Deputată italiană, discurs despre vaccinuri, amenzi, deportări, recunoaștere facială, Big Tech, microcipuri și Bill Gates

 

„Vom multiplica focarele de rezistență în așa fel încât să nu puteți să ne reprimați pe toți.”

Un discurs rostit în Parlamentul de la Roma de deputata independentă Sara Cunial, care a făcut parte din Mișcarea Cinci Stele, a încins spiritele printre politicieni. Acuzațiile deputatei, cunoscută ca făcând parte din mișcarea No vax, s-au îndreptat nu doar împotriva premierului Conte, căruia i-a cerut să îl aducă în fața Curții Penale pe aşa-zisul mare „filantrop” Bill Gates, care este cel mai mare finanțator al OMS şi susținător al vaccinării. Afirmațiile deputatei, care s-a revoltat și împotriva deciziilor de izolare a populației, au fost primite cu proteste.

„Am înțeles că, în mod sigur, nu vom muri din cauza coronavirusului și că vom suferi și muri din cauza mizeriei și a sărăciei. ONU spune că 1,6 miliarde de persoane sunt în pericol. Și, desigur, vina va fi aruncată doar asupra cetățenilor noștri! Ne luați libertatea și ne spuneți că o vom câștiga cu strigătul «divide et impera». Mai presus de toate, cei care pierd sunt copiii noștri: sufletele lor sunt agresate cu acceptul diverselor organisme care se dau drept garanți ai apărării drepturilor lor. Dreptul la școală al copiilor va fi acordat doar dacă vor avea o brățară pentru a îi obișnui cu libertatea supravegheată și cu distanțarea socială, în schimbul unui scuter și al unei tablete”, a afirmat Sara Cunial de la tribuna Parlamentului.

Discursul său i-a vizat apoi pe Bill Gates și organizația pe care acesta o sprijină financiar masiv: „Toate astea pentru a satisface poftele unui capitalism financiar al cărui motor este conflictul de interese bine reprezentat de OMS, al cărui prim finanțator este aşa-zisul filantrop și salvator al lumii, Bill Gates. El este cel care în 2018 a profețit o pandemie, după care, anul trecut, în octombrie, a făcut o simulare la «Event 201», în acord cu prietenii de la Davos. Ani întregi a lucrat la dezvoltarea planurilor de depopulare și la controlul dictatorial asupra politicii globale, urmărind să obțină supremația asupra agriculturii, tehnologiei și energiei. «Dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri și cu tratamente împotriva reproducerii, putem diminua populația mondială cu 10-15%» și «doar genocidul poate salva lumea» au fost cuvintele sale”, a amintit deputata italiană.

Sara Cunial a continuat: „Cu vaccinurile sale, a reușit să sterilizeze milioane de femei din Africa, a provocat o epidemie de poliomielită care a paralizat 500.000 de copii în India, și chiar și azi, cu vaccinul DTP, provoacă mai multe decese decât cauzează boala în sine. Toate acestea, în timp ce se gândește deja la introducerea unor microcipuri pentru a vedea cine e vaccinat și cine nu, precum și a vaccinurilor mRNA, ca instrumente pentru programarea sistemului imunitar.”

Sara Cunial nu s-a oprit însă nici când în aula parlamentului au început să se audă proteste: „La această masă deja pregătită, există și Deep State-ul italian. Sanofi, împreună cu Glaxo semnează acorduri cu societățile medicale pentru îndoctrinarea medicilor viitorului, bătându-și joc de independența, de judecata și de jurământul lor. Există multinaționalele HiTech, precum Roman Engineering, amică a nobilului Mantoan, sau Bending Spoons, pentru controlul și gestionarea datelor noastre de sănătate, conform Agendei Europene ID2020 de identificare electronică, care folosește vaccinarea în masă pentru a obține o platformă de identitate digitală”.

Deputata a încheiat cu un avertisment:
„Pe măsură ce voi vă jucați de-a Codul de la Nuremberg cu amenzi, deportări, recunoaștere facială și intimidare, susținute de știința dogmatică, toate protejate de «multi-președintele nostru», care este adevărata «epidemie culturală» a acestei țări, noi vom multplica focarele de rezistență în așa fel încât să nu puteți să ne reprimați pe toți”.

Citiți și:

Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați

Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

Avertisment dur: Pandemia de coronavirus ascunde efectuarea unor EXPERIMENTE SOCIALE la scară globală!

 

yogaesoteric
1 iulie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More