Rusia avertizează despre „agresiunea” anti-albi în SUA

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a avertizat că în Statele Unite ar putea apărea rasismul împotriva albilor și a declarat că o „corectitudine politică dusă la extrem” va avea consecințe regretabile.

Într-un interviu acordat unor analiști politici și difuzat la televiziunea națională, înaltul diplomat al Moscovei a declarat că Rusia a susținut de mult timp o tendință mondială de eliminare a rasismului.

Am fost pionieri ai mișcării care promovează drepturi egale pentru oamenii de orice culoare a pielii”, a spus el.

Dar Lavrov a subliniat că este important „să nu trecem la cealaltă extremă, pe care am văzut-o în timpul evenimentelor BLM (Black Lives Matter) și a agresiunii împotriva albilor, a cetățenilor americani albi…

BLM a condus la o dezbatere majoră despre rasă, drepturile „oamenilor de culoare” și dărâmarea statuilor unor personalități istorice legate de sclavie sau colonizare, în diferite țări, inclusiv Statele Unite și Regatul Unit.

Lavrov a acuzat Statele Unite că încearcă să răspândească în întreaga lume ceea ce el a numit „o revoluție culturală”.

Au posibilități colosale pentru asta”, a spus el în interviu.

Hollywood își schimbă acum regulile, astfel încât totul să reflecte diversitatea societății moderne”, a spus el, numind aceasta „o formă de cenzură”.

Am văzut oameni de culoare jucând în comediile lui Shakespeare. Numai că nu știu când va exista un Othello alb”, a spus Lavrov.

Vedeți că este absurd. Corectitudinea politică dusă până la absurditate nu se va încheia bine.”

Citiți și:
America este condamnată pentru că și-a pierdut tinerii
Arizona: Părinții încurajați să-și îndoctrineze copiii cu antirasism
Jafurile care au însoțit protestele anti-rasism din SUA au fost opera bandelor organizate aşa cum s-a petrecut şi în timpul incidentelor din Anglia 20

 

yogaesoteric
15 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More