„Pașaportul covid este total stupid”, spune epidemiologul Martin Blachier, un vajnic susţinător al vaccinării tuturor

Invitat la postul de radio RMC Story, epidemiologul Martin Blachier critică introducerea permisului de sănătate, pe care îl consideră „total stupid”. Măsura pusă în aplicare de guverne este o „adevărată erezie”, consideră el.

Permisul de sănătate reprezintă o erezie, deoarece știm acum că vaccinul protejează împotriva spitalizării, dar nu protejează împotriva transmiterii.

Epidemiologul nu înțelege cum s-a ajuns să „fie puși laolaltă, în cluburi de noapte, în baruri, în spații deschise, persoane vaccinate care transmit virusul cu persoane care au un rezultat negativ la testul RT-PCR”. „Este cel mai bun mod de a încuraja contaminarea”, avertizează el.

Martin Blachier insistă asupra vaccinării

O soluție în opinia lui Martin Blachier: „Dacă facem un paşaport sanitar, ar fi nevoie să fie doar cu un test antigen sau PCR. Astfel, suntem siguri că toată lumea este negativă”. Potrivit specialistului în sănătate publică, singura cale de ieșire din această criză a sănătății este „ca toată lumea să se vaccineze”.

Este motivul pentru care propune sancțiuni financiare pentru cei care refuză vaccinarea. „Impunerea unei amenzi va duce la creșterea ratei de vaccinare”, a spus Blachier, care insistă însă că imunizarea tinerilor și copiilor nu este necesară. „Lăsați copiii să revină la viața normală”, spune el.

Citiți și:
Sorin Faur: „Pașaportul de vaccinat anti-covid este o abominațiune”
Guvernatorul din Texas interzice pașapoartele covid. Companiile nu au dreptul de a solicita clienților dovada vaccinării
Ministerul Sănătății, de la „impunerea vaccinării împotriva covid-19 de către angajator o apreciem ilegală” până la „studiem diferite scenarii prin care să facem indezirabilă lipsa dorinței de vaccinare”

 

yogaesoteric
26 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More