Șeful Direcției de Sănătate a Canadei admite că a falsificat cifrele covid: Număram toate persoanele bolnave care refuză testele ca fiind pozitive

În ceea ce privește covid, Canada nu mai urmărește să își ascundă corupția. De fapt, a recunoscut că își falsifică registrele pentru a face să pară că virusul este mai răspândit, scrie En Volve.

Deena Hinshaw

Medicul-șef al Ministerului Sănătății din Alberta, Canada, a anunțat că studenții din Alberta care spun că sunt bolnavi, fără a face un test covid, sunt considerați ca fiind covid-pozitivi.

Dacă sunt persoane care aleg să nu se testeze pentru covid-19, dar rămân acasă cu o boală, ei sunt numărați în listă ca făcând parte din acel focar și astfel depinde mai puțin de necesitatea unui test pentru a fi incluși, în locuri în care există o problemă”, a declarat Deena Hinshaw.

De asemenea, guvernul canadian a anunțat că datele privind numărul de școli care au focare de covid-19 NU vor fi făcute publice, ceea ce a provocat indignarea părinților și a cetățenilor care au acuzat guvernul că vrea să umfle în mod artificial cifrele pentru a menține restricțiile în vigoare.

Hinshaw a declarat că aceste norme au fost implementate pe baza dovezilor anterioare din alte jurisdicții. Ea a declarat că este necesar ca școlile să presupună că oricine rămâne acasă este un caz pozitiv de covid-19, deoarece obținerea de date privind contacții covid-19 de la agențiile de sănătate publică ar încălca intimitatea elevilor și a personalului.

Așadar, fie că cineva și-ai rupt un picior, suferă de indigestie sau de orice altă condiție care îl pune în imposibilitatea de a merge la cursuri, dacă refuză un test covid complet inutil, este automat inclus pe lista de cazuri covid.

Hinshaw a insistat asupra faptului că metoda a fost pusă în aplicare pentru ca școlile să poată alarma prompt oficialii din domeniul sănătății publice cu privire la un posibil focar, pentru a adăuga un nivel suplimentar de protecție și a atenua răspândirea virusului.

În școli, adoptăm abordarea conform căreia o boală care se încadrează în această definiție boală respiratorie este tratată în același mod, indiferent dacă este vorba de covid sau nu, astfel încât pot fi puse în aplicare măsuri suplimentare”, a declarat Hinshaw.

Utilizatorii rețelelor de comunicare virtuală au dezaprobat măsura pe care au considerat-o alarmistă și motivată de panică.

Ezra Levant, un reporter pentru Rebel News, a distribuit un clip cu Hinshaw și a scris pe Twitter: „Pentru a întreține o psihologie de masă a panicii și fricii, birocratul corupt din domeniul sănătății publice din Alberta numără acum în mod automat orice persoană care stă acasă din cauza oricărei boli ca fiind un caz de covid”.

Citiți și:
Canada. Un studiu arată că prejudiciile aduse de lockdown-uri sunt de 10 ori mai mari decât beneficiile lor
Ideologia de gen e la putere în Canada: Angajații din serviciile publice sunt îndemnați să nu folosească termeni precum «mama» și «tata»

 

yogaesoteric
1 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More