Dezvăluire cosmică – Din interiorul Programului Spaţial Secret – interviu David Wilcock cu Emery Smith – Răpiri ET înscenate (I)

 

Vă oferim în cele ce urmează transcriptul unui alt episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, avându-i ca gazdă pe David Wilcock și ca invitat pe Emery Smith.

Emery ne oferă o nouă perspectivă asupra a ceea ce se petrece cu adevărat în timpul anumitor răpiri extraterestre. Vorbind din experiența sa vastă, el ne informează că, datorită activității sale conexe Programului Spaţial Secret, a obținut informații despre alte proiecte clandestine, printre care se numără şi un program de sechestrări pentru intimidare.

Emery Smith spune că anumiți membri ai programelor militare de tip Black Ops (Operaţiuni Negre) comit acte ce trezesc frica în rândul populației și astfel îşi mențin controlul. Ca o consecință, oamenii ajung să fie victimele unui control mental la scară largă, în care persistă frica și confuzia cu orice preț. Iar aceasta se face prin manipularea mijloacelor de informare în masă și prin răpirile orchestrate de grupuri mixte de militari și extratereștri malefici.

David Wilcock:
Transformări extraordinare pentru planetă și oameni sunt deja în curs de desfășurare, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea transformărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt ei și de ce au venit aici.

În episodul nostru anterior, am început să vorbim despre programele genetice care au fost făcute, incluzând ideea celulelor sintetice, a biologiei sintetice … și tu ai menționat ceva ce eu cred că probabil a fost dificil pentru foarte mulți oameni să înțeleagă cu adevărat, şi anume faptul că un număr foarte mare de clone ar putea fi fabricate prin diverse procese. Care este ideea de a fabrica așa de multe clone? De ce sunt ei așa de implicați în fabricarea de forme de viață?

Emery Smith: Ei bine, eu cred că ei au propria lor agendă și fiecare organizație are agenda ei proprie, adică, bineînțeles, există una care le conduce pe toate, dar este necesar să înțelegeți că aceasta se divide în multe tipuri diferite de structuri, agende și organizații și cine știe unde se ajunge de acolo? Dar știți, opinia mea este că ei fac aceste clone ca să falsifice sau să însceneze o invazie, sau poate folosesc aceste ființe pentru a servi într-un război de vreun fel sau poate chiar le folosesc pentru răpiri.

D.W.:
Răpirile sunt ceva ce a debutat cu Betty & Barney Hill la începuturile anilor ʼ60, și din acel moment avem acești așa-numiţi cenușii (sau mici cenuşii), care aparent fac asta, așa că sunt curios de ce crezi tu că nu au existat răpiri făcute de cenușii înainte de Betty & Barney Hill și ce-ar fi putut fi ceea ce ei au văzut?

E.S: Aceasta este una dintre acele întrebări controversate pe care o primesc tot timpul și am un răspuns grozav pentru ea: acești oameni chiar au fost răpiți. Chiar s-a petrecut și de aceea ei au trecut testul adevărului. Iar noi am intervievat o mulțime dintre oamenii aceștia… Este adevărat, adică ei chiar au avut această experiență în mintea lor… sau, știți, fizic. Dar, ceea ce cred eu este că nu au fost reale, din punct de vedere al ființelor, al navelor și al celor petrecute, deoarece există multe astfel de nave fals extraterestre și există astfel de programe care se derulează pe toată planeta, deoarece ei vor ca toate mărturiile să coincidă. Deci atunci când intervievăm o persoană răpită din New Hampshire, ea are fix exact aceeași poveste ca o persoană răpită din Namibia sau una din Japonia, deoarece cei care „le pun în scenăˮ, le fac astfel încât să semene. Deși există multe tipuri diferite de episoade a ceea ce ei vor ca acea persoană să vadă, sau să-și amintească, și cum să fie traumatizată, în primul rând ei recurg la înscenarea de prăbușiri de nave, folosind forme de viață clonate programate. Mai întâi persoanele sunt lăsate inconștiente iar apoi sunt făcute să se trezească într-o cameră cu aşa-zişi chirurgi care îi înțeapă, îi lovesc, folosesc tipuri speciale de gaz…

D.W.:
Stai așa, tu spui că OZN-urile sunt false?

E.S.: Da. Ei bine, da… sunt…

D.W.:
Dar există vreo navă în aceste răpiri? Tu spui că există nave?

E.S.: Există nave, da, nave reale, pe care le-am făcut prin inginerie inversă (pornind de la resturile de nave extraterestre prăbuşite). Dar nu sunt navele ET.

D.W.:
Deci nu este ca o hologramă, sunt reale.

E.S.: Corect, ei pot folosi totuși și nave hologramă. Acestea au fost folosite în diferite înscenări. Se proiectează o hologramă și pot lansa în zonă niște gaz și posibil ca oamenii să-şi lovească mașina și apoi ceea ce știu este că se trezesc în vreo incintă, dar totul este încețoșat și sunt mahmuri pentru un anumit motiv, îşi amintesc doar că s-a petrecut, că veneau către casă… Deci ei fac şi astfel de înscenări, alegând o anumită persoană.

D.W.:
Înainte să mergem mai departe vreau să-ți pun această întrebare, la care eu știu răspunsul, dar vreau ca tu să răspunzi în faţa camerei. Ai privit Dezvăluirea Cosmică, ești familiarizat cu toate cele spuse de Corey?

E.S.: Nu, nu am urmărit-o, scuze.

D.W.:
Și care este motivul?

E.S.: Nu-mi place să fiu influențat de nicio altă sursă exterioară, de informații care vin de la o altă persoană, în caz că într-o zi va fi nevoie să ies în față. Şi este interesant când îmi spui uneori: „Hei, Emery, eu chiar am un informator care mi-a dezvăluit aproape aceleași aspecteˮ. Deoarece eu știu că nu sunt singurul. Există sute de mii de Emery acolo, care pur și simplu sunt împietriți de frică să iasă în față. Iar eu sper că această serie de dezvăluiri va scoate mult mai mulți oameni în față, că ei se vor simţi un pic mai în siguranță, deoarece chiar te protejează, vă pot asigura eu.

D.W.:
De ce crezi că sunt realizate aceste răpiri? Cumva ne-am învârtit în jurul răspunsului, dar nu am simțit că am răspuns. Este ceva ce ar necesita resurse uluitoare, vorbim despre nave, despre ființe clonate. Tu spui că astfel de răpiri s-ar putea petrece în Namibia, în America, în Japonia… care este sensul pentru toate astea?

E.S.: Pentru a instaura frica în lume. Știți, frica se consideră că e necesar să fie instaurată pentru a putea controla și a institui o anumită ordine dorită, pentru a deţine controlul și ordinea impusă unei civilizații. Deci ce cale mai bună de a face aceasta decât de a apare la TV oameni care să spună că au fost răpiţi de extratereştrii şi ce experienţă cumplită a fost, iar restul sunt foarte compasivi la adresa lor, deoarece cred că exact aşa a fost… Dar nu s-a petrecut așa cum cred ei. Hollywoodul a lansat un film cu ET aproape în fiecare lună, și acestea ajung de aici până în Filipine într-un an, iar acum tot mapamondul este împietrit de frica acestor creaturi gigant care vin peste ei.

D.W.:
Îți amintești când vorbeam cu acel tip și tu i-ai spus despre micuța ființă din Atacama? Și-ți amintești că prima întrebare pe care ne-a pus-o a fost: „Ar fi necesar să-mi fie frică?”.

E.S.: Corect.

D.W.:
De ce crezi tu că a fost prima lui întrebare… și continua să ne întrebe în diverse moduri. „Ar trebui să mă tem de chestia asta?”, „Ei bine, noi îi vom împușca… se vor întoarce ei cu armele lor să ne omoare?”?

E.S.: Da, da… și este ca și cum ei ar ști riscul. Pământul este ceea ce eu numesc „Lumea Disney a Universuluiˮ … și este un loc foarte dinamic și frumos. Știi, ai râde, „hai să vedem câteva maimuțe fără păr”, corect? Dar, cum înțeleg eu, este o comunitate atât de diversă de multe specii biologice vii, încât ei obișnuiau să vină de peste tot doar ca să se uite de colo-colo și nu să facă ceva malefic. Aceasta era doar o ieșire din toate celelalte evenimente nefaste care s-au petrecut acum milioane de ani cu diverse civilizații. Apropo, și nu voi discuta de asta, spun doar că în această perioadă și eră, cu adevărat în ultimii mii de ani, a fost un loc cu adevărat frumos în care să vii, și să-l arăți copiilor tăi – la asta se reduce acum, după Roswell și un pic înainte de asta, cu germanii. Când au realizat că existau aceste alte entități, unii au format alianțe, alții nu. Şi următorul aspect pe care-l știi este legat de gaz, cărbune și petrol. Guvernul s-a implicat și nu a vrut ca genul acesta de dezvăluiri să se petreacă, deoarece dacă ai dovedi cum au ajuns ET aici… Ei nu foloseau gaz, cărbune sau petrol.

Dar ca să ne întoarcem la întrebarea ta, de ce ar spune asta? E ceva de genul: ei se vor întoarce deoarece noi le-am ucis familia, căci le-am doborât nava. Iar eu am zis: ei bine, ei sunt un pic mai conștienți decât suntem noi, cu câteva milioane de ani mai evoluaţi, și ei au fost cândva ca noi și ne privesc cu înţelegere deoarece au trecut demult prin această etapă barbară medievală prin care ne tăiem capetele unii altora. Ştiți, de aceea nu ne-am mai întors pe Lună și nu ne-am mai aventurat în spațiu cu programul spațial normal al NASA… până nu vom învăța cum să ne comportăm unii cu ceilalți și să ne iubim unii pe ceilalți, să ne acceptăm unii pe ceilalți și să nu mai avem această mentalitate că „tu ești dușmanul meu pentru că nu crezi ce cred euˮ, sau pentru că ești de o culoare sau rasă diferită, sau gen. Este ridicol, ceva ce nu există în conștiința mai înaltă a ET benefici de dincolo de acest univers. Deci ei ne oferă timp să ne corectăm și să lucrăm pe cont propriu, iar ei vor să vadă asta petrecându-se… sunt cu adevărat interesați de asta. Deci cam de asta cred eu că sunt aici. Îl avem pe Whitley Strieber care e tipul faimos care a scris cartea Comuniune, care cumva a spart povestea răpirilor ET într-un mod mare, în anii 1980.

D.W.:
L-am menţionat pe Whitney Strieber în prezentarea de la Consciouss Life Expo în februarie 2017, iar unul dintre aspectele pe care le-am considerat a fi fascinante, este că el a spus că avea mai multe amintiri despre răpirile lui și că nu vedea doar micii cenușii, ci vedea de asemenea oameni obișnuiți în uniforme militare negre, care erau acolo în același timp. Ce crezi că se petrecea acolo?

E.S: Ce s-a petrecut a fost că, probabil, a fost mutat către o bază, sau aşa-ceva, și poate că echipa Black Ops (Operațiuni Negre) era acolo, şi când i-a mai revenit un pic memoria, a prins o licărire a acesteia. Adică, noi oferim medicație în fiecare zi. În fiecare zi, se fac mii și milioane de operații în lume și li se administrează întotdeauna pacienților Versed (Midazolam) înainte să devină inconștienți. Așa că în caz că facem prostii, sau nu, să nu ne audă că spunem glume în timp ce le operăm inima. Ei nu-și vor aminti. Și este foarte de succes, dar uneori oamenii îşi amintesc totul. Iar asta e rău.

D.W.:
Asta s-a petrecut… Poți să cauți pe Google, există situaţii în care oamenii s-au trezit în timpul procedurii și și-au amintit totul, sau s-a petrecut să audă totul și să-și amintească. Și nu se puteau mișca deoarece erau anesteziaţi. Da, este o situație foarte înspăimântătoare. Deci asta s-a petrecut… El a avut o mică reamintire, deoarece medicamentele sau gazul anestezic inhalat nu au funcționat asupra lui. Deci acest program de răpiri este desfăşurat pentru a insufla frică în masă. Deci avea sens când Whitney a spus că ar fi putut să fi fost răpit de armată. Crezi că există cenușii reali care sunt de fapt ET, care fac răpiri reale? Sau crezi că este doar un vast program guvernamental ciudat de vreun fel?

E.S.: Eu cred că actualmente este un program. Cred că este posibil să fi existat, dar eu nu știu, este posibil să fi existat răpiri reale cu mult mult timp în urmă, din cauza anumitor țări care au făcut greșeli grave, ciudate în schimbul informației care o obţineau de la ET, poate… pentru ADN. Dar mie mi-e greu să cred, în acest moment, după ceea ce am aflat în cadrul programelor la care am participat, știind ceea ce ei pot face oricum. Adică ei nu au nevoie de nimic. Dar sunt mult mai multe de spus legat de aceste poveşti cu alte ființe. Deci eu cred că este ceva ce aparține complet armatei sau vreunei facțiuni sau organizații care funcționează mai presus de armată și care face asta.

D.W.:
Îmi amintesc cel puțin 3 sau 4 dăți când dr. Steven Greer a vorbit pe scenă, iar tu stăteai acolo pe scenă ca gardian de siguranţă pentru el, complet echipat, iar în unele dintre acele discursuri el a menționat că și secretarul general a fost răpit. Acesta reprezintă cel mai înalt nivel al politicii pe Pământ, așa că… ce s-ar putea petrece? De ce toată această înscenare ar ţinti tocmai către vârf, către capii aleși ai statului, către oamenii aflaţi în cele mai înalte funcții din lume?

E.S.: Ei vor să insufle frica în alți oameni care sunt în poziții mai înalte, făcând aceasta.

D.W.:
Deci tu poți confirma că acea răpire chiar s-a petrecut?

E.S.: Aceasta este o informație la mâna a doua, venită din partea a doi tipi de la vârf din DC, care de asemenea lucrau cu dr. Greer în cadrul proiectului Dezvăluirea și care au văzut o mulțime de documente oficiale pe care el le-a împărtășit cu mine.

D.W.:
Există și sugestii hipnotice ce sunt implantate în mintea oamenilor când au loc aceste răpiri? Primesc sugestii post-hipnotice? Aspecte ce vor fi indicate de evenimente ce au avut loc?

E.S.: Nu există sugestii hipnotice sau aspecte de control al conştiinţei decât dacă privești TV-ul, ai un Iphone sau asculți radioul. Deci noroc cu asta…

D.W.:
Deci, după estimarea ta, s-ar putea să fie puse subliminale…

E.S.: 100%… cu siguranță se petrece.

D.W.:
Tu ai o cunoaștere la mâna a doua legat de aceste aspecte sau ai văzut informări?

E.S.: Nu, am văzut… Am făcut parte dintr-un proiect, odată în Los Alamos. Nu era deținut de Los Alamos, ci era asociat cu o corporație de acolo care se ocupa de controlul frecvenței, controlul conştiinţei și controlul frecvenței celulare pentru a te face mânios sau trist, sau pentru a te manipula într-un fel. Asta se petrecea.

D.W.:
Întorcându-ne la Betty și Barney Hill, pe măsură ce am investigat mai adânc, a ieșit la iveală că el mărturisise destul de devreme că de fapt credea că a fost vorba de o răpire militară și dădea detalii foarte specifice. Și pe măsură ce a trecut timpul, au început să apară tot mai multe aspecte ET, dar impresia inițială a fost că nu era vorba de ET. Mă întreb de ce…

E.S.: Știți, înscenarea e foarte realist făcută… Ei au aceste vehicule reproduse după navele ET (ARV – Alien Reproduction Vehicle), iar noi deja am cucerit anti-gravitația cu ele, pentru elite.

D.W.:
Deci nu mi-ar fi greu să zbor cu unul dintre aceste dispozitive pe deasupra casei tale și să sar într-un costum ET de Hollywood, foarte scump, și să încerc să te conving să faci ce spun eu, în special când am aceste dispozitive bazate pe frecvențe care radiază către tine, şi care în esență te paralizează sau te amorțesc pentru o anumită perioadă, în timp ce îţi fac o injecţie pentru a te adormi.


Citiți a doua parte a acestui articol

Citiţi şi:

Agenda OZN a guvernului din umbră – programul secret referitor la OZN-uri

CIA a făcut publice unele dosare secrete despre OZN-uri, împreună cu unele fotografii și documente…

Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (I)

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More