Dezvăluire bombă: Vaccinurile anti-covid au ucis cel puțin 45.000 de oameni în SUA

Un programator de calculator legat de guvernul SUA, care lucrează în domeniul analizelor datelor din Sănătate, a dezvăluit că sunt cel puțin 45.000 de decese survenite în urma vaccinului experimental anti-covid, potrivit LifeSiteNews.

Senzaționala dezvăluire a fost făcută de avocatul Thomas Renz, din Ohio, în cadrul turneului ReAwaken America Tour al lui Clay Clark din Anaheim, California.

Renz este avocat principal în mai multe cazuri importante intentate împotriva agențiilor federale sub acuzația de fraudă și de încălcare a drepturilor la libertate medicală.

Azi depun actele la tribunalul federal”, a spus Renz în fața mulțimii entuziaste. Această acțiune se bazează „pe o declarație sub jurământ, sub amenințarea sperjurului”, a unei femei expert denunțătoare care a atestat că „au existat cel puțin 45.000 de decese din cauza acestui vaccin”.

Interesant este că aceste cifre „se bazează pe numărul de persoane care au murit în decurs de trei zile de la administrarea vaccinului într-un singur sistem care raportează guvernului federal”.

Renz a adăugat: „Se pare că există în jur de 11 sau 12 sisteme care raportează decese și vătămări către guvern”, iar propria sa estimare arată că cifrele reale sunt „infinit mai mari” chiar și peste cele 45.000 de decese, deși nu poate dovedi deocamdată acest fapt.

Avocatul întreabă: „Câți au murit cu adevărat? potrivit datelor complete, din toate sistemele de raportare. „Și de ce se mușamalizează? Acești oameni ucid oameni. Asta este cel puțin complicitate. Acești oameni în mod normal ar fi cazul să ajungă în închisoare.

Acțiunea a fost depusă în numele America’s Frontline Doctors (AFLDS) împotriva lui Xavier Becerra, secretarul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA.

Aceasta solicită „o ordonanță preliminară împotriva pârâților”, prin care să li se interzică să continue să autorizeze utilizarea de urgență a așa-numitelor vaccinuri … și să acorde aprobarea completă a Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru vaccinurile legate de următoarele trei grupuri:

  • Cei cu vârsta sub 18 ani, care – după cum se afirmă într-un comunicat de presă al AFLDS – „prezintă un risc statistic de 0% de deces cauzat de covid-19”, în timp ce ratele de deces și vătămare cauzate de aceste „vaccinuri”, în acest grup demografic rămân, cel puțin, foarte disproporționate față de orice presupus beneficiu.
  • Toate persoanele care s-au vindecat de covid-19: „Imunitatea naturală este superioară imunității «fabricate». În plus, vaccinurile pot declanșa un răspuns hiperimunitar periculos și mortal la persoanele cu imunitate.”
  • Orice alt american care nu a primit încă consimțământul informat, așa cum este definit de legea federală. Este ilegal și neconstituțional să se administreze agenți experimentali unor persoane care nu pot lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la adevăratele beneficii și riscuri ale vaccinurilor.

Citiți și:
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare

 

yogaesoteric
26 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More