Desecretizarea Protocolului SRI – Parchetul General: Dezvăluirea unui act para-legal, de o gravitate uriașă (II)


Demascare oficială a grozăviei staliniste care a distrus destine și a nenorocit România în numele „justiției independente”!


Un imens scandal a cuprins România după ce anul trecut a ajuns public faptul că SRI a operat trei protocoale secrete cu instituții din Ministerul Justiției, inclusiv cu Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție (PICCJ). În conformitate cu numeroase opinii ale unor politicieni, judecători, avocați sau diferiți alți experți în materie de legislație, prin respectivele protocoale SRI a intervenit complet abuziv în actul de justiție, transformându-l într-o odioasă poliție politică, exact ca pe vremea fostei Securități comuniste.


Citiți prima parte a articolului

Chris Terhes, Facebook:

„Citesc protocolul dintre SRI şi Parchetul General din 2009 şi sunt absolut îngrozit de ceea ce văd în elˮ

Situaţia este mai gravă decât oricare dintre noi ne-am fi putut-o imagina. Acest protocol confirmă nu doar că SRI făcea acte de urmărire penală, dar coordona anchete, colabora cu procurori, controla activitatea şi informaţia de la parchete, avea acces la TOT ce făceau parchetele.
Pe scurt, acest document semnat de Kovesi şi Maior a transformat parchetele şi SRI în poliţie politică şi organe de opresiune împotriva românilor.
Kovesi şi Maior trebuie să fie reţinuţi de îndată şi deferiţi justiţiei!
P.S. Cât de TICĂLOŞI şi NEMERNICI pot fi procurorii din România încât NICIUNUL nu a denunţat public acest protocol din 2009?

Sclavii Noii Securităţi din presă, societatea în civil ori de pe Facebook rostogolesc ordinul pe unitate…

… că de fapt protocolul SRI-Parchetul General din 2009 nu ar conţine cine ştie ce lucruri grave, că ar fi legal. Dacă vă uitaţi în protocol veţi găsi că procurorii trebuiau să dea raport la SRI, să devină informatori ai SRI, să se întâlnească cu ofiţeri de legătură. Pe scurt, procurorii au devenit „assets” (achiziții) pentru SRI.

Prin acest protocol Kovesi i-a făcut pe procurori instrumentele securiştilor, aşa cum erau şi în perioada comunistă, când executau ordinele Securităţii.
Dat fiind faptul că NICIUN procuror din 2009 până în prezent nu a expus public această monstruozitate de protocol, ci a preferat să facă anchete în baza lui, TOŢI procurorii trebuie scoşi din categoria magistraţilor. Au dovedit că sunt nişte cârpe, sclavi şi nişte slugi ale securiştilor.
Culmea, dacă nu era SRI-ul, acest protocol nu era declasificat nici azi.
Urmăriţi-i pe sclavi să vedeţi ordinul pe unitate. Priviţi-le postările şi gândiţi-vă câţi ani au minţit aceste goarne de propagandă fără să clipească când românii au fost nenorociţi de această poliţie politică neo-stalinistă creată de Maior şi Kovesi.

„În baza acestui protocol istoria va scrie un alt Memorial al Durerii”, a spus judecătorul Gabriela Baltag, membru CSM

„Semnatarii acestui protocol trebuie să meargă la puşcărie pe viaţă. Nemernicii aceia au distrus România, au nenorocit mii de oameni, au distrus zeci de mii de destine, au creat un stat opresiv faţă de propriii cetăţeni, i-a făcut pe milioane de români să-şi ia lumea în capˮ.


Aurelian Pavelescu, Facebook: „ACTUL BANDIŢILOR: PROTOCOLUL SRI – PARCHETUL GENERAL!ˮ

Dacă pe timpul lui Ceauşescu s-ar fi petrecut aşa ceva, România ar fi fost izolată precum este astăzi Coreea de Nord! Numai SS-ul nazist şi NKVD-ul bolşevic au mai avut astfel de competenţe!

Scurt comentariu: Citesc cu atenţie Protocolul SRI – Parchetul General, tocmai desecretizat, care poartă semnăturile lui Maior, Kovesi, Coldea şi Niţu, din partea celor doua instituţii. Ca să încep cu concluziile: aceştia ar trebui arestaţi imediat, împreună cu toţi complicii lor, inclusiv Preşedinţii României sub care Protocolul a funcţionat – Băsescu şi Iohannis – şi actualul Procuror General – Lazăr, persoane cu responsabilităţi constituţionale în garantarea Constituţiei şi ordinii de drept!

Gravitatea acestui Protocol poate fi înţeleasă cam de toată lumea din politică şi sfera instituţională! De aceea, cei care vin cu opinii de genul: nu reprezintă încălcări ale legii şi Constituţiei, a fost un act de cooperare instituţională normală – şi mă refer în special la PNL şi USR, sunt complici în această crimă împotriva naţiunii.

Desigur, acest Act Banditesc – Protocolul – ar putea fi subiect pentru o lucrare de doctorat, un studiu amplu, istoric, de genul celor făcute cu privire la SS-ul nazist şi NKVD-ul sovietic. Aici voi puncta numai câteva idei:

1) În Preambul, este fixat cadrul legislativ, domeniul de aplicare al Protocolului. Actele normative enumerate sunt foarte multe, începându-se cu Constituţia, Codul Penal, Legea Siguranţei Naţionale, Legea privind faptele de corupţie etc., etc., etc. Practic, această enumerare reprezintă descrierea CÂMPULUI TACTIC despre care a vorbit generalul SRI Dumbravă – PROBABIL unul dintre autorii textului Protocolului! Evident, acest Protocol este profund neconstituţional şi nedemocratic, fiind o SUPER-LEGE, aducând în aria de acţiune a procurorilor şi ofiţerilor de informaţii domenii care NU AU NICIO LEGĂTURĂ cu activităţile lor consfinţite de legile proprii de organizare şi funcţionare! Vorbim de legislaţia fiecărei instituţii în parte – SRI şi, separat, Ministerul Public! Nu mai vorbim de faptul, că, prin acest Protocol, cele două instituţii, împotriva Constituţiei, devin co-partenere la aplicarea legislaţiei celeilalte instituţii, dându-se o aparenţă de legalitate în mod infracţional! În Concluzie, CÂMPUL TACTIC este definit într-un domeniu normativ infinit mai mare decât domeniul fiecăreia dintre cele două instituţii în parte, dar şi celor două luate împreună, ceea ce reprezintă constituirea unei NOI INSTITUŢII – POLIŢIA POLITICĂ!

2) Doar două exemple de domenii cu interdicţie de activitate pentru SRI şi Parchet:
a) L 304/2004 privind organizarea judiciară (organizarea şi funcţionarea instanţelor de judecată şi a parchetelor): prin Protocol, în care această lege devine domeniu de aplicare, practic SRI şi Procurorii au preluat CONTROLUL INSTANŢELOR DE JUDECATĂ, JUDECĂTORILOR ŞI PROCURORILOR în mod integral! Câmpul tactic a fost circumscris, un ofiţer de informaţii şi un procuror putând da ordine, îndruma, presa un judecător în mod nelimitat – în baza acestui Protocol, devenit SUPER-LEGE, obligatorie, dincolo de legislaţia comună în materie!
b) HG 1346/2007 privind aprobarea Planului de acţiune pentru îndeplinirea condiţionalităţilor din cadrul MCV – mecanismul de cooperare şi verificare şi progresul realizat de România în domeniul reformei sistemului judiciar şi al luptei împotriva corupţiei: practic, mecanismul MCV, un mecanism pur guvernamental în relaţie cu Comisia Europeană, a fost CONFISCAT DE SRI ŞI PROCURORI, inclusiv în domeniul legiferării! Acest text compromite TOTAL mecanismul MCV, devenit o armă a POLIŢIEI POLITICE! Dacă Comisia Europeană a cunoscut acest aspect, atunci înseamnă că România trebuie să ceară punerea sub acuzare penală a membrilor CE şi arestarea lor, din motive de MAFIE!

3) La secţiunea aşa-ziselor Principii: NU EXISTĂ enumerat NICIUN PRINCIPIU DIN CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ – singura lege opozabilă magistraţilor (principiul aflării adevărului, principiul legalităţii, principiul dreptului la apărare etc.)! Procurorul Lazăr, acest BANDIT, spunea că Protocolul nu încalcă C.proc.pen.: cum adică, d-le, dacă toate principiile au fost abandonate?

4) La Secţiunea 1, art. 1 din Protocol, Protocolul este definit ca NORMĂ JURIDICĂ OBLIGATORIE, DE RANGUL LEGII! De când SRI şi Procurorii fac legi obligatorii, SECRETE, de Poliţie Politică? Acţiunea este de tip banditesc! Art. 61 din acest Protocol acordă DREPTUL conducerilor celor două instituţii SĂ EXTINDĂ CU DE LA SINE PUTERE DOMENIILE DE COOPERARE în alte sfere de activitate!

Au murit degeaba tinerii în 1989! Aceşti bandiţi, mai mult ca sigur, nici nu vor păţi nimic! Haide, d-le Președinte Iohannis, să te auzim: SUNT MULŢUMIT!


Iulian Capsali, Facebook: „Un protocol stalinistˮ

Protocolul secret între SRI și Parchetul General arată limpede că am trăit (și încă trăim) într-o dictatură mascată. Dosarele în justiție au fost instrumentate, viața politică și economică a României a fost manipulată grosier.

Se cere DE URGENȚĂ demiterea Laurei C. Kovesi (care a semnat protocolul în 2009) și a lui Augustin Lazăr, retragerea de urgență a lui George Maior (semnatar al protocolului din partea SRI) din funcția de ambasador în SUA, dar și anchetarea gen. Coldea si a tuturor factorilor implicați în această lovitură de stat mascată, inclusiv a președintelui de la acea vreme, Traian Băsescu, artizanul distrugerii democrației în România.

Este strigător la cer că niciun procuror din România nu a denunțat acest acord care consfințea poliția politică ce susținea un Stat Paralel. Sunt voci care cer retragerea titlului de funcționar public acestor indivizi care s-au dovedit vulnerabili la totalitarism.

Într-un document de anul trecut [2017, n.n.], Kovesi mințea cu nerușinare, vulnerabilizând total credibilitatea DNA:
„Totodată nu există și nu a existat niciun protocol de colaborare SRI-DNA, nici protocol secret Coldea/Kovesi și nici nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori întâlniri între procurori și ofițerii de informații în case conspirative.
DNA mai susține că, prin astfel de informații neadevărate apărute în spațiul public, se creează dubii asupra legalității și corectitudinii funcționării întregului sistem judiciar”.

Dacă descoperirea acestei samavolnicii rămâne fără repercusiuni, încrederea în instituțiile statului, care și așa este la cote de avarie, va fi completamente distrusă, iar societatea poate intra în haos.


Gelu Vișan, Facebook: „Justiția Infractoare. Protocoalele cu ICCJ și CSMˮ

Am citit și recitit, am notat, m-am uitat în legi, iar am recitit și, cu fiecare trecere, nu-mi vine să cred ce au făcut din Justiție vagabonzii ăștia infractori.
Maior, Coldea, Koveși și Nițu (înțeleg că pentru el a semnat procurorul adjunct Scutea, deci sunt cinci), ca și toți cei care au aplicat protocolul sunt niște infractori. Aici nu-i vorba de anchetă, când procurorul este obligat să-i raporteze ofițerului SRI despre stadiul anchetei și cum s-au valorificat informațiile. Când ofițerii SRI școlarizează Judecători și Procurori, când Justiția este Securistă, înseamnă că derbedeii ăștia au întors Justiția pe timpul SS-ului și KGB-ului! Ceaușescu, cât ar fi fost el de Ceaușescu, nu a făcut vreodată asemenea fărădelegi. Doar pe timpul lui Hitler, Stalin și Dej, Justiția o făceau Naziștii sau Securitatea.

În România ultimilor aproape 10 ani, Justiția a fost făcută de o organizație Criminalo-Mafiotă numită SRI și pusă în aplicare de bande de infractori cu numele de magistrați. Acești indivizi merită să înfunde pușcăriile, au întors România în urmă cu 100 de ani. Au călcat în picioare Constituție, Legi, Stat de Drept, au terorizat o țară întreagă, ne-au făcut de râsul unei lumi întregi.

O spun de cinci ani, zi de zi, știind efectele acestor protocoale, acum aveți Dovada.
Justiția din România este o Justiție Ticăloasă care, alături de Serviciul Român de Informații, au făcut Poliție Politică și au transformat Statul Român într-un Stat Profund Mafiot.

O spun răspicat, știu clar, iar lucrul acesta va fi dovedit curând:
Există Protocoale Secrete ale SRI cu Înalta Curte de Casație și Justiție!
Există Protocoale Secrete între SRI și CSM(!) garantul independenței(!) Justiției, adică a transformării ei în Justiție Securisto-Mafioată.
Este cea mai mare criză a Statului de Drept din vreuna dintre țările care se numesc democratice, fie ele din Europa sau de oriunde în lume. Pe lângă România, Rusia și China par cele mai democratice țări din lume!
Iar oamenii ăștia, încălcând orice lege, au trimis în pușcării mii și mii de oameni; pe care i-au maltratat în pușcării, i-au privat de asistență medicală, până ce unii dintre ei au crăpat.

Pentru a ne face bine, va trebui să avem un proces ca cel de la Nürnberg, în care copiii copiilor noștri să știe că și Democrația poate naște monștri, și să nu mai repete asemenea greșeli!

Există fotografii în care puteți să-l vedeți pe generalul SRI Dumbravă instruind judecători, procurori, și judecători, membri CSM(!!!)  
• generalul Dumbravă de la SRI şi procurorul Banias de la DNA. Apare şi judecătorul CSM, Horațiu Dumbravă
• Gen. Dumbravă predă magistraţilor
• judecătoarea Aida Popa, la acea dată vicepreşedinta ICCJ şi preşedinta unuia din cele 2 complete de 5 judecători care judecă în penal, generalul Dumbravă şi Banias.

Cum credeți că judecau ei, când le dădea ordin Dumbravă, care se ducea în „Justiție, câmp tactic?” (obs: Dumbravă a fost trecut în rezervă în august 2018).


Mădălina Elena Dârdeci, Facebook: „În loc de concluzii…ˮ

Spunea purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, că nu este nimic nelegal în acest protocol.
Ca judecător în domeniul comercial apreciez că acest protocol este nu doar nelegal, ci sfidează logica şi bunul simţ!
Nu poţi să te prevalezi de CSAT prin norme secretizate ca să îţi extinzi competențele. Protocolul este asemănător normelor metodologice care se adaugă la lege!
Vreau să ştiu dacă mai există astfel de protocoale încheiate ulterior intrării în vigoare a noilor coduri, și vreau să se declasifice toate hotărârile CSAT invocate în protocol!

P.S.: Sufrageria poate fi considerată loc unde se formau/specializau/pregăteau/perfecționau profesional??? (aluzie la fotografiile făcute publice de deputatul Sebastian Ghiță despre întâlnirile de la el acasă, în sufragerie, dintre Kovesi, Maior, Coldea și alți funcționari importanți).

Citiți și:

Alin Teodorescu, dezvăluiri cutremurătoare despre acoperiți din afaceri, justiție și presă! A fost un plan!

UN DOCUMENT SENZAȚIONAL. Actele care aruncă în aer justiția din România: 1.000 de magistrați au fost racolați de SRI

 

yogaesoteric
23 martie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More