Dezminţire

 
Regret că la întâlnirea instructorilor din data de 10 iunie 2015 mi-am permis să fac o afirmație complet neadevărată ce este legată de corespondența dintre unii cursanți, unii instructori yoga și profesorul yoga Gregorian Bivolaru. Fiind una dintre punţile de legătură în sfera personală cu dumnealui, pentru toți cei care îi scriem răspunsul lui este tocmai de aceea extrem de important. Mulți oameni îi scriu în legătură cu probleme grave de sănătate cu care se confruntă pentru a-i cere ajutorul, alții îi cer sfatul legat de situații de viață, alții pun întrebări legate de practica spirituală, iar Grieg ne răspunde (în mod benevol!) cu multă răbdare – în limita timpului de care dispune – pe lângă feluritele conferințe, cursuri noi și alte materiale pe care le elaborează cu stăruinţă pentru noi toţi și pentru diferitele activități spirituale (selectate în prealabil) pe care apoi le susține în mod paranormal de la distanţă.

Pentru a nu da naștere unor noi interpretări tendențioase ce ar putea fi legate de acest subiect atât de sensibil (mai ales pentru gurile rele), aș vrea să clarific și în scris (după clarificarea verbală pe care am făcut-o în plenul întâlnirii cu instructorii), că afirmația pe care am făcut-o la întâlnirea instructorilor nu este deloc adevărată. Regret că am afirmat acest neadevăr. În cadrul întâlnirii din 10 iunie, vrând să evidențiez în grabă ideea de mai sus, am spus din neatenție că „nu toată corespondența ajunge întotdeauna la Grieg.” Această afirmație era eronată și ulterior m-am corectat cerându-mi scuze pentru exprimarea anterioară. Am vrut să clarific şi în această manieră acest subiect deoarece o astfel de idee – în fond neadevărată – ar putea da naștere la diverse bârfe sau comentarii tendențioase referitoare la activitatea plină de bunăvoinţă şi abnegaţie a lui Grieg.

Am considerat că este stringent necesar să fac publică această dezmințire pe site-ul yogaesoteric deoarece este posibil ca unii instructori care au auzit afirmația să nu fi remarcat – fiind şocaţi – și corectarea pe care am făcut-o. Sper ca această clarificare să pună capăt eventualelor zvonuri calomnioase, tendențioase, răuvoitoare (mai ales ale celor răi, îndârjiţi şi plini de ură) ce caută cu „lumânarea” false motive de nemulțumire la adresa profesorului yoga Gregorian Bivolaru, ale cărui eforturi în această direcție sunt imense chiar dacă puţini/puţine sunt aceia/acelea care deocamdată le apreciază ca atare la justa lor valoare.

Monica Dascălu
instructor yoga

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More