Departamentul de „Panică și Atrocități” crește ofensiva criminală împotriva poporului român!

Înființat și stipendiat gras din bugetele Țării, susținut vehement de Moloh, Departamentul „Panică și Atrocități” și-a făcut „datoria” de a omorî, de a îmbolnăvi – de boli ale trupului și ale sufletului, cât mai mulți dintre români.

Au folosit un arsenal neo-nazist cumplit, ale căror rezultate se văd și se vor mai vedea. Au omorât oameni în spitale, i-au îngropat în saci fără cele creștinești, au incendiat și au închis spitalele pentru oricare altă suferință și au interzis tratamentul oricărei alte suferințe, au sigilat școlile și au închis bisericile, au pus gorilele să bată și să aresteze oamenii, au mințit groaznic și s-au dedat la cele mai mari atrocități!

Departamentul „Panică și Atrocități” a avut și are foarte mulți angajați și susținători: sergenți sanitari – beatrice, muste, jurme, mulți imbri, cherecheși, voiculești, mihăile, haznale media cu năimiți ordinari pe bani jegoși, publicitari și actori ratați, cvasitotalitea zombilor politici și guvernamentali – ludovici, cîți, barne, ungureni, ciucă și militaurii săi cu mitraliere și tanchete pe străzi, bode, despești manechini ai miliției și mulți, mulți alții, adepți fanatici ai lui Fauci și ai lui Stalin.

Și, în plus, prin Departamentul „Panică și Atrocități” s-a furat enorm. Și se va fura în continuare – „grija” pentru sutele de mii de refugiați ucraineni cere furturi mari din buget – mâncare, cazare, medicamente, asistență medicală, plus ridicarea simbolului drapelului ucrainean pe toate clădirile guvernamentale, publice, și ascunderea Drapelului României și trădarea Tricolorului românesc!

Panourile publicitare, acelea care ne îndemnau să stăm închiși în casă, să ne vaccinăm, să avem grijă, să fim precauți sau vom fi considerați proști, au rămas încă în picioare, mărturii ale teribilei campanii publicitare, plătite și ea, evident, cu bani grei, și care sunt încă în funcțiune, cu unul dintre cele mai groaznice sloganuri! Sunt păstrate pentru că, după cum ni se transmite, covidul dă încă târcoale, iar frâul spaimei nu este cazul să fie slăbit, plus că vor apărea, cu siguranță, și cele „războinice”!

Așadar, se fură încă, se secătuiește bugetul public, pentru că a venit spaima războiului! Acum, Departamentul „Panică și Atrocități” are și liber să folosească botnițele și cătușele pentru orice mârâit al societății românești! Ofensiva criminală…

Autor: Marian Ghițeanu

Citiți și:
Psihoza covid-19: Cum poți înnebuni o planetă întreagă
Șeful Direcției de Sănătate a Canadei admite că a falsificat cifrele covid: Număram toate persoanele bolnave care refuză testele ca fiind pozitive
Și eu am omorât oameni! – ororile și crimele din spitalul covid de la Sibiu dezvăluite la Dosar România după episodul senzațional „Sechestrat printre morții vii”

 

yogaesoteric
21 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More