrații și-au păstrat controlul asupra Senatului.

Veterană a războiului din Irak, Gabbard a reprezentat cel de-al doilea district al Congresului din Hawaii din 2013 până în 2021. În 2020, ea a depus o candidatură, nereușită, la Casa Albă. Gabbard a fost un critic frecvent al administrației Biden și al modului în care acesta a gestionat războiul din Ucraina. Recent ea a declarat că administrației Biden „nu-i pasă de poporul american”.

Citiți și:
Rusia avertizează despre „agresiunea” anti-albi în SUA
Condiția omului alb în societatea neorasistă este similară cu cea a evreilor din Germania nazistă, susține eseistul Drieu Godefridi

 

yogaesoteric
15 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More