Dezvăluire cosmică – Din interiorul Programului Spaţial Secret – interviu David Wilcock cu Emery Smith – Răpiri ET înscenate (II)

 

Citiţi prima parte a articolului 


Emery Smith: Există o dezvăluire anume despre Illuminati pe care am citit-o, o carte foarte foarte tulburătoare numită PaperClip Dolls (Păpușile [proiectului] PaperClip), în care o martoră povesteşte cum a trecut printr-o mulțime din cele mai sălbatice scenarii de care auzi în cazurile de abuz ritualic. Dar ea a declarat de asemenea că a fost nevoită şi să poarte un costum ET. A fost obligată să îmbrace acest costum ET argintiu cu un cap ce semăna cu un mic-cenușiu și chiar să abuzeze oameni în acea postură. Aceste mărturii sunt în carte.

David Wilcock: Deci există cazuri, pe care tu le poţi confirma, în care oamenii… Poate în programe mai vechi?

E.S: Eu pot confirma că există sute de mii de oameni care dispar doar în SUA în fiecare an și nu auzi de asta decât, poate, pe câteva site-uri, din cauză că ei sunt infractori sau consumatori de droguri, oameni ai străzii sau fugiți de acasă. Iar eu cred că acești oameni sunt de fapt colectați și supuşi unor teste şi măsurători în urma cărora ei vor să vadă răspunsul și nivelul anumitor neurotransmițători în timp ce oamenii sunt atacați de cineva îmbrăcat într-un costum ET sau ceva de genul acesta, deoarece pentru un anumit motiv ei încearcă să-și dea seama ce tip de substanțe sunt eliberate în sânge prin acest gen de frică.

D.W.: Ai putea să ne spui un pic mai mult despre navele folosite pentru înscenare, despre care tu ai spus că apar în aceste cazuri de răpire? Cum arată de fapt?

E.S.: Nu este nevoie să recurgă mereu la o navă reală, dar ajută întotdeauna. Iar aceste ARV-uri (le numim Alien Reproduction Vehicle, Vehicul ET Reprodus) chiar există și chiar le-am văzut, la prima mână – nu sunt la fel de bine create bineînțeles, ca navele ET originale pe care au încercat să le copieze prin inginerie inversă (reverse engineering), dar ele fac ce se presupune să facă, adică plutesc și arată înfricoșător și asta e tot ce vor să vezi. Apoi ești cumva făcut KO, dar eşti lăsat să îți amintești asta, şi după aceea ţi se administrează anumite substanţe psihotrope.

D.W.: Deci ei vor ca tu să ai o viziune cu un tip micuț alergând și traversând strada în fața mașinii tale sau poate cu o navă ce a aterizat în mijlocul autostrăzii, căci apoi îți vei aminti asta și este tot ceea ce vei povesti pentru tot restul vieții tale referitor la respectiva întâmplare, căci este cel mai uimitor și înfricoșător aspect.

E.S.: Căci tu te vei trezi după aceea într-un cort instalat temporar în pădure chiar lângă stradă, pe care l-au făcut să arate ca o cameră de operații. Cineva a prins o imagine cu o persoană care căra un M16 și îşi mai aminteşte şi o vestă tactică, așa că este ceva clasic, foarte tipic, care se petrece tot timpul.

D.W.: S-ar părea că avem de a face cu o organizație globalistă care face toate astea în spatele scenei, pentru că ei au o mulțime de limitări, întrucât există o forță benefică care-i oprește să facă mai mult. Căci aceste răpiri nu sunt chiar atât de cumplite, corect? Oamenii sunt returnați, deşi nu-și amintesc foarte multe…

E.S.: Ei este necesar să-i returneze și să fie sănătoși, deoarece altfel nu vor fi capabili să povestească despre această întâlnire pentru tot restul vieții lor.

D.W.: Dar există un anumit aspect de opoziție legat de asta. Nu este vorba că e doar ceva malefic…

E.S.: După cum ai remarcat, aceste răpiri se produc din anii ʼ50 – ʼ60 … da … și asta din cauza acestei alianțe care a fost formată. Iar un mare procent știe acum că noi nu este necesar să facem asta, să mergem pe acest drum, și această facţiune, fie că o numiți „pălăriile albeˮ sau altcumva. Deci suntem acum la nivelul de 90% buni şi 10% răi, astfel că se vor face foarte rapid dezvăluiri și adevărul despre toate aceste programe va ieși iar la suprafață. Politicienii sunt mai mult înclinați către aceste grozăvii deoarece ei nu au grijă așa cum este necesar și nu-și protejează familiile, şi în plus sunt şantajaţi întrucât au fost prinşi, drogaţi şi împinşi să facă sex cu o persoană minoră şi apoi filmaţi. Iar după aceea primesc un telefon şi li se spune că „acum va fi nevoie să faci tot ce spun pentru tot restul vieţiiˮ… știi cum se practică în aceste situaţii.

D.W.: Cum crezi tu, sau cum gândește alianța, bazându-te pe informările pe care le ai: ce se va petrece imediat ce pragul va fi depășit și se vor face dezvălui, în loc ca oamenii să se întrebe doar dacă este adevărat că există fiinţe extraterestre?

E.S.: Sondajele arată că majoritatea oamenilor chiar cred asta, un mare procent, 70-80% cred în existența formelor de viaţă de dincolo de această planetă… da. Iar problema este cât de mulți cred că sunt răi și câți cred că sunt şi buni și răi?

D.W.: Absolut… dar câți oameni cred că fiinţele extraterestre benefice urmăresc să ne protejeze mai mult decât intervin cele malefice? Și cum putem arăta și dovedi aceasta? Fără ca oamenii să iasă în față și să vorbească despre toate acestea și să dezvăluie aceste informații?

E.S.: Vreau să aduc în discuție și acest aspect, despre care am râs noaptea trecută, dar care este cumva adevărat… un număr semnificativ de americani nu au iertat niciodată Vietnamul și, la un anumit nivel, ei luptă încă în acel război.

D.W.: Ei încă ascultă muzica, încă venerează muzicienii care au devenit faimoși în acea vreme, se comportă ca și cum nimic altceva nu s-a petrecut şi care să fie cu adevărat valoros în muzică de atunci. Iar noi avem acest gen de oroare față de militari în America, ceea ce cred că este foarte trist, deoarece după cum am discutat, dacă ar fi existat un scenariu „Răsăritul Roșuˮ, dacă am avea de fapt o invazie pe uscat, am pierde câteva state în fața unei forțe invadatoare străine. În acel punct, ce s-ar petrece? Toată lumea ar vrea armata înapoi.

E.S.: Ei bine, atitudinea începe să se modifice foarte rapid când începi să-ți pierzi libertatea. Și chiar dacă oamenii sunt furioși din cauza războaielor din trecut și a altor aspecte de acest gen – știi, când te întorci acasă este dificil, și atunci când ai aceste vechi programe în cap, din acele vremuri cu acei soldați… iar eu pot vorbi deoarece sunt un soldat – tu formezi această modalitate defensivă: eu sunt asta, asta e tot! Orice altceva va fi rău și mi-am pierdut încrederea în guvernul meu bla, bla, bla… Dar situaţia se modifică rapid când există o amenințare în curtea ta. Ok, vecinii mei dau muzica foarte tare, ce voi face? Dar acum tocmai au sărit gardul cu o armă de calibrul 12 și se apropie de verandă! Nu e normal… Deci vrei să-ți protejezi casa și vrei să ai un gard, iar acel gard este necesar să fie acolo și poate un pic mai înalt. Deci oamenii se vor răzgândi când se va petrece ceva de acest gen, deoarece au familii și nu doresc războiul, oamenii nu sunt născuți să poarte război. Dacă întrebați majoritatea lumii, exceptând negustorii războiului: „vreți să mergeți să luptați?ˮ, dacă omul ar avea șansa să lupte sau nu, sondajele arată că nu ar vrea să lupte. Cu toții răspund aşa… deci cine controlează toți acești soldați? Cei care activează acum sunt doar o grămadă de marionete. Iar asta va fi expus.

D.W.: Eu cred că o mulțime de oameni simt că războaiele în care noi (SUA) am luptat sunt războaie pentru imperiu și dominare, pentru a controla petrolul, pentru a controla câmpurile de mac din Afghanistan, că totul este despre bani și profit. Și există foarte puțini oameni care sunt conștienți direct de Alianță, care să fi vorbit public vreodată în această perioadă. Ce le poți spune oamenilor, care ar putea să fie încă blocați în acest sistem de valori, despre faptul că există această Alianţă în armata care este acolo făcând mofturile bancherilor globaliști?! Apoi ei ar întreba: „ei bine, dacă există o alianță, de ce nu am auzit de ea?ˮ.

E.S.: Ei bine, vă pot asigura că omul din linia întâi și comandantul lui și chiar și generalul cel mai probabil nu au nicio idee despre ceea ce se petrece cu adevărat. Dar încă mai sunt entuziasmat de țara mea atât de mult că voi face orice este necesar și o voi proteja, îi voi proteja pe mama și pe tata și pe sora mea șamd. Deci eu voi face asta deoarece am 18 ani, iar eu cred în asta. Cam aşa gândesc.

D.W.: Corect

E.S.: … eu cred în asta. Asta înseamnă să crezi în ciuda a toate cele ce s-au petrecut. Așa că acum, că ies la suprafață aceste informaţii, cei care nu vor crede vor spune: „ei bine, unde sunt toți acești super-eroi?ˮ și nu se poate să fie purtat un război. Știți, războaiele nu sunt pentru confruntare față în față. Se luptă mult dincolo de scenă mai întâi, pentru a-i controla pe cei care controlează generalii și comandanții.

D.W.: Așa e.

E.S.: Deci este nevoie să modifici asta mai întâi. Este ceva ce unii oamenii nu înțeleg. Este o situație foarte delicată și dificilă care se petrece, acest mic război secret de dincolo de scenă, dar este ceea ce modifică paradigma. Aceasta este ceea ce va face ca totul să se încline.

D.W.: Se pare că există o lipsă uluitoare de adevăr în mass-media centrală. Şi chiar și sondajele o arată acum, neîncrederea în mass-media este de fapt mai scăzută decât neîncrederea în Congres, este mai mică de 12% în unele cazuri. Deci tu crezi că mass-media este în cârdășie cu aceste sindicate ale crimei pe care le formează globalii?

E.S.: Nu cred, eu știu că sunt. Da, adică mass-media controlează lumea.

D.W.: Dat fiind această putere instaurată, nu ar fi o problemă pentru alianță dacă ei ar încerca să ne spună ce fac acum? Cu așa de mult control al mass-media existent încă în sistem?

E.S.: Nu, deoarece această situaţie se va îndrepta, controlul va fi eliminat. Liderii care controlează mass-media vor avea o mare problemă care le va deschide ochii, curând. Iar Alianța lucrează în direcția aceasta mai degrabă din interior, de fapt, decât din exterior. Deci va veni din interior și va avea de-a face de asemenea și cu civilii… ceea ce este frumos de știut. Oamenii se vor ridica să se opună și vor afla că nu este în regulă ceea ce se petrece, că am fost mințiți, și totul va fi adus în atenția tuturor într-un mod numit: transmitere live. Nu contează dacă se transmite și doar pentru 5 secunde. Vă garantez că cineva va înregistra și se va retransmite apoi… așa că ei vor fi nevoiţi să oprească toate serverele principale, știți, toate acele nave transportoare de pe coasta Californiei și de peste tot în lume ca aceste dezvăluiri să nu devină virale. Şi nu va fi doar o persoană implicată, ci vor fi multe. Vor fi sute de oameni și asta va ajuta… știți, noi avem super-eroi la sol de care nu a auzit nimeni, şi super-eroi neştiuţi mult deasupra pământului, și toți lucrează în aceeași direcție și anume să expună această problemă.

D.W.: Există o mulțime de aspecte stranii care ies la suprafață despre Hollywood și mă întreb dacă asta ar putea fi parte din planul Alianței?

E.S.: Ei bine, fără a menționa filme sau altceva, Hollywood-ul controlează cumva cum gândim, iar ei, de asemenea, criptează aspecte cu adevărat importante în acestea pentru acei oameni care sunt conștienți de limbajul simbolurilor universal în diverse limbi. Iar eu cred că asta ajută, deoarece consider că acesta este un mesaj subliminal că situaţia uneori merge în direcția în care este necesar să meargă. Și într-acolo se îndreaptă, iar eu cred că este important ca oamenii să știe că mesajul este transmis către public. Dacă nu-l puteți vedea este în regulă, o veți face. Va fi într-o altă formă.

D.W.: O întrebare cu adevărat obtuză și prostească: lucrează armata pentru cel mai înalt bine al nostru? Și dacă da, răpirile vor înceta imediat ce ei vor avea succes?

E.S.: Da, armata categoric este de partea noastră, 100%… Cei din rangurile superioare devin foarte supărați din cauza manipulării… și ei au proprii lor agenți, urmăresc să afle diferite aspecte, deci este un semn foarte bun că se petrece asta chiar acum.

D.W.: Ai spus că răpirile deja au scăzut foarte mult. Tu îmi spui acum că oamenii Alianței militare deja au luptat într-un război în spatele scenei pentru a reduce foarte mult numărul de răpiri care se petrec?

E.S.: Eu cred că este mai mult o problemă de bani care merg într-o corporație secretă care obișnuia să folosească armata pentru a-i ajuta să facă diverse acţiuni. Dar armata nu știa ce vor ridica sau că vor merge într-un loc pentru a felia o vacă, ei nu știau de ce se duceau să ridice acea persoană. Ei știau că sunt acolo pentru a oferi securitate și nu aveau nicio idee despre ce se petrecea. Și nu li se permite să întrebe, iar dacă o fac sunt terminați imediat.

D.W.: Dacă această cabală, după cum o numesc mulți oameni, fiind un termen pe care-l folosesc și eu, este înfrântă, atunci aspectele tulburătoare pe care le-am discutat în acest episod, despre răpiri, vor fi reduse în mare măsură, dacă nu complet oprite?

E.S.: Da. Dacă această cabală este învinsă…

D.W.: Deci într-un anumit sens avem un al 3-lea Război Mondial din umbră, care este în derulare.

E.S.: Așa e. Și așa de mulți oameni sunt complet ignoranţi asupra faptului că se petrece aceasta. Deşi se află chiar în fața ochilor voștri, dacă te gândești cu adevărat și cercetezi ce e în neregulă pe tot mapamondul, dar noi nu avem timp pentru asta, și nu este vina oamenilor. Este nevoie să muncesc, este nevoie să mănânc în seara asta, este necesar să fac asta etc. Cu toţii suntem în matrice. Așa că este ceva de genul: ce mă voi face? Mă voi conforma și eu, cu toții este nevoie să ne conformăm un pic. Dar acum este vremea să oferim înapoi un pic.

D.W.: Cum crezi că ar arăta lumea de îndată ce se va face dezvăluirea și cabala va fi învinsă?

E.S.: Peste noapte totul se va transforma și toate dispozitivele tuturor tehnologiilor ce au fost ascunse vor ieși la iveală, lumea va prospera și va exista o mare abundență. Nimeni nu va flămânzi, va fi apă curată pentru toată lumea, case pentru toți, iar oamenii se vor uni ca unul și tot restul va fi lăsat în urmă în vechea paradigmă.

D.W.: Vom uita de instituţiile religioase și toate cele deoarece şi astea vor fi expuse, așa că dezvăluirea va transforma modul cum noi… știți, am fost cumva păcăliți de când ne-am născut, iar acum adevărul este aici, și toată lumea se va scuza și va fi frumos.


Citiţi şi:

Sfârşitul jocului 2 (I)

Scurtă istorie a ceea ce este Familia Dragon și legătura cu Programele Spațiale Secrete

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2019

 
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More